Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 08:58:57

Гороскоп на наступний тиждень 23 - 29 березня 2020 року

22.03.2020   13:10Агенцiя

24 березня на молодик активізуються кармічні питання. У цей день переважатимуть агресія та бурхливі емоції, а це може спричинити конфлікти. Багатьом захочеться вирішити справи, що накопичилися за місяць.

Сатурн, планета норм, правил та обмежень, перейшов у знак свободи – Водолій, що приносить важливі соціальні зміни. Відчувається деяке полегшення після напруженого попереднього тижня.

ОВЕН

Постарайтеся скоротити обсяг роботи і не забувайте зайвий раз обмірковувати свої слова та дії. Прийдеться запастися терпінням, тому що швидкий прогрес у справах зараз практично неможливий. Вихідні варто присвятити ремонту або благоустрою квартири, дачі або просто наведенню порядку в будинку.

ТЕЛЕЦЬ

Щоб виконати свої ділові та фінансові зобов’язання, вам доведеться сконцентрувати всі свої зусилля. Постарайтеся зайво не базікати і тоді багато ваших починань будуть удалими. Уникайте суперечок з начальством і не критикуйте колег по роботі. У вихідні очікуйте гарних звісток і не дозволяйте родичам сідати вам на шию.

БЛИЗНЮКИ

Чесні взаємодії будуть дуже важливі. Ваш авторитет продовжує стабільно зростати, а навколишні будуть чекати від вас співчуття та підтримки. У вихідні дні звільніть себе від справ і постарайтеся провести їх вдома або на дачі, відновлюючи витрачені сили.

РАК

Все повинне скластися так, як ви запланували. При цьому постарайтеся не відволікатися, займайтеся тільки своєю справою. Ви повинні працювати на найближче майбутнє, реалізовувати нові ідеї та плани. Очікуються нові перспективні знайомства в відновлення перерваних старих відносин.

ЛЕВ

У вас можуть назрівати внутрішні зміни, і поки вони не сформуються остаточно, утримуйтеся від відвертих розмов з друзями і близькими вам людьми, навіть якщо вони готові виявити розуміння. Ви зможете підготувати себе до будь-яких несподіванок, а вчорашні супротивники можуть виявитися надійними союзниками.

ДІВА

Через напружений робочий ритм вам доведеться задуматися над змінами умов вашої праці. Перед вами повинні відкритися нові можливості та перспективи. Обов’язково зберігайте почуття гумору та здоровий глузд і постарайтеся не розголошувати якусь важливу інформацію, нею можуть скористатися у корисливих цілях.

ТЕРЕЗИ

Вам удасться реалізувати найсміливіші плани. Ваша працездатність, життєва енергія значно зростуть. Постарайтеся з усією відповідальністю поставитися до справи, що вам можуть доручити, ви одержите шанс змінити робочу ситуацію в кращу сторону. У вихідні рекомендується відвідати театр і кіно, піти в гості до друзів.

СКОРПІОН

Адекватно розрахуйте свої сили і можливості. Проявляйте уважність, охайність, стриманість і дипломатичність. Вам доведеться терміново завершувати деякі минулі справи. Не виключено, що вас завалять роботою, тому постарайтеся не вихлюпувати негативні емоції на навколишніх. Вихідні найкраще провести в колі дійсно близьких вам людей.

СТРІЛЕЦЬ

Ви можете зненацька знайти нові точки застосування своїх сил. Не варто піддаватися тимчасовим труднощам, краще зверніться за допомогою та порадою до близьких людей. Вам буде по плечу переробити масу справ, обов’язково скористайтеся цим. До вихідних зникнуть всі або майже всі проблеми, і можна відпочити так, як вам хочеться.

КОЗЕРІГ

Перш ніж приймати остаточне рішення будь-яких фінансових питань, варто переконатися, що ви не упустили ні однієї істотної деталі. Будьте наполегливі, не здавайтеся при перших труднощах, і ці дії обов’язково приведуть вас до успіху. Вихідні дадуть вам можливість насолодитися радістю та щастям.

ВОДОЛІЙ

Ваш авторитет поступово зростає, а навколишні очікують від вас своєчасних і мудрих порад. Не варто звалювати на себе чужі проблеми. Не намагайтеся ризикувати без вагомих причин. На вихідні дні не рекомендується планувати далеких поїздок, краще провести їх вдома і відпочити.

РИБИ

Займатися найкраще дрібницями або справами, у яких неможливо помилитися. У відносинах з друзями не виключені складності, адже деякі з них можуть повестися зовсім непередбачено. Сильна зайнятість на роботі може також викликати ускладнення й у вашому особистому житті.

Інша версія:

Гороскоп для Овнів
Не поспішайте – бойовий настрій цього періоду потрібно зіставляти з реальними можливостями. Крім того, відчуєте прилив енергії. На тлі підвищеної емоційності, є велика ймовірність того, що активна діяльність може стати причиною травми або перевитрати енергії та занепаду сил. Вам буде складно впоратися із жорсткими обмеженнями в часі, якщо є можливість, уникайте всього, що вимагає конкретних відповідей і виконання роботи із суворими дедлайнами.

Гороскоп для Тельців
Сприятливий період для ділових та особистих контактів. Особливе значення набувають суспільні зв’язки та діяльність, співпраця. У цей період можливі фінансовий успіх, одноразові надходження. Гарний час для вкладень, надання або отримання фінансової підтримки. Налагоджуються взаємини в колективі, з партнерами та керівництвом. Тиждень сприятливий для переговорів, нарад, підписання контрактів, виступів.

Гороскоп для Близнюків
Вам потрібно більше інформації, спілкування та різноманітності. Ви відчуваєте потребу розширити свої знання, попрацювати з новими ідеями. Гарний час для відновлення спілкування зі старими знайомими, шкільними приятелями, може з’явитися багато дрібних справ і турбот, але все це приноситиме задоволення, а також відволікатиме від стурбованих думок, що стосуються загальної ситуації в світі. У цей час знаходяться несподівані рішення для старих проблем.

Гороскоп для Раків
Ви відчуєте себе вільніше, зникне напруження і тривога. Однак вас може долати сонливість, поганий настрій, занепад фізичних сил і стан невпевненості. Неприємності виникають під час взаємодії з партнерами жіночої статі. Домашні справи та близькі перешкоджають вирішенню ділових питань. Краще утриматися від операцій з нерухомістю, ремонту приміщення, вкладення грошей, а також від важливих рішень.

Гороскоп для Левів
Цього тижня потрібна пильність та обережність у всьому. Ймовірні ускладнення, які можуть стати деяким іспитом. Емоційне напруження сприятиме становленню особистості. Взаємини з друзями стають складними, а в парі – не приносять задоволення. Це загрожує розставанням на деякий час. Складно вирішуються справи, пов’язані з продажем і придбанням нерухомості та фінансовими вкладеннями.

Гороскоп для Дів
Самотність подарує гармонію вашому внутрішньому світу. Посилюється уява та інтуїтивне сприйняття світу. Крім того, збільшується ймовірність бути обманутими або втратити важливі подробиці під час переговорів і вирішення важливих завдань. На вас сильно впливають упередження та забобони. Загалом це несприятливі дні для громадських контактів, краще відкласти підписання угод і важливих документів. З’являється заплутаність у домашніх та особистих справ.

Гороскоп для Терезів
Матеріальні успіхи досягаються, насамперед, завдяки витримці або наполегливій праці. Можливе виникнення нових перспективних проектів. Партнерство та знайомства розвиваються повільно і з дипломатичною обережністю. Тиждень підходить для вирішення питань спільних фінансів, розподілу прибутку і боргових зобов’язань. Сприятливий період для відновлення сімейних і романтичних стосунків. Виникає шанс виправити минулі невдачі в матеріальних питаннях.

Гороскоп для Скорпіонів
Є схильність до кардинальних рішень, заснованих на емоціях, а не логічних висновках. Унаслідок чого можна пошкодувати. Успішно закриєте проекти, що вимагають терпіння і зосередженості. Навколо вас складається здорова робоча ситуація. Можуть виникнути вдалі обставини для вирішення питань з нерухомістю, ремонтом, внутрішніх проблем фірми. Вплив домашніх турбот або втручання членів родини виявляється напрочуд позитивним.

Гороскоп для Стрільців
Хороший період для початку соціальної активності. Цей період може стати вдалим для вашої роботи. Сприятливі взаємини з чоловіками. Навіть діючи поодинці, розраховуючи тільки на свої сили, можна принести відчутну користь суспільству та отримати для себе перспективи. Впевненість у собі, сильна воля, спрага до реальної діяльності, активна життєва позиція дозволяє вам стати лідером. Чим більше ви працюєте, тим більше можливостей для зростання та благ. Цього тижня ви зможете напрацювати цінний життєвий досвід, що сприяє діловій діяльності.

Гороскоп для Козерогів
Для розвитку вам буде обов’язково необхідна якась оригінальна система. Важливе завдання для вас – подолати почуття відчуженості від навколишніх. У цьому допоможуть нові методи, нестандартні ідеї колег і колективна робота з їхнього дослідження. Брак друзів у минулому може породити потребу встановлення дружніх взаємин. Якщо ж у вас багато друзів, можливо, ви усвідомлюєте, що вашим стосункам бракує прихильності.

Гороскоп для Водоліїв
Звужується коло дружнього спілкування. Це може бути пов’язано зі зміною місця проживання, інтересів, великою завантаженістю на роботі. Тиждень перевірки на міцність дружніх зв’язків. Надійні і віддані друзі залишаються, непотрібні – відпадають. Підтримку в починаннях можуть надати впливові друзі, люди старшого віку. Це хороший період для планування, постановки довгострокових цілей.

Гороскоп для Риб
Виявляється чуттєвість, миттєва реакція на будь-який вплив. У вирішенні важливих питань може допомогти інтуїція. Але варто побоюватися обману, особливо з боку жінок. Деякі обставини виявляться для вас незрозумілими, а інформація – недоступною. Не поспішайте ухвалювати рішення. Якщо ви впевнені у своїх стосунках, можете використовувати цей період для їхньої гармонізації та проникливих бесід.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини