Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 06:46:40

Гороскоп на наступний тиждень з 8 по 14 листопада

07.11.2021   12:59Агенцiя

Цього тижня помітно посилюється романтичний настрій. Водночас чоловіки здаються більш активними і здатними на справжні подвиги заради кохання. Також цей тиждень потребуватиме великих витрат енергії, він може принести сильні конфлікти, що ще довго відлунюватимуть.

Якщо у лютому чи червні цього року у вас виникали складні конфліктні ситуації, то вони можуть повторитись зараз. Головний рецепт – проявити агресію, якщо ви впевнені, що інакше ніяк.

Овен (21.03—20.04). Якщо сiмейний конфлікт уже дійшов до межі, не варто утримувати одне одного, згодом ви зустрiнете людину, з якою проживете щасливе життя.
Дні: спр. — 10; неспр. — 12.

Телець (21.04—21.05). Направте свою енергію на налагодження взаєморозуміння в партнерських відносинах. Дуже важливо в цей період вирішувати будь-які труднощі, ґрунтуючись на гармонії та справедливості.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.

Близнюки (22.05—21.06).
Ви укладатимете вигідні угоди, які надають значимість у вищому світі. Водночас перiод не зовсім сприятливий для вирішення спірних питань зі спадщиною.
Дні: спр. — 10; неспр. — 12.

Рак (22.06—23.07). Можуть бути проблеми з податковими та правоохоронними органами. Ключем до вирішення подібних проблем є вміння робити правильний вибір.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.

Лев (24.07—23.08). Колеги по роботі можуть стати каменем спотикання в реалізації планів і надій. Може з’явитися спокуса використати службові можливості в корисних цiлях.
Дні: спр. — 9; неспр. — 10.

Діва (24.08—23.09). Нагальні матеріальні потреби можуть призвести до нервових зривів. Не звертайте увагу на дрiбницi, таким чином удасться уникнути неприємностей.
Дні: спр. — 11; неспр. — 12.

Терези (24.09—23.10). Період несприятливий для зміни роботи, серйозних процедур чи операцій, пов’язаних зі здоров’ям. Відмовтеся від додаткових домашнiх зобов’язань.
Дні: спр. — 12; неспр. — 14.

Скорпіон (24.10—22.11). Дуже багато залежить від уміння повірити у свої сили й розрахувати їх. Основною темою тижня будуть партнерські стосунки.
Дні: спр. — 8; неспр. — 10.

Стрілець (23.11—21.12). Не бійтеся бути лідером. Ваші щирі прагнення доля високо оцiнить. Дуже важливо при цьому зберігати дипломатичність.
Дні: спр. — 13; неспр. — 14.

Козеріг (22.12—20.01). Тиждень принесе жадану свободу, самостійність у бізнесі та партнерських відносинах. Зiрки обiцяють хороших партнерiв i повагу з боку колег.
Дні: спр. — 9; неспр. — 11.

Водолій (21.01—19.02). Зробіть ті справи, на які не вистачало сил і часу. Однак слід остерігатися надмірної активності та наполегливості у справах.
Дні: спр. — 11; неспр. — 12.

Риби (20.02—20.03). Хибне уявлення про те, що краще за вас ніхто не зможе зробити справу, може призвести до втрати часу на вирішення важливих питань.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.

Інша версія:

Гороскоп для Овнів

У вас доволі вдалий тиждень з точки зору доходу, можливе успішне вирішення фінансових питань. Можна йти до керівництва, щоб прозвітувати про свою роботу та попросити надбавку до зарплати. Але водночас можливі конфлікти з колегами, групою людей, з якою ви пов’язані фінансово, а також можуть бути проблеми через неправильно розподілений бюджет або витрати. У стосунках із партнерами конфлікти можна вирішити, якщо підійти до них із позиції логіки, відкинувши емоції.

Гороскоп для Тельців
Будьте обережними, вступаючи в конфлікти. Дуже агресивний тиждень, коли ваші недоброзичливці відкрито виступають проти вас. Ви зараз схильні до імпульсивних дій, і від цього вас варто застерегти, оскільки найкращою тактикою буде дотримання плану, зважений розрахунок та пошук компромісних рішень, в яких ви не повинні забувати про свої інтереси. Намагайтеся не реагувати на різкі слова від партнерів. Чим холоднокровнішими ви будете, тим успішніше вирішуватимуться конфлікти.

Гороскоп для Близнюків
Ваш гострий язик зараз може відіграти не найкращу роль. Особливо це стосується взаємин із підлеглими та атмосфери в колективі. Важливо визнавати авторитети людей, які стоять не тільки вище за вас, а й нижче. Загалом це правильний час для того, щоб займатися буденними справами, доробляти те, на що зазвичай не вистачало часу чи бажання. Головне, не зациклюватись на критиці як інших, так і самого себе.

Гороскоп для Раків
У вас найбільша складність цього тижня – тема просування ваших улюблених проектів. Можуть непокоїти конфлікти з дітьми, можливі несподіванки з боку колег, а також від тих, на кого ви звикли покладатися. Найбільш конфліктними будуть середа та четвер. Натомість є певна розрядка у стосунках із партнерами. Ви можете знайти нові знайомства, несподівані романтичні пригоди.

Гороскоп для Левів
Тиждень складний і напружений, особливо у стосунках зі старшими, партерами, керівництвом. Можуть бути несподівані сварки – аж до скандалів, особливо, якщо у вас є довготривалі конфлікти, які тягнуться з лютого чи червня цього року. Ви можете відчути, що у вас відбувається певне повернення в минуле. Варто триматися за виконання обіцянок, рутинні справи. Ви можете в незвичайних або складних ситуаціях сильно втомлюватися, але, зайнявшись якоюсь звичайною справою (наприклад, прибиранням будинку) ви зможете відновити свій ресурс. Також не варто плутати особисте з роботою. Краще не заводити романів на роботі, оскільки надалі вони можуть заважати.

Гороскоп для Дів
Зараз ви, як ніколи, легко спалахуєте, вас все дратує. Намагайтеся знизити планку своєї критичності. Краще не втручатися в ситуації, які не мають прямої причетності до вас. Можна серйозно зіпсувати взаємини з близькими та рідними. У вас зараз можуть з’являтися нові стосунки, зокрема, романтичні. Непоганий час для того, щоб вирушити на якусь пригоду, дати собі можливість відпочити та розважитись.

Гороскоп для Терезів
У вас можливе загострення у фінансовому сенсі. Можуть бути втрати, тож це поганий період для вкладень. Ви можете виявитися втягнутими у суперечки через фінанси, нерухомість або іншу власність. Водночас ви зараз здатні виважено та цілеспрямовано пояснювати свою позицію, і у конфліктних ситуаціях можете опинитися на висоті. Тому не варто уникати певних суперечок. Проте важливо розібратися в причинах ситуації, що склалася, перш ніж починати переконувати когось.

Гороскоп для Скорпіонів
Так само, як для Тельців, Левів та Водоліїв, це доволі складний час. Але ви зараз на висоті. Ви здатні пробити стіну своєю завзятістю, енергією. У вас багато сил та можливостей справді відстояти своє право. Однак будьте обережні з вибором тих, з ким ви входитимете в конфлікт, а також того, з приводу чого є сенс сперечатися. У конфлікті є можливість втратити людей, яких ви любите і цінуєте. У особистих стосунках варто йти шляхом компромісу, шукати можливості, щоб обговорити складні моменти. А у роботі, навпаки, краще наполягати на своєму.

Гороскоп для Стрільців
Ви зараз можете обирати, чим займатися, з ким спілкуватися, кого усувати. Загальна конфліктність навколо не повинна надто сильно на вас вплинути, хіба що вона зачепить якісь інші точки гороскопу. У фінансових питаннях ви на підйомі, можуть прийти додаткові доходи, подарунки. Можна робити покупки. Однак побережіть своє здоров’я, можуть з’явитися несподівані та неприємні загострення. Також вас можуть втягнути в якісь плітки. Крім того, хтось може говорити у вас за спиною, що може вам зашкодити. Але чесна та відкрита позиція допоможе перемогти будь-яке зле слово.

Гороскоп для Козерогів
Вам доведеться вступити в полеміку з колегами або групою людей, які можуть ставити під сумнів вашу думку та авторитет. Також будьте обережними з фінансами, не варто зараз купувати щось або вкладати гроші. Імовірні втрати через вкладення, особливо якщо вони пов’язані з групою людей. Будьте обережні з обіцянками, ви можете зараз взяти на себе занадто багато зобов’язань, зокрема фінансових.

Гороскоп для Водоліїв
Основне напруження на вас чекає на роботі. Загалом ви зараз проходите певне випробування з приводу того, наскільки ви відповідаєте займаній посаді, чи зможете потягнути все, що на себе взяли. Зараз життя перевіряє, чи все вам потрібно з того, що ви взяли на себе. Будьте уважні до себе, свого стану та здоров’я. Пам’ятайте, що якщо вкладати в досягнення більше, з’являються перешкоди. Однак це не означає, що потрібно сидіти склавши руки. Можливо, поки що варто реагувати, але не активно просувати свої ідеї. Так ви зможете заощадити сили, вони вам потім знадобляться. Зараз краще не займатися великими проектами, а побути із самим собою.

Гороскоп для Риб
Ваша складна тема цього періоду – це репутація та авторитет. Будьте обережні, якщо ви займаєтеся рекламою, піаром, просуванням, тому що можете сказати зайве, десь перейти комусь дорогу. Будьте обережні з обіцянками, а також для того, щоб покладатися на обіцянки інших людей. Те, де ви можете знайти опору – це люди, які з вами на одній хвилі. Вони готові вас підтримати, є можливість сформувати команду. Партнери як ділові, так і особисті можуть бути різкими, критичними, тому треба обирати гнучкішу позицію.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини