Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 02:44:11

Гороскоп на наступний тиждень з 1 по 7 березня

28.02.2021   16:46Агенцiя

Гороскоп на наступний тиждень для всіх знаків Зодіаку з 1 по 7 березня 2021 року.

Овен (21.03—20.04). Гарантією для досягнення певних висот стане націленість на успіх. Найближчим часом ви зможете покращити фінансове становище, тож смiливо плануйте покупки.
Дні: спр. — 1; неспр. — 2.

Телець (21.04—21.05). Нарештi ви налагодите сiмейнi стосунки. Намагаючись домогтися прозорості відносин, вам захочеться зізнатися коханій людині у гріхах.
Дні: спр. — 3; неспр. — 5.

Близнюки (22.05—21.06). Вашi доходи суттєво збiльшилися. Бізнес може досить тривалий час обходитися без значних вливань, приносячи, як і раніше, прибутки.
Дні: спр. — 2; неспр. — 4.

Рак (22.06—23.07). Ви позичатимете гроші друзям, надаватимете спонсорську підтримку тим, хто її потребує. Пiдвищення на посадi зміцнить ваше матеріальне становище.
Дні: спр. — 4; неспр. — 5.

Лев (24.07—23.08). Ви й надалi працюватимете над собою. До недоліків близьких поставтеся з гумором, який допомагає вам сприймати життя як свято.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.

Діва (24.08—23.09). Нарештi здiйсниться ваша мiрiя — ви зможете зробити довгоочiкуваний ремонт в оселi. Фiнансова допомога виявиться доречною.
Дні: спр. — 4; неспр. — 5.

Терези (24.09—23.10). Намагаючись повернути минуле, ви багато працюєте. Не виключено, що майбутнє виявиться ще кращим. Компенсація за працю не примусить себе довго чекати.
Дні: спр. — 6; неспр. — 7.

Скорпіон (24.10—22.11). Ви звикли допомагати людям i робите це безкорисливо. Тож бажання стати меценатом повністю відповідатиме вашим намірам.
Дні: спр. — 1; неспр. — 2.

Стрілець (23.11—21.12). Зусилля недоброзичливців будуть марними, оскiльки скоро вони зрозуміють, що не мають над вами влади. А ваша великодушність стане для них справжнiм покаранням.
Дні: спр. — 3; неспр. — 4.

Козеріг (22.12—20.01). Вам треба діяти швидше. Зараз удача повзе за вами, але незабаром опиниться попереду. Ловіть її, щоб не проґавити своє щастя.
Дні: спр. — 6; неспр. — 7.
 
Водолій (21.01—19.02). Не захоплюйтеся азартними іграми, фортуна не на вашому боцi. На роботі намагайтеся все тримати під контролем, щоб уникнути непорозуміннь.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.

Риби (20.02—20.03). Уміння вести бесіду з важливими партнерами забезпечить значну частину успіху. Вчасно сказаний жарт розрядить атмосферу, а дорогий коньяк і хороші сигари забезпечать ділове зближення.
Дні: спр. — 3; неспр. — 4.

Інша версія:

ОВЕН
Тиждень мине успішно, якщо ви зможете зберегти гарний настрій. Треба з обережністю ставитися до компліментів від малознайомих людей. Не дозволяйте собі розслабитися – цим можуть скористатися вам у збиток. У вихідні удача буде супроводжувати вас у всьому.

ТЕЛЕЦЬ
Тиждень обіцяє минути досить неквапливо та розмірено. Давно задумані плани почнуть реалізовуватися. Усі колишні конфлікти будуть нарешті благополучно залагоджені. Думайте не тільки про сьогоднішній день, але й про найближче майбутнє.

БЛИЗНЮКИ
На роботі на вас може очікувати удача, у багатьох питаннях ви будете просто незамінні. Відчувши приплив енергії, не варто хапатися за кілька різних справ одразу, краще зупинитися на чомусь одному, найбільш значущому. Присвятіть вихідні родині та дітям.

РАК
Перш ніж рішуче діяти, спочатку все добре продумайте. Поставтеся з увагою до деталей. Бажано не виявляти нетерпимість до деяких службових проблем. Зростуть ваш авторитет і вплив на тих, хто поряд. До порад, отриманих від вас, почнуть дослухатися.

ЛЕВ
Опирайтеся на старі зв’язки та перевірених друзів – саме вони стануть вам опорою на тривалий час. Не поспішайте з початком активних дій, краще займіться виправленням помилок і недоліків. У вихідні в жодному разі не кидайте своїх починань.

ДІВА
Невгамовна енергія не дозволить вам усидіти на місці. Люди, які оточують вас, будуть частіше помічати й належно оцінювати ваші здібності. Бажано займатися поточними справами і не задумувати нічого серйозного та нового. Вихідні порадують вас появою нових друзів.

ТЕРЕЗИ
Дехто з представників цього знака Зодіаку зможе поміняти роботу. Удача супроводжуватиме вас. Відчуєте приплив сил та активності, тому впораєтеся з будь-якою роботою. У цей період намагайтеся дотримуватися в справах старих, перевірених шляхів.

СКОРПІОН
У колективі очікуються колотнеча та хитання, і тільки від вас колеги по роботі можуть почути мудру пораду. Більше довіряйте людям, які оточують вас, – вони не такі погані, як вам здається. Вихідні виявляться корисними для забезпечення успіху в найближчому майбутньому.

СТРІЛЕЦЬ
Протипоказана метушливість, тож, якщо хочете уникнути перенапруги та нервових зривів, робіть усе неспішно. Злегка запущене домашнє господарство потребуватиме уваги й відновлення. Вихідні краще присвятити відпочинку або поїздці за місто.

КОЗЕРІГ
Тиждень у цілому буде спокійний і благополучний, але зайво розслаблятися теж не варто. Ті, хто поряд, будуть підтримувати вас, друзі складуть компанію в справах. Активність принесе справжній успіх. У вихідні відпочинок на природі стане добрим рецептом від поганого настрою.

ВОДОЛІЙ
Апатію та неуважність змінять бадьорий настрій, оптимізм та активна дружелюбність. Імовірне більше навантаження на роботі. Вашу титанічну працю оцінять начальство та колеги, вас будуть любити й поважати. У вихідні з’явиться багато цікавих пропозицій.

РИБИ
Імовірно, керівництво схвалить ваші починання. Виявіть більше самостійності в справах та волі у творчості. Гарний час для захисту своїх ідей і досягнень. У вихідні намагайтеся тримати під контролем емоційні сплески – можливі конфлікти з дітьми.
 

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.