Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:19:17

5 книг, які допоможуть бути щасливим і знайти спокій у душі

25.07.2021   11:30Агенцiя

Пропонуємо добірку для тих, хто шукає щастя та спокою, проте іноді губиться у хаосі сучасного світу.

На сторінках цих книг автори описують захоплюючу подорож на шляху до усвідомленого життя.

Вони підкажуть, як відчувати себе відкритим, успішним, натхненним і люблячим.

“На 10% більше щастя”, Ден Гарріс. 2021 р.

У книжці «На 10 % більше щастя» американський репортер і телеведучий Ден Гарріс розповідає про свій шлях до медитації. Це історія про те, як Ден знешкодив голос у своїй голові і зменшив стрес. У книжці його надзвичайно правдивий і розсудливий погляд на переваги медитації. Автор описує несподівану, веселу і глибоко скептичну подорож дивним світом духовності і знаходить спосіб стати щасливим. Він розповідає скандальні й не дуже подробиці з життя духовних лідерів, з’ясовує, що ж таке медитація, чи всім вона підходить та чи може вплинути на наше самопочуття.

“Самомотивація”, Андро Донован. 2019 р.

Цей посібник-натхнення допоможе здобути одну важливу річ, яку ми всі бажаємо віднайти у своєму житті. «Самомотивація» — це настільна книжка змін, що змушує вставати й негайно робити потрібне, а ще відчути життєву силу, мету та задоволення від життя. Щодо авторки, Андро Донован — відома в усьому світі й надзвичайно популярна фасилітаторка і спікерка. Вона вірить, що кожна людина може бути щасливою. Тож у книжці письменниця пише про те, як кожному почути своє «Я», відокремити власні бажання від нав’язаних суспільством і жити у злагоді передусім із собою та зі своїми внутрішніми “щурами”. Андро веде із читачем серйозну, але легку розмову, індивідуальну консультацію, яка допомагає розібратися у собі і зрештою досягти внутрішньої гармонії.

 

“Мистецтво зупиняти час. Практикум з усвідомленості для зайнятих людей”, Педрам Шоджай. 2020 р.

У цій книзі доктор східної медицини і міський монах Педрамом Шоджаєм навчає практиці розумного управління часом. Він розповідає, яких саме зусиль докласти, аби налагодити стосунки з часом та знищити бур’яни у своєму житті.

Книга розрахована на 100-денний курс, де ви щодня отримуватимете невеличкий урок і план дій. Останній включає час для роботи, рідних людей, улюблених справ і медитації.

Педрам наводить прості вправи на усвідомленість, розповідає, як використовувати гонги, щоби програмувати свої звички, як зменшити стрес, підвищити енергію та застосувати стародавню практику на уважність. Прийоми, що описані у цій книзі допоможуть тим, хто шукає шляхи до розслаблення, спокою і свободи.

“Великий потенціал. Припиніть гонитву за успіхом й отримайте більше щастя і гараздів”, Шон Ейкор. 2019 р.

 

Автор цієї книги — Шон Ейкор, один з провідних коучів зі щастя й успіху. Він відкриває таємницю того, як співпраця з іншими допомагає досягти свого Великого Потенціалу. Письменник доводить, що на вершині життя частіше опиняються ті, хто вміє спілкуватись, просити про допомогу та співпрацювати разом з іншими. Шон спирається на дослідження, проведені у багатьох країнах світу і пояснює, що  шлях до  щастя й успіху — не не спортивне змагання, а скоріше командна гра. У цій книзі ви знайдете такий собі мікс безлічі цікавих досліджень, розповідей автора, переконливих прикладів і, звісно ж, позитива.

“Не проґавте свого життя. Як по-справжньому бути тут і зараз”, Корі Мускара. 2021 р.

Багато хто з нас живе на автопілоті і навіть не уявляє, яке різноманіття може запропонувати нам життя. У цій книжці автор повертає нас до прекрасного і усвідомленого життя сьогоднішнім днем. Корі Мускара пропонує короткі медитації, уважні стратегії та легкі вправи. Він наводить багато концепцій, що надихають на роздуми, пропонує способи орієнтуватися у життєвій подорожі, щоб ми могли навчитися вільно рухатися крізь досвід, не замикаючись і не прив’язуючись до нього.

Автор пише про те, як віднайти щастя серед хаосу, аби наприкінці життя не жалкувати про згаяний час, пише про щастя бути дійсно присутнім у теперішньому, а ще навчає як зберігати спокій у безкінечній метушні життя.

добірку підготували у видавництві Фабула
спеціально для vsviti.com.ua

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини