Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:30:37

Гороскоп на наступний тиждень з 23 по 29 серпня

22.08.2021   09:00Агенцiя

Астрологічно цей тиждень починається у неділю, 22 серпня, бо саме в цей день очікується повний місяць у Водолії. Головна тема повного місяця пов’язана з обіцянками, які ми даємо, а також з нашими мріями і прагненнями. Чим більше ми мріємо, тим більше ми отримуємо. Однак у такому випадку з нас і вимагатимуть більше.

Також є певна суперечність, закладена цього тижня. З одного боку, початок тижня вдалий для укладання договорів, входження в довгострокові проекти. Однак з іншого боку, водночас із піком у середу діє аспект, який говорить про обмани, ненадійність, тому важливо розібратися, де сприятливі умови, а де – ні.

Овен (21.03—20.04). Для успіху в справах вам знадобиться підтримка колег. У бiльшостi з вас особисте життя може вийти на перший план, тож, вiдповiдно, зростуть i матерiальнi потреби.
Дні: спр. — 23; неспр. — 24.

Телець (21.04—21.05). Доведеться підбивати підсумки й осмислювати відносини з людьми, які ще недавно представлялися вірними й надійними. Тому будьте обачливi.
Дні: спр. — 23; неспр. — 25.

Близнюки (22.05—21.06). Ви сперечатиметеся про суто практичні речі. Не виключені бурхливі суперечки з приводу спільного майна та житла.
Дні: спр. — 27; неспр. — 28.

Рак (22.06—23.07). У вашому оточеннi з’являться новi люди. Старі прихильності відійдуть у минуле з тих чи інших причин. Ви опинитеся в центрi уваги.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.

Лев (24.07—23.08). Ви самі вибиратимете ролі, які належить грати на сцені життя. Тиждень сприятливий для початку нових справ i просування обраним шляхом.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.

Діва (24.08—23.09). І на роботі, і в коханні можливі круті повороти. Ваші чарівність, розум і фантастична завзятість допоможуть пiднятися по кар’єрній драбинi.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.

Терези (24.09—23.10). Ви вирiшуватимете складні професiйнi проблеми. Доведеться відстоювати свої позиції і, долаючи перешкоди, ходити по звивистих сходах соціального успіху.
Дні: спр. — 28; неспр. — 29.

Скорпіон (24.10—22.11). Новий проєкт поставить абсолютно нові цілі й нові завдання. Підприємці ризикнуть відкрити новий напрям у справі й візьмуть на роботу нових співробітників.
Дні: спр. — 24; неспр. — 26.

Стрілець (23.11—21.12). Ви будете на піку кар’єрної активності. Налаштуйтеся на успіх довіреної вам справи. Ви смiливо можете розраховувати на підвищення на посаді.
Дні: спр. — 25; неспр. — 28.

Козеріг (22.12—20.01). У вас погiршаться стосунки з колегами, зате фiнансове становище покращиться. Удасться оточити себе комфортом і при цьому залишитися в рамках бюджету.
Дні: спр. — 23; неспр. — 24.

Водолій (21.01—19.02). Результати не виправдають надії тих, хто вклав грошi в ремонт або зробив значну покупку для дому. Доходи перевищуватимуть витрати.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.

Риби (20.02—20.03). Попереду складні ситуації з фінансами. У цей час вам висунуть грошовi претензії. В одних це може бути пов’язано з особистим життям, а в інших — iз професійною діяльністю.
Дні: спр. — 27; неспр. — 28.

Інша версія:

Гороскоп для Овнів
Овни можуть розраховувати на надійність як особистих партнерів, так і ділових, але лише тих, з ким давно знайомі. Це хороший період для укладання довгострокових договорів. Однак, якщо йдеться про договори з підлеглими (наприклад, договір про наймання людей), то тут краще бути обережнішими: уважно читати контракти, ретельно підбирати людей. Також варто бути обережнішими в питаннях харчування, бо у вас підвищений ризик отруєнь.

Гороскоп для Тельців

Основні складнощі для вас полягають у тому, що ваші мрії можуть виявитися ілюзією. Будьте обережніші з обіцянками і пропозиціями, які надходять цього тижня, бо вони можуть виявитися просто нереальними. Принц на білому коні навряд чи до вас зараз приїде. Хоча це вдалий час для наймання людей, побудови колективу, зміцнення командного духу як на роботі, так і в сім’ї. Будьте обережні з грошовими вкладеннями і витратами, тут ймовірні шахрайство і самообман.

Гороскоп для Близнюків

Вам стане в пригоді природна схильність до аналізу, бо тільки вона допоможе розібратися з недобросовісністю людей, які вас будуть оточувати. Насамперед це стосується робочих питань і договорів, особливо пов’язаних з нерухомістю та статусом. Це точно не найкращий час для укладання шлюбу, а також для вступу в якісь довгострокові стосунки і зобов’язання. Зате це хороший час для того, щоб структурувати свої ідеї, втілити в реальність свої творчі задуми. Також це чудовий період для відпочинку та поїздок.

Гороскоп для Раків
Це хороший тиждень для вирішення домашніх питань, облаштування будинку, оновлення меблів. Однак не найкращий момент для купівлі техніки, навіть якщо вона призначена для будинку. Крім того, будьте обережні з інформацією, яка зараз надходить, найбільш складними днями з цього погляду будуть вівторок і вихідні. Також не варто брати участь у передачі інформації, уникайте пліток. Не варто підтримувати розмови, в яких когось засуджують, бо дуже скоро це може обернутися проти вас.

Гороскоп для Левів

Вам потрібно бути обережними у придбаннях, з фінансовими вкладеннями. Може з’явитися дуже приваблива пропозиція, але вона точно не ваша. Це непоганий час для того, щоб домовлятися людьми, яким ви довіряєте. Варто домовлятися про те, що важливо і цінно для вас. Ви можете отримати певну допомогу від близьких або ж розраховувати на їхню підтримку. Є сенс поберегти фінанси, краще не давати у борг навіть близьким людям, бо є ризик, що їх захочуть обдурити.

Гороскоп для Дів
Цей тиждень не найкращий для укладання договорів, виходу на нову роботу. До вас теж не прискаче принц на білому коні, а ті шанувальники, які вже є, можуть підвести. Тому постарайтеся не планувати на цей тиждень важливих переговорів, обговорень. Зате цей час сприятливий для проведення досліджень, розслідувань, а також для розкриття якихось таємниць. Щодо фінансів тиждень непоганий, але треба бути обережнішими у тому, кому ви довіряєте. Можна придбати лише перевірені та необхідні товари.

Гороскоп для Терезів
Насамперед хочеться звернути увагу на здоров’я, харчування, дієти, харчові звички, бо є ризик отруєнь і загострення хронічних захворювань. В іншому це непоганий час для укладання договорів, для виходу на якийсь новий рівень у взаєминах, особливо з партнерами і людьми, які старші за вас.

Гороскоп для Скорпіонів
Якщо минулого тижня у вас командна робота була на ура, то зараз це не найкраща ідея, бо ви можете заблукати в якісь нетрі всім колективом. Також це не найкращий час, щоб ставити стратегічні цілі або мріяти, бо не всі нюанси будуть враховані. Однак, якщо розпочнете перевірку в компанії, в документах, то знайдете багато важливої ​​та необхідної інформації. Ви можете заручитися підтримкою більш досвідчених людей – старших родичів, керівництва. До них можна буде підійти з будь-яким проханням.

Гороскоп для Стрільців

Для вас головне загострення відбудеться на робочому місці. Керівництву краще на очі зайвий раз взагалі не з’являтися. Можливо, хтось із вас захоче влаштувати якийсь саботаж, тому краще візьміть відпустку, адже ви зараз помітні на робочому місці, і ваше начальство не буде дивитися крізь пальці на певні недоліки. Це непоганий тиждень для залучення команди в роботу, щоб знайти однодумців, які підтримають вас.

Гороскоп для Козерогів
Найскладніша тема тижня полягає в підтримці репутації. Зараз можуть ставати явними ситуації, які ви б хотіли приховати. Присвятіть цей тиждень перевіркам, роботі над помилками, постарайтеся знайти свої помилки самі, поки це не вплинуло на ваш авторитет і статус. Одночасно це хороший період для того, щоб зайнятися справами, які приносять вам задоволення.

Гороскоп для Водоліїв
Головні ризики цього тижня – це борги. Не варто зараз братися за розпорядження чужими фінансами, вкладення та інвестиції. Важливо пам’ятати, що будь-яку пропозицію зараз потрібно пильно розглядати, шукати в ній підводні камені. Якщо пропозиція вам здалася хоч трохи підозрілою, варто відхилити її одразу. Триває хороший період для поїздок, відпочинку, відпустки.

Гороскоп для Риб
Для вас дуже важливо втриматися зараз від укладання договорів. Немає сенсу розраховувати на якісь великі домовленості, придбання. Протягом тижня можуть розкритися неприємні звістки про ваших партнерів, людей, які вас просто оточують. Під час з’ясування стосунків з партнером ви можете вийти на краще розуміння себе. Це гарний час, щоб попросити людей повернути борги. Чудовий період для того, щоб зайнятися саморозвитком.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини