Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Понеділок, 29 квітня, 10:22:13

21 червня - Міжнародний День Йоги

21.06.2021   07:41Агенцiя

Йога є однією з найдавніших як фізичних, так і духовних, вольових практик, яка виникла в Індії. Слово «йога» в санскриті означає приєднуватися чи об’єднуватися, символізує об’єднання тіла і свідомості.

календар

календар

На сьогоднішній день Йога завоювала широку підтримку і практикується в різних стилях по всьому світу. Її популярність продовжує зростати.

З огляду на універсальність і користь для здоров’я цього виду практик 11 грудня 2014 року Організація Об’єднаних Націй офіційно проголосила 21 червня «Міжнародним днем Йоги» (резолюція 69/131).

Міжнародний День Йоги спрямований на підвищення обізнаності для широкого світового співтовариства про величезні переваги практикуючих йогу.

"Проголосивши 21 червня як Міжнародний день Йоги, Генеральна Асамблея визнала величезні переваги цієї позитивної практики та її невід’ємною сумісності з принципами та цінностями Організації Об’єднаних Націй». - Генеральний секретар Організації Об’єднаних Націй Пан Гі Мун (2014 рік).

Останні новини Чернігівщини

Чернігівські поліцейські розслідують кримінальне провадження за фактом браконьєрського вилову риби під час нересту 08:52

26 квітня в Менській громаді співробітники водної поліції разом з рибоохоронним патрулем виявили рибалку, який поблизу села Миколаївка ловив рибу забороненими знаряддями – зяберними сітками.

Донька найстаршої матері України Валентини Підвербної проживає в новій родині: що відомо про опікунку 08:45

Донька найстаршої матері України Валентини Підвербної Анна вже декілька тижнів проживає в новій родині у Чернігові. Тимчасову опіку над дитиною взяла давня знайома родини Підвербних 50-річна Олена.

Кінологи ДСНС відшукали двох зниклих дітей 08:31

26 квітня вночі до рятувальників надійшло повідомлення від Чернігівського районного управління поліції про зникнення двох малолітніх дітей, мешканців с. Локнисте Чернігівського району.

29 квітня: цей день в Україні і світі

29 квітня: цей день в Україні і світі 08:28

ДЕНЬ 796 РОСІЙСЬКА Агресія - DAY 796 RUSSIAN AGRESSION