Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 08:34:00

Гороскоп на наступний тиждень 6 - 12 квітня 2020 року

05.04.2020   10:45Агенцiя

11 квітня – Меркурій входить у вогняний, кардинальний знак Овна (буде тут до 28 квітня), тому різко активізується спілкування, часом, на зависоких тонах. Люди починають шукати, кому б розповісти про свої ідеї та проблеми, бо в цей час найпріоритетнішими стають особисті теми для розмови.

Швидкість сприйняття та відпрацювання інформації зростає. Роботі часто заважають імпульсивність ухвалення рішень, кидання з крайності у крайність, розмови.

Гороскоп для Овнів
Творча ініціативність, впевненість у собі, здатність розробляти нові проекти і впроваджувати ідеї будуть на висоті. Щоб правильно використовувати свої таланти, можливо, знадобиться отримати нові знання. Обставини дозволяють більш вільно проявити себе у професійній діяльності. Хороший період для ділових переговорів, листування, телефонних дзвінків з конкретних справ. Намагайтеся формулювати свої думки лаконічно – це допоможе вам отримати довіру партнерів.

Гороскоп для Тельців

Хороший період для активності в соціальних мережах, адже можуть зав’язатися цікаві знайомства, які будуть корисні в майбутньому. Сприятливий час для пояснень і переговорів. Проявляється схильність до поверхневих і непостійних почуттів, вам властиво захоплюватися та змінювати наміри. Однак ви можете добре проявити себе у творчості та отримати справжнє задоволення від спілкування. У цей період легко вразити людину, яка вас цікавить.

Гороскоп для Близнюків
Ви відчуваєте симпатію та пристрасть до навколишнього світу та отримуєте це навзаєм. З вами хочуть працювати, спілкуватися, і в партнерстві ви знаходите плюси. Це буде ідеальний період для дружнього спілкування в соціальних мережах, кохання, шлюбу і сімейного життя, а також для того, що пов’язано з вашим домом. Ці дні будуть сприятливими для залагодження фінансових справ, з’являється оптимістичніший погляд на речі.

Гороскоп для Раків
Цього тижня складно знайти підтримку та розуміння керівництва і партнерів. Робота та справи супроводжуються сварками і невдоволенням, різними складнощами і перешкодами. Ви можете зазнати несподіваних фінансових втрат. Проте, якщо вам вдасться позбутися емоційності, агресивності та зовнішньої пригніченісті, можете досягти гідних результатів. У цей період краще не турбувати ближніх, а займатися оздоровленням та саморозвитком.

Гороскоп для Левів
Успішно впоратися з діловими проблемами допоможуть інтелект, гарна пам’ять, інтуїція та комерційна хватка. Сприятливий період для впливу на уми, проведення онлайн-конференцій, обговорення і підписання важливих паперів і роботи з документами. Ви зможете ефективно висловити свої ідеї, окреслити свою позицію та інтереси. Знання та інформація, які ви отримаєте в цей період, відкладуться надовго, і ви зможете ними успішно скористатися.

Гороскоп для Дів

У цей період важливо проявляти увагу до інформації, новин і нових ідей. Робота техніки та обладнання, ваших колег і підлеглих буде непередбачуваною. Зміни в розкладі роботи або нові методи можуть викликати роздратування. Обставини змусять змінити ваш спосіб мислення. Завдяки чому буде надана можливість, яка поліпшить матеріальне становище, організаційні навички, ефективність роботи і домашні справи.

Гороскоп для Терезів
Ви відчуєте прилив бадьорості, а близькі люди вкажуть на вашу привабливість і свіжий вигляд. Успішні заняття громадською діяльністю, особливо в форматі вебінарів, прямих ефірів, відеоконференцій. Ви натхненні та здатні заразити цим підйомом співробітників та навіть керівництво. Будете проявляти увагу до протилежної статі та розуміти інтереси партнерів. Ви запам’ятайте цей тиждень, як один з найщасливіших за останній час.

Гороскоп для Скорпіонів
Високі вимоги до життя, вам хочеться в обов’язковому порядку поліпшити своє становище, тому ви бездумно можете піти на необгрунтований ризик. Ваше внутрішнє занепокоєння призводить до помилкових дій, наслідком яких можуть бути фінансові втрати. Схильні переоцінювати свої сили, а навколишнім висувати зависокі вимоги. Дискусії можете доводити до конфліктів. Складно володіти собою, своїми емоціями, а це сприяє імпульсивним, різким та агресивних реакціям.

Гороскоп для Стрільців

Період розумової діловитості та прекрасних ідей, які навколишні схильні підтримувати. Вам захочеться розширити кругозір. Сприятливий час для листування, телефонних переговорів, отримання консультацій. Також для реклами, онлайн-презентацій, початку вивчення іноземних мов, посередницької діяльності, торгівлі. З’являються нові перспективи, успішно протікають різні ділові контакти та стосунки.

Гороскоп для Козерогів
Близьке оточення, партнери, керівництво та впливові люди прислухатимуться до вас, помічатимуть ваші старання та організовані дії. Вдається планування, з’являються довгострокові проекти та ділові взаємини. Отримані вами відомості та інформація точно узгоджуються із заходами або планами, які ви вже здійснили. Обставини цього періоду дають можливість відмовитися від тимчасових обмежень і в майбутньому допоможуть визнати ваші заслуги.

Гороскоп для Водоліїв
Обставини змушують проявляти імпульсивність, войовничість, запальність, також виникає потреба активно проявитися, звернути на себе увагу, розірвати обставини, які вас сковують. Схильні втручатися в будь-які ризиковані ситуації, робити необдумані вчинки, ухвалювати поспішні рішення і досягати всього одразу, перевищуючи свої можливості та повноваження. Для навколишніх людей, ваша активність і нетерплячий характер будуть дуже незручними.

Гороскоп для Риб
Зависокі вимоги до партнера, необгрунтовані ревнощі та мінливий настрій можуть нашкодити стосункам, а також принести розлад у родині. У цей період ви схильні до непотрібної витрати грошей. Характерна також втрата почуття реальності, через що ваші дії часто непослідовні, що дивує навколишніх, змушує їх задуматися про перспективи подальшої співпраці. Можливо, доведеться переглянути деякі взаємні зобов’язання та договірні взаємини.

Інша версія:

ОВЕН

Вам багато чого буде вдаватися, тому постарайтеся використати цей тиждень максимально раціонально. Виявляйте товариськість та активність, це дозволить зміцнити своє становище й подумати про бажану перспективу.

ТЕЛЕЦЬ

Можете досягти значних успіхів, вирішуючи важливі завдання. Продовжуйте шукати нові знайомства, вони можуть відіграти важливу роль у вашому житті. Уникайте поспішних висновків. Якщо будете впевнені у власних силах і спокійні, то везіння та удача сприятимуть вам.

БЛИЗНЮКИ

Уникайте марної суєти й не беріться за всі справи одночасно. Можуть відбутися зміни, які вимагатимуть допомоги ваших колег по роботі: не відмовляйтеся від неї і прийміть із вдячністю. У вихідні друзі не забудуть про вас і не дозволять нудьгувати.

РАК

Намагайтеся бути уважними й не допускати помилок. Ваші думки стануть ясними та чіткими. Вам можуть знадобитися надійність і ділова хватка, вони дозволять у будь-якій ситуації успішно протистояти опонентам. Вихідні мають порадувати приємними подіями.

ЛЕВ

Цього тижня будьте більш поблажливі до себе. Невдоволення собою трохи знизить вашу радість від успіху. Доведеться виявити наполегливість при відстоюванні своїх інтересів. Вихідні постарайтеся присвятити собі.

ДІВА

Потрібно стежити за тим, що ви говорите: навіть одне необережне слово легко може обернутися проти вас. Приймаючи рішень, ретельно їх обмірковуйте. Якщо у вихідні друзі запропонують вам відпочити на природі, то не відмовляйтеся, ця поїздка може виявитися дуже приємною.

ТЕРЕЗИ

Професійна сфера вимагатиме від вас пильної уваги. Уникайте сварок із тими, хто поряд, та намагайтеся не виявляти гординю. Максимальна активність і рішучі дії сприятимуть гарним результатам. Вихідні присвятіть осмисленню перспективних планів.

СКОРПІОН

Сприятливий період для рішучих дій, будь-які починання та нові справи мають шанс повністю реалізуватися. Але незважаючи на професійну зайнятість, не варто залишати свій дім без уваги. Остерігайтеся авантюр, є ризик втратити набагато більше, ніж придбати.

СТРІЛЕЦЬ

Будете здатні розібратися в багатьох заплутаних справах і довести їх до логічного кінця, після чого можете розраховувати на заслужену грошову винагороду. Вас можуть завалити терміновими, але дрібними справами. На вихідних зможете приділити час родині та дому.

КОЗЕРІГ

Події можуть пройти цілою лавиною, змітаючи все на своєму шляху. Будьте готові до відбудовних та ремонтних робіт. Обов’язково продумайте свій розклад і підійдіть до змін, що відбуваються серйозно. У вихідні зберігайте спокій, тоді зможете отримати із ситуації певну вигоду.

ВОДОЛІЙ

Займіться обов’язковими справами, відклавши на певний час усі інші. Дії керівництва не критикуйте та не обговорюйте – вас можуть неправильно зрозуміти, що погано відобразиться на вашій репутації. Дослухайтеся до дружніх порад. Вихідні присвятіть відпочинку.

РИБИ

Не покладайте великих надій на чиюсь допомогу, але якщо її вам запропонують, не відмовляйтеся. Існує небезпека через одне необережне слово зіпсувати стосунки з колегами. Несприятливий період для рутинної роботи та перенапруги, тому бажано знизити навантаження до мінімуму.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини