Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 03:00:20

Гороскоп на тиждень з 3 до 9 січня 2022 року

02.01.2022   12:16Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 3 до 9 січня 2022 року.

Овен (21.03—20.04). Життя зазнає деяких змін. Зірки не рекомендують сидіти склавши руки. Це може привести до затяжної апатії.
Дні: спр. — 3; неспр. — 4.

Телець (21.04—21.05). Налаштуйтеся на позитив. Потрібно буде проявити наполегливість і цілеспрямованість, завдяки яким ви зможете завершити справи.
Дні: спр. — 6; неспр. — 7.

Близнюки (22.05—21.06). Намагайтеся менше сидіти у квартирі. Підіть на роботу іншим маршрутом, зателефонуйте старому другові, з яким давно не бачилися.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.

Рак (22.06—23.07). Будьте активні, більше рухайтеся. У цей період у вас з’явиться багато нових креативних ідей, не ігноруйте їх.
Дні: спр. — 4; неспр. — 5.

Лев (24.07—23.08). Цей період не дуже сприятливий для багатьох починань. Зараз краще зайнятися викоріненням шкідливих звичок.
Дні: спр. — 3; неспр. — 5.

Діва (24.08—23.09). Зірки застерігають вас у цей період від бездумних фінансових витрат. Кожна покупка повинна бути доцільною і запланованою.
Дні: спр. — 22; неспр. — немає.

Терези (24.09—23.10). У голові буде суцільний сумбур. Якщо ви не хочете ще більше ускладнити собі життя, постарайтеся не перекладати  відповідальність на інших.
Дні: спр. — 7; неспр. — 8.

Скорпіон (24.10—22.11). Намагайтеся подолати свої страхи, розширити можливості. Як тільки ви покинете зону комфорту, ваше життя стрімко зміниться
Днi: спр. — 6; неспр. — 7.

Стрілець (23.11—21.12). Зірки рекомендують особливу увагу приділити своєму здоров’ю. Займіться спортом, зробіть його частиною свого життя, почніть з піших прогулянок.
Днi: спр. — 6; неспр. — 8.

Козеріг (22.12—20.01). Уникайте великого скупчення людей, оскільки існує небезпека провести свята з високою температурою.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.

Водолій (21.01—19.02). Якщо працювати не хочеться, займіться, наприклад, йогою – відмінний спосіб розслабитися і привести думки в порядок.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.

Риби (20.02—20.03). Ви станете сприйнятливі до образ. Але у вас буде сильно загострена інтуїція, яка допоможе маневрувати серед перешкод.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.

Інша версія:

ОВЕН

Не піддавайтеся емоціям, їхня сила може затьмарити ваш розум і нашкодити справам. Спокій та розважливість – ось це складові вашого успіху. Удача сприятиме ініціативним, але при цьому не варто командувати близькими та з’ясовувати стосунки з друзями чи колегами.

ТЕЛЕЦЬ

Постарайтеся звільнити себе від зайвих справ. Несподівані проблеми можуть загальмувати роботу, стомити вас і практично довести до стресу. Бажано кинути всі сили на вирішення старих проблем. У вихідні слід у всьому знати міру, інакше бажання добре відпочити може вам нашкодити.

БЛИЗНЮКИ

Ваша результативність помітно зросте, воля стане непохитною, і ви чимало досягнете. Відкиньте зайві сумніви, інакше на подолання власного опору витратите забагато зусиль. Уникайте неточностей у роботі та особистих стосунках. У вихідні не піддавайтеся на емоційні провокації.

РАК

Ваші успіхи в професійній діяльності гідні поваги. Будьте більш м’якими з близькими людьми. Цього тижня є ймовірність отримання важливої інформації, можливо, із зовсім несподіваного джерела. Вихідні виявляться сприятливим часом для завершення раніше відкладених справ.

ЛЕВ

Вам будуть потрібні витримка та чіткість у справах. Необхідно реалізувати хоча б частину намічених планів. Бажано менше контактувати з малознайомими людьми. Друзям може знадобитися ваша допомога. У вихідні намагайтеся не перевантажувати себе домашніми турботами.

ДІВА

Зростуть вимоги до якості вашої роботи. Постарайтеся знизити обсяг справ, якими будете займатися в цей час. Дослухайтеся до порад друзів: з боку легше помітити недоліки. Бажано уникати непотрібних контактів. Вихідні присвятіть відпочинку і розвагам – настав час збагатити себе новими враженнями.

ТЕРЕЗИ

Виявляйте більше впевненості у власних силах. Ваші успіхи в роботі справлять враження навіть на вас самих. Будьте обережніші зі сплеском емоцій, остерігайтеся також різких перепадів настрою. Можете розраховувати на допомогу друзів. У вихідні не створюйте конфліктних ситуацій, особливо в родині.

СКОРПІОН

Вам доведеться не раз відстоювати власну точку зору. Для досягнення мети необхідно виявити ініціативу. Бажано всіма силами уникати конфліктів, не слід навіть жартома сперечатися з будь-якого приводу. У вихідні під час вирішення сімейних проблем постарайтеся не бути упередженим.

СТРІЛЕЦЬ

Треба привести свої думки та почуття в порядок, проаналізувати й урівноважити власний емоційний стан. Настав час для відновлення втрачених зв’язків: вони допоможуть вам у найближчому майбутньому. Не забувайте про рідних і близьких. Вам легко вдасться налагодити з ними гарні стосунки.

КОЗЕРІГ

Доведеться багато часу приділити вирішенню особистих проблем. Дослухайтеся до порад друзів, можливо, це ще один стимул до успіху. Роботи виявиться значно більше, ніж ви припускали. Начальство врахує вашу думку. Зверніть увагу на проблеми дітей, їм потрібні ваші турбота й допомога.

ВОДОЛІЙ

Постарайтеся позбутися всього непотрібного, дрібного, що заважає вам як у професійній діяльності, так і в особистому житті. Не відмовляйтеся від допомоги друзів. Уникайте суєти і не соромтеся глузувати з себе. У вихідні бажано навести порядок у домашніх справах, присвятити більше часу дітям.

РИБИ

Будь-які справи вдаватимуться, і може навіть здійснитися заповітна мрія. У вас прокинеться непереборне бажання змінити коло спілкування, велика ймовірність появи близьких за духом друзів. Тільки остерігайтеся ненадійних людей, вони можуть підвести. У вихідні займіться вирішенням домашніх справ.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини