Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 06:52:00

Гороскоп на наступний тиждень з 16 по 22 серпня

15.08.2021   12:29Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 16 по 22 серпня 2021 року

Овен (21.03—20.04). Прийшов час відірватися по повній. Давнi проблеми вдасться вирішити з блиском, обійшовши суперників на повороті.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.

Телець (21.04—21.05). Суперечливі бажання не принесуть спокою. Хочеться одночасно равликом сховатися у власному будиночку й не пропустити чергове гучне збіговисько.
Дні: спр. — 21; неспр. — 22.

Близнюки (22.05—21.06). Якщо є якісь питання до начальства, радимо приберегти їх на потiм. Цілком можливо, що вас підвищать на посадi.
Дні: спр. — 17; неспр. — 19.

Рак (22.06—23.07). Звичайно, мовчання — золото, але його можна розміняти на срібло слів і подарувати друзям і коханій людинi. Ощасливте їх своєю увагою.
Дні: спр. — 20; неспр. — 21.

Лев (24.07—23.08). Доведеться розібратися у власному характері. Щоб досягти бажаного, необов’язково проявляти силу, але й не варто поступатися чиїмось бажанням.
Дні: спр. — 16; неспр. — 18.

Діва (24.08—23.09). Більше уваги приділяйте зовнішності та одягу. Не забувайте, що максимум інформації ви зможете отримати під час приємного чаювання з колегами.
Дні: спр. — 20; неспр. — 21.

Терези (24.09—23.10). Ваш найлютіший ворог — нудьга. Не бійтеся яскравих фарб, сплесків емоцій, а також несподіваних злетів і падінь. В особистому життi вiдбудуться деякi змiни.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.

Скорпіон (24.10—22.11). Новий роман таїть привабливі перспективи, але круїз під знаком любові не позбавить вас підводних рифів. Будьте обережнi у виборi партнера.
Дні: спр. — 19; неспр. — 20.

Стрілець (23.11—21.12). Ви вiдстоюватимете власну оману й запевнятимете оточуючих у її непорушності. Зізнайтеся, що були не праві, й одразу вiдчуєте легкiсть на душi.
Дні: спр. — 21; неспр. — 22.

Козеріг (22.12—20.01). Нарешті результати вашої праці гідно оцінять. Шеф зрозуміє, хто здатний повести за собою колектив, і вручить вам кермо влади. Звичайно, пого­джуйтеся.
Дні: спр. — 18; неспр. — 20.

Водолій (21.01—19.02). Кохана людина хотіла б переконатися, що безроздільно панує у вашому серці. Час покаже, що це дiйсно глибоке почуття, а не легкий флiрт.
Дні: спр. — 20; неспр. — 22.

Риби (20.02—20.03). Уважно перегляньте ділові папери, підписані ранiше. Велика ймовірність обману, але йому можна запобігти. Через недогляд можуть зменшити премію.
Дні: спр. — 17; неспр. — 19.

Інша версія:

ОВЕН

Ви з легкістю зможете усунути практично будь-яку складну ситуацію на роботі. Основними виявляться справи, пов’язані з родиною. Пам’ятайте, будь-які зміни гарні в розумних межах. У вихідні вас можуть відвідати нові ідеї – постарайтеся їх здійснити. Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок.

ТЕЛЕЦЬ

Не забувайте про тих, хто перебуває поруч і не зневажайте порадами близьких. Зміцнюйте особисті стосунки. У вихідні вам загрожує тимчасове самітництво, але воно позначиться на вашому настрої та стані справ позитивно. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – п’ятниця.

БЛИЗНЮКИ

Ділові зустрічі спричинять впливові знайомства. У вас з’явиться шанс опинитися на гребені кар’єрної хвилі, постарайтеся його не пропустити. Якщо ви добре засвоїли урок, зробите все розумно. Проблеми рідного дому приведуть до старих істин. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – субота.

РАК

Ви будете багато спілкуватися, але постарайтеся не сваритися. Ви будете розриватися між професійними й сімейними обов’язками. Колеги можуть почати плести проти вас інтриги – не варто давати їм можливості практикуватися в цьому занятті. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

ЛЕВ

Прекрасний час для вдосконалювання своїх особистих якостей. Захищайте свою точку зору, але не провокуйте конфліктних ситуацій. Постарайтеся не перетворювати легкий вітерець у потужний ураган, інакше він може поглинути і вас. Сприятливий день – субота, несприятливий – п’ятниця.

ДІВА

Будьте на висоті, не давайте приводу недоброзичливцям і заздрісникам. Ви зможете встигнути багато чого, все у вас буде виходити, а ваш добробут зросте. Не приймайте великих рішень у вихідні, за можливості проведіть ці дні у тиші й спокої. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

ТЕРЕЗИ

Вам може здатися, що все неможливе можливе, а ви потрапили в чудовий світ свого дитинства. Ви, швидше за все, опинитеся у потрібний час у потрібному місці. На роботі не випустіть з уваги дрібниць. У вихідні відпочиньте від суєти. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – середа.

СКОРПІОН

Настає час, сприятливий для підведення деяких підсумків. Постарайтеся завершити справи, які піддаються завершенню. У вихідні вам варто серйозно зайнятися облаштованістю свого житла і, можливо, вам удасться просто трішки відпочити. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – субота.

СТРІЛЕЦЬ

Все, чого можна було досягти, ви одержите. Вашим першорядним завданням стане утримати дорогоцінні придбання, щоб не шкодувати на рахунок пропущених можливостей. У вихідні настрій підвищить відпочинок у колі близьких друзів. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

КОЗЕРІГ

Варто займатися справами, які вже давно розпочаті й вимагають продовження. Небажана пасивність, але необхідно дотримуватися обережності й бути уважними. Все розпочате у вихідні буде просуватися вдало. Більше уваги виділіть родині. Сприятливий день – субота, несприятливий – середа.

ВОДОЛІЙ

Вам варто бути зараз гранично уважними навіть до незначних змін на роботі. У вихідні постарайтеся відпочити так, як вам захочеться, нікого не слухайте. Ваші везіння й чарівність дозволять згладити гострі кути в різних ситуаціях. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – вівторок.

РИБИ

Ви будете схильними пнутися зі шкіри, намагаючись догодити близьким, але це не перешкодить їм пред’являти вам різноманітні претензії. Постарайтеся провести вихідні на самоті або в максимально комфортній обстановці. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – середа.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини