Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 30 березня, 02:09:17

Гороскоп на наступний тиждень 7 - 13 вересня 2020 року

06.09.2020   17:21Агенцiя

10 вересня, Марс, планета активності та ініціативи, переходить у фазу ретроградного руху до 14 листопада. Процеси сповільнюються у всіх сферах життя, швидко реалізувати плани не виходить, виникають перешкоди.


Перш, ніж ухвалити будь-яке рішення, варто кілька разів перевірити, обміркувати план дій, щось відкоригувати. У період ретроградності краще нічого нового не починати, це сприятливий період, щоб щось змінити у своєму житті. Також, у цей час з’являються чоловіки з минулого.

13 вересня Юпітер закінчує свій ретроградний рух, що принесе ослаблення багатьох негативних факторів. Можливі зміни на державному рівні, трансформація політичного курсу, перерозподіл власності, перенаправлення фінансових потоків.

Овен (21.03—20.04). Партнер буде зачарований вашою вразливістю і зробить усе, щоб ви тільки посміхалися. Не зловживайте чуйністю обранця і будьте серйозними.
Дні: спр. — 7; неспр. — 8.
 
Телець (21.04—21.05). Успiх вам гарантовано. Ви зумієте залучити багато корисних людей. Гроші сипатимуться на вас з усіх боків, адже ви дивним чином їх притягуєте.
Дні: спр. — 9; неспр. — 10.
 
Близнюки (22.05—21.06). У будь-якій справі ви досягнете успіху. Зверніть увагу на конкурентів, серед них знайдуться люди, які давно мріють бути у вашiй командi.
Дні: спр. — 11; неспр. — 13.
 
Рак (22.06—23.07). Особисте життя буде багате на любовні зустрічі й побачення, але щоб не стати ловеласом, намагайтеся тримати себе в руках.
Дні: спр. — 7; неспр. — 8.
 
Лев (24.07—23.08). Ви зарекомендуєте себе переможцем по життю. Любов чатуватиме на вас у будь-якому місці, тому будьте завжди у всеозброєнні.
Дні: спр. — 9; неспр. — 12.
 
Діва (24.08—23.09). Якщо ви вільні, треба знайти обранця, однак при виборі постарайтеся керуватися не тільки зовнішніми характеристиками, а й рівнем інтелекту.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.
 
Терези (24.09—23.10). Не драматизуйте стосунки, краще поставтеся до всього простіше. Мало хто зважиться змагатися з вами. Ваші вміння та здібності будуть на висоті.
Дні: спр. — 11; неспр. — 13.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Ви станете надзвичайно привабливими, що допоможе знайти другу половинку. Намагайтеся частіше виходити у світ, щоб себе показати й подивитися на iнших.
Дні: спр. — 7; неспр. — 8.
 
Стрілець (23.11—21.12). Вам удасться проявити таланти й спробувати себе в бізнесі. Не потрібно боятися конкурентів, просто довіртеся чуттю і дійте.
Дні: спр. — 11; неспр. — 12.
 
Козеріг (22.12—20.01). Вiдбудуться змiни в особистому життi, з основної роботи краще не звiльнятися. І хоча грошей буде достатньо, стабільність усе одно грітиме душу.
Дні: спр. — 8; неспр. — 10.
 
Водолій (21.01—19.02). Зміна вражень просто необхідна, спробуйте себе в різних видах діяльності. Начальство завалить вас різноманітною і дуже цікавою роботою.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.
 
Риби (20.02—20.03). Намагайтеся дбайливіше ставитися до почуттів свого обранця і стежте за своєю поведінкою — недбале слово або дія можуть сильно засмутити кохану людину.
Дні: спр. — 7; неспр. — 8.

Інша версія:

ОВЕН

Ваші заповітні плани та задуми починають поступово реалізовуватися, не руйнуйте ситуацію, що виникла. Ви багато чого можете встигнути, було б бажання. Направте свою енергію на облаштованість власного будинку, це покращить його стан. У вихідні вибирайтеся до друзів у гості.

ТЕЛЕЦЬ

Постарайтеся виважено підходити до питань зміни роботи або кола своїх обов’язків. Ваше мовчання виявиться на вагу золота, при цьому багато що буде залежати від вашого морального настрою. У вихідні ймовірна зустріч із людиною, що змусить вас розкрити творчі здібності.

БЛИЗНЮКИ

Ділові зустрічі будуть вдалими, тому що вся необхідна інформація прийде до вас вчасно. Ваша готовність до компромісу забезпечить вам позитивні зміни на професійно-службовій ниві. У вихідні необхідно виключити навіть мінімальний прояв агресії, тільки приязність допоможе вам вирішити проблеми.

РАК

На вас очікує напружений графік і великий обсяг турбот – як на роботі, так і вдома. Є небезпека, що ваш оптимізм переросте в ейфорію, а це загрожує не найкращими наслідками. У вихідні будьте обережнішими з новими знайомими, є ймовірність потрапити в якусь неприємну історію.

ЛЕВ

Ви можете одержати неоціненну послугу з боку заступника, але подробиць розголошувати не варто. При контактах із новими людьми проявляйте передбачливість і обережність. У вихідні не посоромтеся виявити ініціативу, підтримка буде вам забезпечена.

ДІВА

На роботі може очікувати тимчасовий затишок, зате у вас з’явиться більше часу для налагодження корисних контактів і просто дружнього спілкування. Постарайтеся не давати обіцянок, виконати які вам буде дуже важко. У вихідні бажано зайнятися облаштуванням будинку або відновленням гардероба.

ТЕРЕЗИ

Із найбільшим успіхом завершаться ті справи, якими ви займетеся разом із друзями. Буде трохи нудно, тому що багато часу доведеться присвятити рутинній роботі. Зате, завершивши її, ви відчуєте себе господарем життя. У вихідні постарайтеся виявити стосовно близьких людей максимальну турботу.

СКОРПІОН

Не акцентуйте свою увагу на дрібницях, зосередьтеся тільки на найважливішому. Постарайтеся реально оцінити свої сили і не перевантажувати себе зайвими турботами. Вдалий період майже для всіх ваших починань, що суттєво вплине на майбутні перспективи.

СТРІЛЕЦЬ

Початок тижня ідеально підходить для досягнення поставлених цілей і реалізації планів. Але, коли все намічене буде зроблено, навіть не думайте зупинятися. Враження можуть бути оманними. І те, що здавалося вам надійним, раптом виявиться зовсім не таким.

КОЗЕРІГ

Будьте стримані та обережні, не варто навіть намагатися пробити чолом стіну. Ваша активність і енергійність допоможе вам зрушити з мертвої точки справи. У сімейних справах можливе виникнення невеликих проблем, тому займіться у вихідні розгрібанням домашніх справ, що нагромадилися.

ВОДОЛІЙ

Життя стає більш спокійним. Остерігайтеся спокус, що загрожують звести вас із правильного шляху. Можливо, доведеться розбиратися відразу з кількома невідкладними проблемами. Якщо треба буде аргументовано обстоювати свої погляди, згадайте, що компроміс ще нікому не зашкодив.

РИБИ

Вам знадобляться обережність і старанність у прийнятті рішень. Ви можете багато чого домогтися. Інформація може сприйматися неадекватно, не поспішайте з судженнями, потім у всім розберетеся. У вихідні постарайтеся зберігати рівновагу і не вносити в навколишню атмосферу хаос і суєту.

Останні новини Чернігівщини

«Влупи пушкіним по ру*ні». За місяць у Чернігові зібрали 2,6 тонни російських книг: кошти передали на закупівлю дронів для військових

«Влупи пушкіним по ру*ні». За місяць у Чернігові зібрали 2,6 тонни російських книг: кошти передали на закупівлю дронів для військових 18:37

2,6 тонни російських та російськомовних книг зібрали у Чернігові в межах акції «Влупи пушкіним по ру*ні», яку оголосили в освітньо-культурному Гончаренко центрі в лютому. Зібрані у просторі книги віддали на переробку, а виручені кошти передали на закупівлю дронів для військових.

В яких лікарнях Чернігівської області можна отримати безоплатну послугу з реабілітації

В яких лікарнях Чернігівської області можна отримати безоплатну послугу з реабілітації 18:26

Під час повномасштабної війни потреби українців у реабілітації зросли, тому у 2024 році реабілітація – один із пріоритетних напрямків Програми медичних гарантій. Лікарні, які мають договори з Національною службою здоров’я України, можуть надавати послуги пацієнтам за двома пакетами – “Реабілітаційна допомога дорослим та дітям у стаціонарних умовах” та “Реабілітаційна допомога дорослим та дітям в амбулаторних умовах”.

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини