Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 21:26:31

Гороскоп на наступний тиждень 8-14 червня 2020 року

07.06.2020   18:12Агенцiя

У коридор затемнень, 13 червня відбувається з’єднання Марса і Нептуна, під впливом якого, стають активнішими підсвідомі почуття та бажання, і потрібен суворий контроль за своїми думками і діями, щоб не піти шляхом ілюзій і фантазій.

Створюються умови, ситуації, події, що вимагають великих витрат енергій. Посилюється схильність до прихованих таємниць і дій, але з’являються можливості для розвитку духовних здібностей.

Овен (21.03—20.04). Направте думки на розширення сфери дiяльностi. Перед вами перспективи для активного просування в життя нових iдей.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.
 
Телець (21.04—21.05). Ваша тактика виявиться вірною, оскільки серед друзів намічаються конфлiкти, що заважають просувати в життя проєкт.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.
 
Близнюки (22.05—21.06). Не виключено, що з кимось із партнерів доведеться розлучитися. Інакше виникнуть проблеми з покровителями, що несприятливо позначиться на справах.
Дні: спр. — 10; неспр. — 11.
 
Рак (22.06—23.07). Незважаючи на труднощі, ви рухатиметеся вперед, поступово втiлите в життя багато планів та ідей. І якщо будуть потрібні кошти або помічники, за цим не стане.
Дні: спр. — 9; неспр. — 10.
 
Лев (24.07—23.08). Не виключено розширення бізнесу чи придбання офісу. Підприємці та начальники можуть розраховувати на підлеглих, а службовці — на колег.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.
 
Діва (24.08—23.09). У вас з’являться проблеми. Колеги з iнших мiст можуть не виконати своїх зобов’язань, що призведе до гальмування в бiзнесi.
Дні: спр. — 12; неспр. — 14.
 
Терези (24.09—23.10). Пік неприємностей припаде на цей тиждень. Не виключено, що з кимось із зарубіжних колег доведеться розiрвати контракт.
Дні: спр. — 13; неспр. — 14.
 
Скорпіон (24.10—22.11).  У бага­тьох iз вас почнуться проблеми юридичного характеру i триватимуть невизначений час. Доходи збiльшаться, тож можна розраховувати на пристойні гроші.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.
 
Стрілець (23.11—21.12). Особисті стосунки можуть розвиватися нерівно. Особливо багато проблем очікується, коли в почуттях може настати значне охолодження.
Дні: спр. — 10; неспр. — 11.
 
Козеріг (22.12—20.01). У сім’ях виникатимуть труднощі з дітьми. Бiльшiсть вирішать придбати нерухомість в іншому місті. Не виключені плани, пов’язані з переїздом.
Дні: спр. — 9; неспр. — 10.
 
Водолій (21.01—19.02). У декого виникнуть проблеми з родичами. В одному випадку близькі люди займуть позицію, яка суперечить вашим інтересам, в іншому — вони потребуватимуть допомоги.
Дні: спр. — 10; неспр. — 11.
 
Риби (20.02—20.03). Енергетичний потенціал досить високий, зірки радять бути уважнішими до свого організму. Загостряться хронічних захворювання.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.

Інша версія:

ОВЕН
Вам доведеться доводити свій високий професіоналізм. Будьте вільнішими в стосунках – контактність тепер знадобиться. Уважніше стежте за новинами, так ви не проґавите важливої для себе інформації. Розмов із начальством краще заводити. У вихідні уникайте непотрібних контактів.

ТЕЛЕЦЬ 
Перш ніж що-небудь зробити, треба добре все продумати. Намагайтеся бути обережними та довіряйте голосу інтуїції. Не варто дослухатися до порад знайомих, навіть дуже впливових людей, вирішуйте свої проблеми самостійно. У вихідні можете розраховувати на допомогу друзів.

БЛИЗНЮКИ
Очікуються цікаві зустрічі та приємні сюрпризи, а робота буде приносити хороші результати. Варто концентруватися тільки на важливих і невідкладних справах. Намагайтеся відпочити й відновити сили. У вихідні не забувайте про близьких людей, вони теж чекають від вас тепла та турботи.

РАК 
Безкорисливе служіння близьким – справа шляхетна, але й у ній іноді потрібно робити перерви. Можна зайнятися масштабними перетвореннями у своїй справі. Але не варто зациклюватися лише на матеріальному, згадайте й про духовні блага. Вихідні бажано присвятити культурним заходам.

ЛЕВ 
Певні труднощі ймовірні, але ви легко подолаєте їх, якщо поставите перед собою таку мету. Дослухайтеся до голосу інтуїції – цього тижня вона точно не обдурить вас. Будуть вдалими подорожі та відрядження. У вихідні займіться облаштуванням дому, створіть у ньому атмосферу затишку.

ДІВА 
Імовірно, виникне несподівана ситуація, яка забере весь ваш вільний час і змусить змінити ретельно продумані плани. Не виключені й певні ускладнення в дружніх стосунках, тож постарайтеся залагодити ці несподівані непорозуміння. У вихідні бажано відволіктися від професійної діяльності.

ТЕРЕЗИ 
Вам буде здаватися, що світ не оцінив усі ваші таланти й заслуги, але не варто зациклюватися на своїх претензіях. Демонстрація образи не допоможе домогтися визнання та поваги, із цим упораються коректність, терпіння і тактовність. У вихідні ігноруйте дріб’язки та зосередьтеся на головному.

СКОРПІОН 
Будьте товариські й відкриті для нових зустрічей і знайомств. Не довіряйте чуткам, інакше власноруч зруйнуєте стосунки з родичами. Усі труднощі, які виникнуть на вашому шляху, треба подолати самостійно. У вихідні, імовірно, отримаєте важливу новину, що може перевернути все ваше життя.

СТРІЛЕЦЬ 
Настав той момент, коли краще плисти за течією: це заощадить ваші сили та час. Багато ситуацій можуть прояснитися дуже несподіваним чином. У вихідні будуть необхідні підтримка й допомога вашим близьким, приділіть їм більше уваги, але не дозволяйте перекладати на вас усі свої проблеми.

КОЗЕРІГ 
Не погоджуйтеся на жодні авантюрні пропозиції. Доведеться багато працювати, але результати роботи обов’язково порадують вас та ваше начальство. Ви не пошкодуєте, що витратили чимало зусиль. У вихідні будуть сприятливими поїздки: ви зможете прекрасно відпочити й довідатися багато нового.

ВОДОЛІЙ 
Будьте обережні у висловлюваннях, інакше може виникнути конфліктна ситуація з начальством. Імовірно, цього тижня вам доведеться відстоювати свої нові ідеї. Постарайтеся виключити з них елемент авантюризму, нічого хорошого він вам не принесе. У вихідні не пропустіть свій шанс.

РИБИ 
Бажано зосередитися на своїх обов’язках. Доведеться залагоджувати проблеми, які виникнуть на роботі. Ваша цілеспрямованість дозволить досягти набагато більших результатів, ніж ви припускали. Майте на увазі, що у вихідні похід у гості або на вечірку може виявитися для вас стомливим.

І ще одна версія:

Гороскоп для Овнів
Орієнтовані нa внутpішній світ. Вам потрібно вce oбдумaти і засвоїти інфopмaцію. Витрачаєте багато часу, аналізуючи все те, що відчуваєте, виникає необхідність шукати різні шляхи, аби знайти підхід до інших людей. Можуть виникати складнощі у взаєминах з навколишніми, братами і сестрами. Завдяки своїй внутрішній силі, ви здатні не реагувати на провокації та спокійно сприймати те, що відбувається. Ваше безпосереднє оточення зазнає змін, тішитиме вас чи ні, залежить від минулих дій.

Гороскоп для Тельців
Тиждень трансформації в партнерстві. Ви заново даєте оцінку тим стосункам, в яких ви перебуваєте, і тим речам, які ви цінували. З’являється багато клопоту в фінансах. Кредити, виплати за депозитами, питання бізнесу, зав’язаного на загальному капіталі, приносять багато хвилювань і турбот. Гарний час для початку практик, спрямованих на особистісну трансформацію. Якщо ви планували духовну роботу – час настав. Можливі події з різних сфер, які дадуть у результаті серйозні і глибокі зміни.

Гороскоп для Близнюків
Робочі справи вирішуються повільно, але не варто хвилюватися з приводу відсутності прогресу. Нехай все йде своєю чергою, не варто форсувати події, не починайте нових справ, але будьте уважні до дрібниць. Спокійно закінчуйте старі справи і дивіться в майбутнє з упевненістю. Спирайтеся на партнерів ‒ в хорошій компанії ви швидко прийдете до успіху. Стан фінансових справ залежить від здатності домовлятися, шукати компроміс, підлаштовуватися і вибудовувати взаємини. Друзі, романтичні партнери і кохані, бізнес партнери і конкуренти, взаємини з ними, приносять вам життєві уроки.

Гороскоп для Раків
Зміниться розпорядок дня, обов’язки на роботі, стосунки з керівництвом або підлеглими. Може виникнути справа або заняття, що вимагає особливої уваги до деталей. Збільшується ймовірність помилися у справах або взаєминах, а це може завдали шкоди вашим фінансам. Слушна нагода для оздоровчих заходів, занять питаннями загального самопочуття, профілактики, курсу масажу. Якщо є шкідливі звички, за бажання, ви легко від них позбудетеся.

Гороскоп для Левів
Можливий початок нового творчого проекту, найкращим чином зможете проявити свою індивідуальність та отримаєте оцінку навколишніх. Можливо, доведеться проводити багато часу з дітьми або буде багато роботи, пов’язаної зі школярами та підлітками. Можлива несподівана закоханість, раптом давній знайомий або знайома може викликати у вас романтичні почуття. Це час, коли збуваються давні мрії і надії.

Гороскоп для Дів
Тиждень змін, які можуть торкнутися робочого колективу. Можливо, хтось із ваших близьких родичів змінить статус і ця подія, значно, вплине на всю родину. Питання сім’ї будуть підняті у зв’язку зі зміною вашого соціального статусу. Або ви вирішите позбутися від нудної роботи в офісі, змінивши її на власну справу або роботу на дому. Усамітнення буде корисним та допоможе переоцінити життєві орієнтири, правильно відкоригувати свої цілі.

Гороскоп для Терезів
Активізуються питання освіти, ви можете змінити напрямок, або відновити навчання. Курси підвищення кваліфікації, взаємини з іноземними партнерами, а також необхідність вирішити деякі юридичні питання, приносять додаткові хвилювання. Можливо, ви оберете новий напрямок у кар’єрі, інший спосіб заробітку. У той же час, присутня деяка нерішучість, через це складно завоювати прихильність своїх керівників, отримати повагу та кар’єрне зростання.

Гороскоп для Скорпіонів
Ваші таланти і здібності затребувані, що сприяє поліпшенню фінансового стану в результаті вигідного партнерства з тими людьми, яких знаєте вже давно. Змінюється рівень, способи або сфера заробітку. А можливо, ви, нарешті, купите ту річ, на яку так довго збирали. Питання, які піднімуться протягом тижня, пов’язані з грошима, поверненням боргів, переглядом особистих цінностей, тобто з того, що важливо для вас, а це мотивує і регулює ваші рішення.

Гороскоп для Стрільців
Можуть поновитися і скластися взаємовигідні стосунки з давніми партнерами. Цей період підходить для вирішення старих суперечок, подій минулого. Виникає необхідність аналізувати причинно-наслідкові зв’язки у формуванні поточних ситуацій. Можливі зміни, пов’язані з юридичними питаннями, контрактами, громадськістю, доходами рідних і ситуаціями, в яких ви будете прагнути до співпраці. Центр подій зміщується від вас до інших людей.

Гороскоп для Козерогів
Ваша увага може бути зосереджена на творчості, питаннях, пов’язаних із зарубіжжям та іноземцями. Відкриються якісь таємниці. З’являється можливість впоратися з прихованими проблемами, подбати про незавершені справи. Ваша робота може зачіпати юридичні питання, переоформлення договорів, або їх завершення. Реорганізація свого робочого місця – ще одна потенційна сфера діяльності.

Гороскоп для Водоліїв
Водолій ‒ шукач істини, можете витрачати багато часу на безплідні пошуки, що призводить до розчарувань. Іноді можете дивувати людей своїми нереалістичними планами. Через що відчуваєте складнощі в тому, аби порозумітися з іншими людьми, особливо на роботі. Якщо вам вдасться сконцентруватися, правильно оцінити свої перспективи, то зможете оригінальним способом виразити свою особистість. Не втрачайте можливості, щоб проявити свої здібності та отримати підтримку своїх ідей.

Гороскоп для Риб
Активізується все, що стосується кар’єри, репутації та вашого становищу в суспільстві. Підвищується ймовірність вступити на нове місце роботи, отримати нового керівника, перейти в інший відділ або відновити давній проект. Зміни у професійній діяльності можуть бути не найкращими, якщо перед цим ви серйозно помилилися, і вирішувалося питання про вашу подальшу роботу в колективі. Для вас стає важливим те, що інші люди думають про вас. Діючи відповідно до оцінок інших людей, ви ризикуєте забути про свої справжні бажання.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини