Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Понеділок, 29 квітня, 10:17:52

Громади Чернігівщини запрошують до участі у флешмобі «Різдвяна зірка 2023 року»

26.12.2022   15:25Агенцiя

У неділю 25 грудня у Софіївській громаді з Дніпропетровщини стартував традиційний фестиваль «Різдвяна зірка 2023».

Через повномасштабну війну цьогоріч громада прийняла рішення змінити формат конкурсу на флешмоб і запрошує постійних і нових учасників взяти участь у фестивалі.

- Фестиваль «Різдвяна зірка» - це захід, який понад п’ять років об’єднує всі громади України на Різдвяні свята. Кожного року учасники з різних міст, сіл нашої країни і навіть за кордоном заряджають світ Духом Різдва. Цьогоріч через вторгнення російських загарбників на територію України фестиваль буде проводитись у форматі флешмобу «З Різдвяною зіркою до ПЕРЕМОГИ». Ми не дозволимо ворогу знищити нашу ідентичність, адже ми незламні і нескорені. Підтримаємо разом наших захисників піснею і словом! – зазначив Петро Сегедій, голова Софіївської селищної територіальної громади.

Флешмоб різдвяних вертепів та обрядових композицій розпочався 25 грудня 2022 року і триватиме до 19 січня 2023 року.

Організатори зазначають, що для участі необхідно опублікувати відео (тривалістю до 5 хвилин) на своїй сторінці чи на сторінці своєї громади у мережі «Фейсбук» (головне, щоб сторінка була відкритою). Вказати назву та керівника колективу, громаду, район та область за хештегом #РіздвяназіркаСофіївка.

Комунікаційним партнером фестивалю-конкурсу є Програма «U-LEAD з Європою» та її регіональний офіс у Дніпропетровській області.

Чекаємо ваші відеороботи за хештегом #РіздвяназіркаСофіївка.

Останні новини Чернігівщини

Чернігівські поліцейські розслідують кримінальне провадження за фактом браконьєрського вилову риби під час нересту 08:52

26 квітня в Менській громаді співробітники водної поліції разом з рибоохоронним патрулем виявили рибалку, який поблизу села Миколаївка ловив рибу забороненими знаряддями – зяберними сітками.

Донька найстаршої матері України Валентини Підвербної проживає в новій родині: що відомо про опікунку 08:45

Донька найстаршої матері України Валентини Підвербної Анна вже декілька тижнів проживає в новій родині у Чернігові. Тимчасову опіку над дитиною взяла давня знайома родини Підвербних 50-річна Олена.

Кінологи ДСНС відшукали двох зниклих дітей 08:31

26 квітня вночі до рятувальників надійшло повідомлення від Чернігівського районного управління поліції про зникнення двох малолітніх дітей, мешканців с. Локнисте Чернігівського району.

29 квітня: цей день в Україні і світі

29 квітня: цей день в Україні і світі 08:28

ДЕНЬ 796 РОСІЙСЬКА Агресія - DAY 796 RUSSIAN AGRESSION