Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 17:17:19

Гороскоп на наступний тиждень з 26 квітня до 2 травня

25.04.2021   12:50Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на наступний тиждень з 26 квітня до 2 травня 2021 року

Овен (21.03—20.04). Вакантне мiсце поки що вiльне, тож воно може дістатися саме вам. Надайте можливiсть коханiй людинi ви­брати місце і час для спiльного вiдпочинку.
Дні: спр. — 26; неспр. — 28.

Телець (21.04—21.05). Перш ніж укласти шлюб, ще раз подумайте, чи варто робити такi кроки. Щоб упевнитися в серйозностi намiрiв партнера, довiрте йому важливу справу.
Дні: спр. — 27; неспр. — 28.

Близнюки (22.05—21.06). Зосередьтеся на поставленiй метi й iдіть упевнено до неї. Що б це не було — кохання чи робота — не відступайте. У вихiднi чекайте на гостей.
Дні: спр. — 28; неспр. — 30.

Рак (22.06—23.07). Ви — господар власної долі. В особистому житті ви гратимете першу скрипку, тобто доведеться виконувати найважчу роботу.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.

Лев (24.07—23.08). Ви приємно здивуєте начальство. Це принесе фірмі пристойний прибуток. Незабаром ваше фiнансове становище значно покращиться.
Дні: спр. — 29; неспр. — 30.

Діва (24.08—23.09). Ви вмiєте швидко підніматися по кар’єрних сходах, тож смiливо можете розраховувати на прихильнiсть керiвництва. Попереду вигiднi контракти.
Дні: спр. — 1; неспр. — 2.

Терези (24.09—23.10). Новий знайомий стане вашим другом на довгі роки і допоможе вирiшити фiнансовi питання. Не варто захоплюватися азартними іграми, ви ризикуєте втратити все.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.

Скорпіон (24.10—22.11). Вас чекає підвищення по службі й помітне зростання авторитету. Намагайтеся залучити до проєктiв впливових iнвесторiв.
Дні: спр. — 29; неспр. — 1.

Стрілець (23.11—21.12). Настає час привабливих перспектив. Проявiть обережність, готуючи фiнансову документацiю. Сподiваємося, що ви приймете правильне рішення.
Дні: спр. — 26; неспр. — 28.

Козеріг (22.12—20.01). Новi захоплення викличуть запеклі суперечки, захочеться доказів власної правоти, з’явиться тяга до марнотратства. Але це ненадовго.
Дні: спр. — 27; неспр. — 29.

Водолій (21.01—19.02). Незважаючи на завантаженiсть, спробуйте вiдпочити. Зустріч iз давнiми друзями викличе багато спогадів і покращить настрій.
Дні: спр. — 30; неспр. — 2.

Риби (20.02—20.03). Якщо хочете змінити роботу, не поспішайте з вибором нового мiсця. Можливо, ви не використали всі свої можливості.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.

Інша версія:

ОВЕН
Ваша контактність дозволить упоратися з усіма проблемами, які виникатимуть цього тижня. Друзі підтримають і допоможуть вам у складній ситуації. Не варто пред’являти претензій або вимог до начальства, це може призвести до конфлікту.

ТЕЛЕЦЬ
Вам знадобиться вміння розслаблятися і не звертати увагу на подразники, особливо дрібні. Можливі несподіванки та сюрпризи – підготуйте свою інтуїцію до необхідності адекватно реагувати на все, що відбувається. Намагайтеся уникати недоброзичливців і не говорити зайвого.

БЛИЗНЮКИ
З’явиться реальна можливість для корекції долі, привнесення у своє життя чогось нового, незвичайного. Довіртеся голосу інтуїції – вона вас не підведе. Не зв’язуйте себе зайвими обіцянками, будьте обачнішими, щоб уникнути непорозумінь. У вихідні займіться повсякденними справами.

РАК
Цього тижня стан справ на роботі свідчитиме про перспективи вашого кар’єрного зростання. Небажано демонструвати тим, хто поряд, свою нервозність і дратівливість, будьте стриманішими. У вихідні можуть розчарувати взаємини з людьми, які оточують вас.

ЛЕВ
Вам знадобляться такі якості, як уважність, послідовність і розважливість. Намагайтеся менше сперечатися з начальством. Цього тижня доведеться допомогти колегам по роботі. Постарайтеся стримувати свої амбіції й не дозволяйте собі занадто екстравагантних вчинків.

ДІВА
Будьте обережні та уважні, адже в гонитві за вигодою можна пропустити пропозицію довгострокового, перспективного контракту. Перед вами, швидше за все, відкриються блискучі можливості – цей період є сприятливим для кар’єрних стрибків.

ТЕРЕЗИ
Вам треба переосмислити накопичений досвід. У діловій сфері ситуація складатиметься не надто вдало, однак вас підтримає вірний друг, який вчасно допоможе знайти вихід зі складної ситуації. У вихідні постарайтеся не залишатися на самоті.

СКОРПІОН
Ваші минулі досягнення – це досить похвально, але настав час рухатися вперед. Не дозволяйте втягувати себе в конфліктну ситуацію. Зорі радять згадати про своїх родичів: цей тиждень є сприятливим періодом для примирення і поновлення стосунків.

СТРІЛЕЦЬ
Вам треба зібратися з духом і сконцентруватися перед вирішальним стрибком. Обережно обходьте потенційно небезпечні місця, намагайтеся не шуміти і не привертати до себе зайвої уваги. Тримайте всі справи під контролем, тоді ситуація неодмінно складеться на вашу користь.

КОЗЕРІГ
Ловіть удачу. Цього тижня можете почути чимало компліментів на свою адресу, багато хто переконуватиме вас у тому, що ви чудова особистість. Не шкодуйте витратити час на спілкування та поїздки, усе буде складатися якнайкраще.

ВОДОЛІЙ
Ви здатні легко обеззброїти критично налаштованих. Відкиньте непотрібні сумніви, інакше на внутрішню боротьбу витратите занадто багато зусиль. Уникайте неясностей на роботі та в особистих стосунках, у всьому потрібні точність і визначеність.

РИБИ
Чим діяльнішими ви будете, тим кращими виявляться результати. Підтримка однодумців вам гарантована. Тільки з начальством бажано контактувати якомога менше, для цього ще не настав час. Намагайтеся нікого не скривдити.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини