Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 09:39:02

10 цікавих фактів про блондинок

31.05.2020   16:57Агенцiя

Хтось вважає білявих красунь легковажними, а хтось - недостатньо кмітливими.

З нагоди Міжнародного дня білявок пропонуємо цікаві факти про них.

Факт № 1

Ви знаєте, що існує Міжнародна асоціація блондинок? Існує і процвітає! Також 31 травня в деяких країнах відзначають Всесвітній день блондинок.

Факт № 2

Згідно з проведеним опитуванням, блондинки, що працюють офіціантками, заробляють більше чайових.

Факт № 3

У деяких джерелах можна знайти інформацію про те, що комарі люблять радувати своєю увагою блондинок. За статистикою, комарі кусають білявих красунь частіше, ніж темноволосих.

Факт № 4

Практично кожна дівчина одного разу фарбувалася в блондинку.

Факт № 5

Дружина Наполеона III - перша жінка, яка штучно висвітлила волосся. Перше засіб, який допомагає освітлити локони, було представлено в 1867 році на виставці в Парижі.

Факт № 6

Існує думка, що світле волосся ростуть швидше .

Факт № 7


Анекдоти про блондинок займаю третє місце за популярністю в пошукових системах. На першому місці - приколи про Вовочку, на другому - смішні історії про любов і секс. Конкуренція!

Факт № 8

У блондинки більше шансів знятися у голлівудському фільмі. Наприклад, батько світових "страшилок" Альфред Хічкок відчуває слабкість до білявим дівчатам. У кожній його картині обов'язково знімається тендітна дама зі світлим волоссям.

Факт № 9

Думка про те, що чоловіки віддають перевагу блондинкам, повна нісенітниця. При виборі партнерки представники сильної статі, як правило, орієнтуються на свій власний колір волосся.

Факт № 10


Вважається, що натуральні блондинки - вид вимираючий. За останні п'ятдесят років кількість людей з білявим волоссям скоротилося від 40% до 14%. Робимо висновок: блондинок потрібно берегти.

Останні новини Чернігівщини

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

Ритм сучасності — проєкт “Jazz-Куліса” 17:07

13 квітня 2024 року бенд “BissQuit” знову зустрівся з шанувальниками джазу в межах проєкту “Jazz-Куліса”. В єдиному творчому просторі — на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру — музиканти і глядачі разом поринули в атмосферу музики, що вивільняє зазвичай втаємничені емоції в кожного причетного до неї.

Презентація монографій, присвячених історії Батурина і Глухова 16:47

11 квітня у читальному залі Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових у межах чергового засідання клубу «Краєзнавець» відбулася презентація монографій, присвячених історії двох столиць часів Гетьманщини – Батурина і Глухова.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини