Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 17:16:53

Як зустрічати Новий рік 2021 - рік Бика

27.12.2020   12:18Агенцiя

Отже, покровителем 2021 року буде Білий Металевий Бик. Перший день року Бика настане 12 лютого, але нам нічого не заважає зустріти його 1 січня, а потім ще раз 12-го.

Де зустрічати і прикрасити оселю

Від місця, де ми збираємося провести новорічне свято, залежать всі інші пункти плану, особливо меню і наш святковий одяг.

Незалежно від того, де ви збираєтеся зустрічати Новий рік — вдома або в гостях, свій будинок нарядити треба обов’язково. Новорічна мішура піднімає настрій і створює святкову атмосферу.

І тут знову потрібно згадати про Білого Металевого Бика. Його основні кольори — білий і сріблястий, значить, їх і потрібно використовувати в декорі як символ нового року. Це не означає, що ми повинні весь будинок задрапірувати білими тканинами і розкидати по них сріблястий дощик. Бик взагалі бачить світ чорно-білим, отже, можна не міняти кольорову палітру кімнат, а білі і сріблясто-сірі кольори застосувати як акцент.

Прикрашаючи квартиру, не забувайте про класичні атрибути Нового року: ялинку, гірлянди, ліхтарики, мандаринки, бенгальські вогні, сніжинки і зірочки.



Якщо у вас є діти, зробіть разом з ними маленький будиночок-хлів для чарівного бичка і поставте його під ялинкою. Щоб почастувати новорічного гостя, насипте в тарілочку трохи зерна (пшеницю, ячмінь) і покладіть солому або сіно.



Що приготувати


На новорічний стіл підійде все, крім яловичини і телятини. Єдине побажання — це різноманітність, але це данина не покровителю Нового року, а старовинній прикметі: як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш.

Загалом святкове меню потрібно урізноманітнити зеленню, овочами, фруктами, випічкою, в тому числі несолодкою, і кашами. До речі, як гарнір до салатів і м’яса дуже добре йде булгур, він смачний навіть в холодному вигляді.

Робити чи ні тістечка у вигляді корів або торт із портретом бика, вирішуйте самі. Як на мене, то ці образи апетит не покращують.

У чому зустрічати Новий рік

Вибір новорічного вбрання повністю залежить від місця зустрічі Нового року. У забарвленні не варто зупинятися тільки на білому та сірому. Можна використовувати світлі тони, наприклад, молочні, кремові і світло-бежеві. Сірий колір теж дуже багатогранний. Це і сріблястий, і попелястий сірий, і попелясто-рожевий, і темні відтінки мокрого асфальту… Актуально виглядатимуть паєтки, блискітки, люрекс.


Оскільки покровитель Нового року — Металевий Бик, новорічний образ чудово доповнять срібні прикраси — кільця, сережки, браслети, підвіски. Любительки більш коштовних варіантів можуть вибрати прикраси з білого золота або платини.

Макіяж теж в сірих тонах? А чому б і ні! Завдяки сірим і молочним відтінкам макіяж буде виглядати непомітно і природно, а трохи перламутру і блискіток додадуть образу гламурності.

Лак для нігтів сріблястого кольору або білого з блискітками — класичний варіант для Нового року. А в цей раз він ще й відповідає символу року.

Зачіску має бути охайною та акуратною, тому що Бик — консерватор. Якщо у вас довге волосся, заплетіть його в косички, зав’яжіть у пишний хвіст на маківці або зробіть дульку і прикрасьте блискучими металевими шпильками або гребнями. Якщо у вас коротка стрижка, її можна доповнити шпилькою, обручем, діадемою або сріблястою стрічкою.

Що подарувати на Новий рік


Подарунок — такий само важливий елемент новорічних свят, як ялинка і сніжинки. На Новий рік ми даруємо подарунки своїм близьким, родичам, друзям, колегам, партнерам і навіть самим собі. Якщо вручити подарунок немає можливості, ми відправляємо листівку або пишемо привітання.

Вітання одне за одним сипляться в месенджери, ними рясніють всі соцмережі. Пошта і мобільні оператори перевантажені. Але все це — поспіх, вибір, передчуття і хвилювання — створює неповторну новорічну атмосферу і робить це свято особливим.

Оскільки Бики неквапливі, не люблять різких змін і потребують надійного тилу, як новорічний подарунок напередодні 2021 року підійдуть речі для дому.

Також подаруйте щось на удачу із зображенням Бика. Наприклад, свічки у вигляді бика або телятка, кишенькові календарики з їхніми фото, дітям — книжки з казками про бичків і телят, толстовки і футболки з мультяшними бичками.

Однак головне при зустрічі Нового року — це новорічний настрій. Постарайтеся налаштуватися на позитив, переконайте себе, що Новий рік 2021 несе тільки хороше. Подумайте про свої плани на наступний рік і попросіть у Білого Бика заступництва.

Веселих новорічних свят!
джерело

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.