Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 10:52:24

Гороскоп на наступний тиждень з 22 по 28 березня

21.03.2021   13:10Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 22 по 28 березня 2021 року

Овен (21.03—20.04). Ви намагаєтеся всiм допомагати морально й матерiально, давати корисні поради. Але при цьому ви шкодите собi.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.

Телець (21.04—21.05). У цей перiод виникне чимало проблем. Друзi можуть розраховувати на вашу допомогу, тому що ви готовi пожертвувати багато чим заради спокою iнших.
Дні: спр. — 26; неспр. — 28.

Близнюки (22.05—21.06). Вам щаститиме в усьому, ви станете для всіх жилеткою, в яку можна поплакати. Ви зустрiнете людей, які в майбутньому допомагатимуть вам.
 Дні: спр. — 27; неспр. — 28.

Рак (22.06—23.07). Ви захищатимете всіх, завойовуючи собі славу «матері Терези». Найчастіше свої стосунки ви зав’язуватимете з тими, кого змогли повернути до життя.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.

Лев (24.07—23.08). Знайшовши розуміння у вашій особі, люди самi тягнутимуться до вас. Завдяки цьому вдасться завоювати прихильнiсть багатьох.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.

Діва (24.08—23.09). Ви зможете зустріти людину, яка допоможе вам розкрити свої найкращі якості. Випадкове знайомство згодом переросте в мiцну дружбу.
Дні: спр. — 22; неспр. — 23.

Терези (24.09—23.10). Ви відчуватимете фiнансовi труднощі. Брак коштiв пiдштовхне до пошуку нової роботи. Водночас ви отримаєте пропозицiю руки i серця.
Дні: спр. — 23; неспр. — 25.

Скорпіон (24.10—22.11). Бажання бути забезпеченим може підштовхнути вас до небажаних крокiв. Не варто розраховувати на прихильність долі, граючи в азартнi iгри.
Дні: спр. — 24; неспр. — 26.

Стрілець (23.11—21.12). Попереду дуже вдалий i прибутковий перiод. Будьте уважнi, щоб не випустити удачу з рук. У вихiднi влаштуйте дружню вечiрку.
Дні: спр. — 27; неспр. — 28.

Козеріг (22.12—20.01). Якщо ви не лiнуватиметеся, то отримаєте все, що бажаєте. Гарантiєю успiху стане ваша популярнiсть. Несподiвано ви отримаєте фiнансову винагороду.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.

Водолій (21.01—19.02). Ви притягуєте до себе людей, якi обожнюють жити за чужий рахунок. Тому варто бути вимогливими i розбiрливими. Вам запропонують вигiдний контракт.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.

Риби (20.02—20.03). Ви не страждаєте вiд нерозділеного кохання, найчастіше для вас це цікава гра в любов. Щоб не вiдштовхнути вiд себе кохану людину, будьте до неї якомога уважнiші.
Дні: спр. — 26; неспр. — 28.

Інша версія:

ОВЕН
Вам не до снаги вплинути на хід подій, але ви можете підготуватися до будь-яких несподіванок, а вчорашні опоненти раптом стануть надійними союзниками. У роздумах про сенс життя вам відкриється новий зміст звичних речей. Не виявляйте відвертості навіть з близькими.

ТЕЛЕЦЬ
Імовірно, хтось зацікавиться вами з професійної точки зору. Попереду засяє перспектива нової роботи, якщо, звичайно, ви цього захочете. Можете розраховувати на допомогу та підтримку друзів. Вихідні – сприятливий час для початку подорожі.

БЛИЗНЮКИ
Доля подарує вам цікавий шанс: імовірно, це буде нова робота або можливість поміняти місце проживання. У будь-якому разі ви отримаєте щось цінне для себе. Будьте обережні з новинами – не всім варто вірити. У вихідні постарайтеся приділити собі більше часу.

РАК
Вам треба зосередитися на справі, що є найважливішою на сьогодні. Бажано самостійно визначитися, яку саме обрати з усієї гори турбот та проблем. Краще знизити темп роботи, щоб уникнути перевтоми. У вихідні не забудьте зробити необхідні покупки.

ЛЕВ
У справах не відкидайте особисту вигоду та засвоюйте необхідні уроки. Рішуче відстоюйте свою життєву позицію, але не відмовляйтеся змінити власні погляди, якщо зрозумієте, що помилилися. Ваші конструктивні пропозиції можуть зустріти опір.

ДІВА
Намагайтеся не спізнюватися на роботу та ділові зустрічі. Цього тижня ваш особистий успіх залежатиме від рівня безкорисливості в стосунках із близькими та рідними. Зорі попереджають: чим менше ви будете думати про себе, тим більше отримаєте.

ТЕРЕЗИ
Зустріч із керівництвом може принести чималу користь. Ваші інтуїція та почуття такту дозволять блискуче виплутатися зі складної ситуації. Не забувайте простягати руку допомоги близьким і друзям. Вихідні присвятіть вирішенню особистих проблем.

СКОРПІОН
Вас приголомшить якась новина. Не приймайте її близько до серця. У цей період навіть найамбітніші ваші плани отримають схвалення впливових осіб або начальства. Не варто дратуватися через дрібниці. У вихідні уважніше поставтеся до свого самопочуття.

СТРІЛЕЦЬ
Ви легко подолаєте перешкоди, які виникатимуть цього тижня. Зверніть увагу на нову інформацію – вона відкриє перед вами цікаві перспективи. Свою невгамовну енергію краще використати в мирних цілях, щоб не марно розтратити її.

КОЗЕРІГ
У цей період виявляйте розумну обережність, не давайте підстав для пліток колегам, які заздрять вам. Незважаючи на сильний внутрішній опір, доведеться приділити чимало часу справам, але перевантажувати себе теж не варто.

ВОДОЛІЙ
Протягом цього тижня бажано згадати й відновити старі зв’язки та знайомства, які ви чомусь занедбали. Можливі певні ускладнення в дружніх стосунках. Тож постарайтеся прояснити й залагодити непорозуміння, які виникли останнім часом.

РИБИ
Тиждень буде насичений враженнями та подіями. Постарайтеся використати для вирішення конфліктів свою різкість, вона буде своєчасна й необхідна. Ви зможете справитися майже з усіма важливими справами, навіть з тими, до яких занадто довго не доходили руки.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини