Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 16:28:20

Гороскоп на наступний тиждень з 15 по 21 лютого 2021 року

14.02.2021   14:56Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 15 по 21 лютого 2021 року

Овен (21.03—20.04). Самотні люди шукатимуть другу половинку, однак через розбiрливiсть не зможуть знайти постійного партнера.
Дні: спр. — 19; неспр. — 20.

Телець (21.04—21.05). Фінансові питання не будуть настільки гострими, якщо у вас є деякi заощадження. Це дозволяє не думати про завтра.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.

Близнюки (22.05—21.06). Ви вмiєте працювати, завдяки чому вдається заробляти пристойнi грошi. На деякi моменти доведеться викласти чималу суму.
Дні: спр. — 17; неспр. — 18.

Рак (22.06—23.07). Вам треба визначитися. Якщо намагатиметеся реалізуватися в кiлькох проєктах, то можете не досягти нічого.
Дні: спр. — 16; неспр. — 17.

Лев (24.07—23.08). У вашому життi вiдбудуться деякi змiни. Це може бути нова посада або нова робота. Вихiднi радимо провести в родинному колi.
Дні: спр. — 15; неспр. — 19.

Діва (24.08—23.09). Не варто розраховувати на прихильність долі або чиюсь допомогу. Працюючи над новим проєктом, ви зможете заручитися пiдтримкою iнвесторiв.
Дні: спр. — 19; неспр. — 20.

Терези (24.09—23.10). Варто навчитися прощати людей, це допоможе вам уникнути багатьох проблем. Умiйте визнавати помилки i першими йдiть на компромiс.
Дні: спр. — 19; неспр. — 21.

Скорпіон (24.10—22.11). Щоб налагодити особисте життя, доведеться зосередитися на людині, вiд якої ви хочете добитися взаємності. Доведеться навiть пожертвувати кар’єрою.
Дні: спр. — 17; неспр. — 18.

Стрілець (23.11—21.12). Сутички з конкурентами можуть закінчитися для вас плачевно. Якщо ви пройдете всі випробування, то зможете досягти успiху.
Дні: спр. — 19; неспр. — 20.

Козеріг (22.12—20.01). Можливi сiмейнi проблеми, тож треба шукати компромiснi рiшення. Це зможе врятувати сім’ю.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.

Водолій (21.01—19.02). Фінансове становище бажає кращого, тож купуйте лише речі, необхідні для досягнення конкретної мети.
Дні: спр. — 18; неспр. — 21.

Риби (20.02—20.03). Бiзнес потребує додаткових коштiв, можливо, доведеться брати кредити. Якщо проявите кмітливість — залучите багатих iнвесторiв.
Дні: спр. — 15; неспр. — 17.

Інша версія:

ОВЕН
Імовірно, отримаєте багато інформації, з якої буде складно виділити головне. Можете спровокувати конфліктну ситуацію з колегами по роботі. Вам доведеться відстоювати свої проєкти і плани. Намагайтеся не вплутувати сторонніх людей у свої сімейні проблеми.

ТЕЛЕЦЬ
Цього тижня ваше серйозне та сумлінне ставлення до роботи точно не залишиться непоміченим. Швидше за все, надійде досить цікава пропозиція, що підніме ваш авторитет в очах тих, хто оточує вас. У вихідні може зірватися важлива зустріч.

БЛИЗНЮКИ
Не намагайтеся вирішувати все за допомогою сили та не перебільшуйте значення волі, тому що цим ви тільки наживете собі ворогів. Не починайте реалізацію задуманого, поки не відчуєте впевненість у власних силах. У вихідні проведіть час у компанії друзів і забудьте про проблеми.

РАК
Якщо зумієте перебороти лінь, то все буде прекрасно. Пропонуйте начальству свої ідеї, плани та проєкти – вони реалістичні, тож незабаром втіляться в життя. Прагніть відкривати для себе щось нове, тоді відчуєте, що в чомусь стали мудрішими.

ЛЕВ
Ви сповнені сил і рішучості, нестримне прагнення рухатися вперед дозволяє вам змітати всі перешкоди. Зможете зробити практично все, за що тільки не візьметеся. Намагайтеся зберігати гарні стосунки з начальством, адже від нього може залежати вирішення ваших проблем.

ДІВА
Тиждень неординарний і творчий. Якщо ви запланували подорож, то вона виявиться багата на враження та події. Фортуна буде посміхатися вам. Є шанс багато чого досягти. Не забувайте про відпочинок, адже втома може нагадати про себе в найбільш невідповідний момент.

ТЕРЕЗИ
Бажано присвячувати сили та час тільки тим завданням, які ви в стані вирішити. Намагайтеся не форсувати події, дозвольте їм іти своїм ходом. Виявляйте обережність під час спілкування з колегами по роботі. У вихідні вас може охопити творчий порив. Постарайтеся відпочити.

СКОРПІОН
Можливе внесення коректив у ваші плани, мінливість у службових справах. Зберіться з силами для нової справи. Якщо якась справа не буде виходити, не йдіть напролом, відкладіть її на кілька днів. Не дозволяйте апатії та ліні підібратися до вас занадто близько.

СТРІЛЕЦЬ
Упевненість у власних силах та оптимізм допоможуть вам завоювати прихильність тих, хто поряд, а також зміцнити стосунки з начальством. У професійних справах на вас чекає гарна творча смуга, можна сміливо розраховувати на доброзичливість і розуміння колег.

КОЗЕРІГ
Стосунки з колегами та начальством перейдуть на новий рівень. Цілком можуть налагодитися взаємини з дітьми й сусідами. Допомога друзів виявиться досить своєчасною. У вихідні пам’ятайте, що пригоди бувають не тільки цікавими, але й небезпечними.

ВОДОЛІЙ
Доведеться зосередити свої сили на вирішенні фінансових питань. Можливі складні, заплутані комбінації, у яких вам треба буде не тільки виявляти самостійність, але й знаходити спільну мову з партнерами по бізнесу. Удома ймовірні проблеми з дітьми, особливо з підлітками.

РИБИ
Цього тижня потрібно створити міцний і надійний фундамент для сприятливих умов праці та творчості. Занурення в роботу має бути комфортним, без різких рухів і сильних потрясінь. Вихідні – чудовий час для того, щоб сходити в ресторан.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини