Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:38:30

Гороскоп на тиждень з 15 до 21 листопада 2021 року

14.11.2021   09:55Агенцiя

Майбутній тиждень ідеально підходить для нових знайомств, невимушеного спілкування та флірту. У сфері амбіцій у багатьох із нас будуть завищені очікування – бажання отримати все легко та без зусиль.

Якщо мети не вдасться досягти, сварок не уникнути. Велика ймовірність конфліктів інтересів.

19 листопада відбудеться місячне затемнення в Тельці й відкриває коридор затемнень, який закінчиться повним сонячним затемненням 4 грудня. Багато людей відчуватимуть вплив затемнень за кілька днів до цієї дати. Через неправильну оцінку ситуації значно збільшується ймовірність зайти в глухий кут. У період коридору затемнень у більшості людей пильність знижується, але маніпулятори, ошуканці набувають особливої сили. Якщо у вас чисті помисли і ви хочете на когось вплинути, ви зможете зробити це за допомогою слова. Сильні духом використовують потужні планетарні впливи для просування вперед, викорінення власних недоліків і самовдосконалення.

Овен (21.03—20.04). Навіть якщо немає причин звертатися по допомогу до лiкарiв, профілактика ще нікому не завадила. Краще довіртеся професіоналам.
Дні: спр. — 17; неспр. — 18.

Телець (21.04—21.05).
Усі іспити, якi вам пiдсовує життя, ви витримаєте з честю. Дрібні невдачі тільки посприяють бажанню ще міцніше утвердитися.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.

Близнюки (22.05—21.06). Бійтеся підступу від тих, хто не проти зайняти ваше місце. Правда, вони все одно зрозуміють, що сили не рівні. Вдома все буде мирно.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.

Рак (22.06—23.07). Тиждень буде важким, але результати виконаної роботи просто приголомшать вас. Ви ніяк не можете підібрати ключик до заповітних дверей, просто штовхніть їх.
Дні: спр. — 20; неспр. — 21.

Лев (24.07—23.08). Прикрі непорозуміння можуть ускладнити відносини з коханою людиною. Постарайтеся в розмові з тим, до кого небайдужі, не згадувати ім’я колишнього партнера.
Дні: спр. — 17; неспр. — 18.

Діва (24.08—23.09). Вам нелегко відокремити реальність від фантазій, але доведеться. Інакше в нашому складному світі все заплутається ще більше. Позитивна енергія і впевненість у собі — ваші головні козирі.
Дні: спр. — 16; неспр. — 17.

Терези (24.09—23.10). Можете потурати найекстравагантнiшим бажанням. Виникне дилема: змінити місце роботи і виграти в зарплаті або залишитися в колективі, де часом вдається і побайдикувати.
Дні: спр. — 19; неспр. — 21.

Скорпіон (24.10—22.11). Домашні зачекалися наказу кинутися в бій і дружно оновити житло. Як не дивно, будинок стане улюбленим місцем відпочинку.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.

Стрілець (23.11—21.12). Чому ви вирішили, що треба боятися нерозділеного кохання? Це почуття облагороджує, а iнодi все-таки приводить до взаємності.
Дні: спр. — 20; неспр. — 21.

Козеріг (22.12—20.01). Ви втомилися і не в змозі контролювати ситуацію. Здається, надія на удачу зникла за горизонтом. Не виключена добровільна допомога, яка надійде від колег по роботі.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.

Водолій (21.01—19.02). Здається, настав час крутих змін в особистому житті. Зважившись розлучитися з коханою людиною, постарайтеся не завдати їй болю.
Дні: спр. — 18; неспр. — 20.

Риби (20.02—20.03). Непогано б влаштувати вiдпочинок і вiдвiдати старих друзiв. Зірки обіцяють фінансову стабільність. У вихiднi чекайте приємнi новини.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.

Інша версія:

Овнам тиждень принесе насамперед складнощі в особистому житті.
Можливі труднощі у спілкуванні із протилежною статтю. Велика ймовірність, що спалахи емоцій та сентиментальність оточуючих дратуватимуть вас і виводитимуть із себе. Постарайтеся не заводити обговорення переживань і образ, щоб не провокувати

Тільцям наступного тижня потрібно буде виявити тактовність, м’якість, ніжність. Спроби вирішити проблеми силовим шляхом призведуть до конфліктів і сварок, а можливо навіть до серйозних сварок. В принципі самі розмови та обговорення теж заводитимуть у глухий кут і призводитимуть до конфліктів. Тому без зайвої потреби не обговорюйте важливих питань.

Близнюки мають відносно спокійний тиждень. Енергії планет практично не підштовхуватимуть вас до певної поведінки, так що ви надані самі собі. Виявіть свої найкращі якості: дотепність, товариськість, схильність до обміну ідеями та інформацією. Більше спілкуйтеся, зав’язуйте контакти та ділитесь корисними відомостями.

Ракам наступного тижня бажано виявити організованість та активність. Плануйте важливі для вас справи і рішуче приступайте до їх виконання – енергії тижня допомагатимуть вам у цьому, і все буде краще, ніж зазвичай. Для романтичної сфери, однак, тиждень не є сприятливим. Можливі сварки та образи.

Для Левів тиждень напружений. Розмови та обговорення заходитимуть у глухий кут і призводитимуть до конфліктів. Небажання сторін поступитися може призвести до серйозних сутичок і зіткнень, до розриву відносин. Уникайте важливих обговорень – їх результати, швидше за все, не будуть конструктивними.

Діви мають дуже сприятливий тиждень. Особливо він гарний для початку любовних стосунків. Можливе помітне покращення відносин, посилення вашої привабливості та підвищення самооцінки. Тиждень також добрий і для ділових досягнень – вам вдаватиметься добре все планувати, а ваші активність і наполегливість призводитимуть до бажаних результатів.

Для Терезів тиждень несприятливий. Він обіцяє складнощі в особистому житті – непросто досягти компромісу. Багато чого може дратувати чи не приносити очікуваного задоволення. Допомогти розрядити обстановку допоможе творчість чи споглядання прекрасного.

Скорпіони мають дуже насичений і в цілому позитивний тиждень. Рекомендується приділити час особистому життю. Відчуття своєї особливої ​​привабливості, розквіт почуттів, самооцінка і товариськість, що підвищилися – все буде допомагати вам зав’язувати і розвивати особисті романтичні відносини. Тиждень також добрий для заздалегідь запланованих активних дій у діловій сфері.

Стрільці мають відносно спокійний тиждень. Варто, однак, постаратися не стати жертвою ілюзій – вас можуть спокушати якісь цікаві плани або особливо вигідні пропозиції. Здебільшого ці обіцянки виявляться нереальними.

Козероги мають дуже позитивний тиждень
. Він обіцяє розквіт почуттів, стан особливої ​​м’якості та ніжності. Тиждень особливо добрий для особистого життя – допоможе вам розкритися, створити чи розвинути романтичні стосунки. Тиждень також сприятливий і для ділової сфери. У вас буде присутня готовність до активних, добре спланованих дій.

Для Водоліїв тиждень напружений. Особливо буде складно дійти згоди з оточуючими. Суперечки та конфлікти можуть розгорятися на рівному місці. Краще поки що по можливості менше спілкуватися: не транслювати свої ідеї, не намагатися переконати в чомусь оточуючих, а також уникати обговорення важливих тем.

Риби чекає виключно сприятливий тиждень. Він принесе вам впевненість у собі, швидко і точно працюючий розум, а також віру в кращий, позитивний, ніжний і теплий настрій. Все це допоможе вам спілкуватися з оточуючими, створювати та розвивати відносини, а також успішно справлятися з важливими для вас справами та проектами.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини