Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 17:48:54

Гороскоп на наступний тиждень з 12 по 18 квітня

11.04.2021   11:11Агенцiя

12 квітня - молодий Місяць. У цей день утримайтеся від починань, великих фізичних і емоційних навантажень. Можна планувати, мріяти і подумки моделювати бажане майбутнє.

З 13 по 18 квітня - зростаючий Місяць. Відмінний час для початку різних справ, особливо пов'язаних з роботою. 13 і 14 квітня - вдалі дні для усунення сімейних і домашніх розбіжностей. 16 квітня - добре відвідати салон краси. Можна фарбувати волосся в світлі тони, робити складні стрижки. Колір і форма стрижки збережуться довго.

Овен (21.03—20.04). Спробуйте по-новому поглянути на робочі стосунки, якi вплинуть на ваш характер. Щоб не доводити до напруженої ситуацiї, доведеться тримати дистанцiю.
Дні: спр. — 14; неспр. —15.

Телець (21.04—21.05). Слiдкуйте за висловлюваннями, щоб потім не довелося відновлювати мир і зализувати рани. Керівництво вiдзначить вашу сумлiннiсть грошовою винагородою.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.

Близнюки (22.05—21.06). Не можна бути таким трудоголіком, треба й вiдпочивати. Займiться спортивними вправами, також не завадять вечiрнi прогулянки.
Дні: спр. — 14; неспр. — 17.

Рак (22.06—23.07). Не загострюйте відносини з колегами. І хоча ви маєте рацiю, але їх значно більше. Щоб покращити своє фiнансове становище, спробуйте економити.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.

Лев (24.07—23.08). Останнiм часом накопичилося стiльки роботи, що не вистачає часу на особисте життя. Велика ймовірність укладання вигідних контрактів.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.

Діва (24.08—23.09). Сміливо використовуйте знання, отримані на практиці. Якщо виникне необхідність заручитися підтримкою запропонованого вами проєкту, доведеться проявити витримку і такт.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.

Терези (24.09—23.10). У вашу голову часто приходять цiкавi iдеї. Незабаром оточуючі зрозуміють вигоду співпраці з вами. Ближче до вихiдних чекайте приємних новин.
Дні: спр. — 14; неспр. — 16.

Скорпіон (24.10—22.11). Як кажуть, усе генiальне — просте. Вашi проєкти, як завжди, сприймуть на ура, а грошова винагорода не забариться.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.

Стрілець (23.11—21.12). Викликати вогонь на себе — ваше кредо. Але настав час нарештi подбати про себе. Найголовніше — утримувати завойовані позиції.
Дні: спр. — 14; неспр. — 16.

Козеріг (22.12—20.01). Ваші бажання цілком збiгатимуться з можливостями. Друзі скучили за вами, тож приділіть їм більше уваги. Довіртеся зіркам, вони приведуть вас до успіху.
Дні: спр. — 14; неспр. — 15.

Водолій (21.01—19.02). Щоб завести новi знайомства, доведеться завершити старі зв’язки. Ті, у кого не вирішене квартирне питання, мають можливість успішно впоратися з ним.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.

Риби (20.02—20.03). Попереду переговори щодо купiвлi-продажу нерухомостi. Щоб не втратити майно, перевiрте всi «за» i «проти». Краще сiм разів вiдмiряти i один раз вiдрiзати.
Дні: спр. — 16; неспр. — 17.

Інша версія:

ОВЕН
Постарайтеся не приймати на початку тижня серйозних рішень. Уважніше поставтеся до себе, навіть якщо на тих, хто поряд, уваги вже не вистачає. У вихідні відмовтеся від участі в таємній змові: вигоду від цієї відмови ви оціните згодом.

ТЕЛЕЦЬ
Може розгорітися досить гостра боротьба з конкурентами, утім є великі шанси вийти з неї переможцем. Тож цього тижня ви, швидше за все, зможете пишатися собою. А от діти чи інші члени родини, імовірно, вимагатимуть певних капіталовкладень.

БЛИЗНЮКИ
Варто спробувати приймати події такими, як вони є, без розпачливих спроб їх змінити, так ви зможете досягти максимальних результатів. Гарні новини додадуть оптимізму та впевненості у власних силах. Приділіть більше уваги дітям, їм зараз необхідна ваша мудра порада.

РАК
Треба орієнтуватися не тільки на себе, але й брати до уваги інтереси інших зацікавлених сторін. При цьому ви тільки виграєте, якщо підете на незначні поступки. Реалізація нових задумів принесе вам успіх та зміцнить ваш авторитет.

ЛЕВ
У цей період на вас очікують плідні дні як на роботі, так і вдома. Використовуючи такі якості, як почуття такту і здоровий глузд, ви зможете досягти просто блискучих результатів. У вихідні будьте помірніші в побутових турботах.

ДІВА
На вас очікує професійний успіх. Не слід дратуватися через колег, які виявлятимуть зайву запопадливість. Затримки в роботі можуть злегка розчарувати вас. Витримка цього тижня допоможе конструктивно вирішувати свої проблеми.

ТЕРЕЗИ
Ви не повинні пропускати сприятливих шансів, які підкине вам доля. Усе буде виходити легко, ніби саме собою. Задоволення приноситиме навіть рутинна частина роботи. У вихідні постарайтеся виділити час на індивідуальну творчість.

СКОРПІОН
Можливий неймовірний успіх у реалізації ваших ідей та задумів. Сконцентруйтеся на головному, тепер ви можете зробити в запланованих справах відчутний крок уперед. Будьте дипломатичні, твердо, але коректно відстоюйте власні інтереси, спілкуючись з начальством.

СТРІЛЕЦЬ
Можете опинитися в незнайомій обстановці, і вам знову доведеться завойовувати своє місце під сонцем. Будьте обережні, намагайтеся передбачати неприємності й обходити їх стороною. Ваш непохитний оптимізм виявиться запорукою душевного спокою для родини.

КОЗЕРІГ
Оптимізм дозволить вам упоратися з будь-якою проблемою. Вас буде супроводжувати легкість, що дозволить віртуозно долати всі перешкоди. Якщо треба буде приймати серйозне рішення, порадьтеся з друзями. У вихідні більше спілкуйтеся з близькими.

ВОДОЛІЙ
Настає сприятливий час для великих проєктів. Якщо вам знадобиться допомога, не соромтеся не тільки прийняти запропоновану, але й попросити когось зробити щось для вас. Постарайтеся спокійно поставитися до незначних випробувань, які вам підготувала доля.

РИБИ
Не варто квапити події, краще робити все у свій час. У цей період не йдіть на ризик, навіть якщо ви абсолютно впевнені у виграші. Розчарування може надовго зіпсувати вам настрій, та й у фінансовому плані, швидше за все, виявиться недешевим.

Останні новини Чернігівщини

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн 13:30

Попри постійні військові небезпеки і фінансові труднощі, АТ «ОТКЕ» стабільно та надійно забезпечувало жителів 19 територіальних громад послугами, це понад 125 тисяч мешканців.

Переселенці і ветерани війни: що пропонує служба зайнятості 13:15

Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини