Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 09:27:55

5 книг, які допоможуть бути щасливим і знайти спокій у душі

25.07.2021   11:30Агенцiя

Пропонуємо добірку для тих, хто шукає щастя та спокою, проте іноді губиться у хаосі сучасного світу.

На сторінках цих книг автори описують захоплюючу подорож на шляху до усвідомленого життя.

Вони підкажуть, як відчувати себе відкритим, успішним, натхненним і люблячим.

“На 10% більше щастя”, Ден Гарріс. 2021 р.

У книжці «На 10 % більше щастя» американський репортер і телеведучий Ден Гарріс розповідає про свій шлях до медитації. Це історія про те, як Ден знешкодив голос у своїй голові і зменшив стрес. У книжці його надзвичайно правдивий і розсудливий погляд на переваги медитації. Автор описує несподівану, веселу і глибоко скептичну подорож дивним світом духовності і знаходить спосіб стати щасливим. Він розповідає скандальні й не дуже подробиці з життя духовних лідерів, з’ясовує, що ж таке медитація, чи всім вона підходить та чи може вплинути на наше самопочуття.

“Самомотивація”, Андро Донован. 2019 р.

Цей посібник-натхнення допоможе здобути одну важливу річ, яку ми всі бажаємо віднайти у своєму житті. «Самомотивація» — це настільна книжка змін, що змушує вставати й негайно робити потрібне, а ще відчути життєву силу, мету та задоволення від життя. Щодо авторки, Андро Донован — відома в усьому світі й надзвичайно популярна фасилітаторка і спікерка. Вона вірить, що кожна людина може бути щасливою. Тож у книжці письменниця пише про те, як кожному почути своє «Я», відокремити власні бажання від нав’язаних суспільством і жити у злагоді передусім із собою та зі своїми внутрішніми “щурами”. Андро веде із читачем серйозну, але легку розмову, індивідуальну консультацію, яка допомагає розібратися у собі і зрештою досягти внутрішньої гармонії.

 

“Мистецтво зупиняти час. Практикум з усвідомленості для зайнятих людей”, Педрам Шоджай. 2020 р.

У цій книзі доктор східної медицини і міський монах Педрамом Шоджаєм навчає практиці розумного управління часом. Він розповідає, яких саме зусиль докласти, аби налагодити стосунки з часом та знищити бур’яни у своєму житті.

Книга розрахована на 100-денний курс, де ви щодня отримуватимете невеличкий урок і план дій. Останній включає час для роботи, рідних людей, улюблених справ і медитації.

Педрам наводить прості вправи на усвідомленість, розповідає, як використовувати гонги, щоби програмувати свої звички, як зменшити стрес, підвищити енергію та застосувати стародавню практику на уважність. Прийоми, що описані у цій книзі допоможуть тим, хто шукає шляхи до розслаблення, спокою і свободи.

“Великий потенціал. Припиніть гонитву за успіхом й отримайте більше щастя і гараздів”, Шон Ейкор. 2019 р.

 

Автор цієї книги — Шон Ейкор, один з провідних коучів зі щастя й успіху. Він відкриває таємницю того, як співпраця з іншими допомагає досягти свого Великого Потенціалу. Письменник доводить, що на вершині життя частіше опиняються ті, хто вміє спілкуватись, просити про допомогу та співпрацювати разом з іншими. Шон спирається на дослідження, проведені у багатьох країнах світу і пояснює, що  шлях до  щастя й успіху — не не спортивне змагання, а скоріше командна гра. У цій книзі ви знайдете такий собі мікс безлічі цікавих досліджень, розповідей автора, переконливих прикладів і, звісно ж, позитива.

“Не проґавте свого життя. Як по-справжньому бути тут і зараз”, Корі Мускара. 2021 р.

Багато хто з нас живе на автопілоті і навіть не уявляє, яке різноманіття може запропонувати нам життя. У цій книжці автор повертає нас до прекрасного і усвідомленого життя сьогоднішнім днем. Корі Мускара пропонує короткі медитації, уважні стратегії та легкі вправи. Він наводить багато концепцій, що надихають на роздуми, пропонує способи орієнтуватися у життєвій подорожі, щоб ми могли навчитися вільно рухатися крізь досвід, не замикаючись і не прив’язуючись до нього.

Автор пише про те, як віднайти щастя серед хаосу, аби наприкінці життя не жалкувати про згаяний час, пише про щастя бути дійсно присутнім у теперішньому, а ще навчає як зберігати спокій у безкінечній метушні життя.

добірку підготували у видавництві Фабула
спеціально для vsviti.com.ua

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини