Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 12:09:49

Найцікавіші кінопрем’єри листопада

03.11.2019   18:44Агенцiя

Найхолодніший місяць осені – найліпший час, щоб сховатися в затишному залі кінотеатру та поринути в цікаві екранні історії. Листопад особливо порадує прихильників Стівена Кінга, маленьких фанів сестер Анни та Ельзи та поціновувачів українського кіно, адже в прокат виходять драматичні стрічки «Додому» й «Ціна правди» (другий створений у копродукції).

«Доктор Сон» (Doctor Sleep), реж. Майк Фленеган

Прем’єра: 7 листопада

Фільм, знятий за однойменним романом Стівена Кінга, є продовженням хоррору «Сяйво» – майстер жахів знову запрошує шанувальників гострих відчуттів у один із своїх моторошних світів. Події відбуваються через багато років після того, як маленький ясновидець Денні пережив страшні події в готелі «Оверлук». Нині він дорослий, проте оговтатися від дитячих кошмарів так і не зміг, і втекти від них – нікуди. Тепер допомоги героя потребує інша дитина – «сяюча» дівчинка, на яку відкривають полювання «порожні дияволи», що живляться силами обдарованих.

«Таємниці Райських схилів» (Paradise Hills), реж. Еліс Веддінгтон

Прем’єра: 7 листопада

Фентезійна історія про незвичайний пансіонат для дівчаток на живописному острові – сюди батьки відправляють своїх доньок, щоб їх перевиховали. Райський куточок. Проте згодом стає зрозуміло, що за казковим фасадом та ідеєю про емоційне зцілення криються жахіття, від яких героїні необхідно втекти.

«Перегони на мільйон» (Ride Like a Girl), реж. Рейчел Гріффітс

Прем’єра: 7 листопада

Надихаюча стрічка за реальними подіями – історія австралійки, яка з раннього дитинства марила кінними перегонами, і все життя тренувалася, щоб вибороти собі місце в історії цього благородного та видовищного спорту. Позитивний фільм про силу мрії, яка не має строків придатності, та неоціненну підтримку близьких людей.

«Додому» (Evge), реж. Наріман Алієв

Прем’єра: 7 листопада

Цю драматичну стрічку обрано як претендента від України на премію «Оскар» (за найкращий фільм іноземною мовою). У ній ідеться про кримського татарина, сини якого переїхали до Києва після анексії Криму. Старший син помирає, і батько приїжджає до столиці – щоб забрати його та поховати на батьківщині, згідно з мусульманськими традиціями, а також повернути додому молодшого.

«Ангели Чарлі» (Charlie’s Angels), реж. Елізабет Бенкс

Прем’єра: 14 листопада

Реінкарнація історії про красунь, які, крім вроди, вміло використовують справжню зброю під час небезпечної операції та за вказівками таємничого керманича, і навички яких стають в нагоді там, де «класичні» правоохоронці безсильні.

«Аутсайдери» (Ford v Ferrari), реж. Джеймс Менголд

Прем’єра: 14 листопада

Створити спорткар, швидший за «Феррарі»? У 60-х роках це здавалося неймовірним. Проте група американських інженерів і дизайнерів, зокрема – конструктор Керролл Шелбі, а також британський гонщик Кен Майлс, взялися за цю справу, і отримали шанс, адже були не тільки амбітними , а і «про всяк випадок – нахабнішими». Фільм знятий за реальними подіями.

«Крижане серце 2» (Frozen II), реж. Кріс Бак, Дженніфер Лі

Прем’єра: 21 листопада

На другу частину холодної історії про теплі сімейні взаємини не перший рік очікують діти всього світу. У продовженні пригод герої мультфільму – сестри Анна та Ельза, а також Крістоф і їхні друзі, кумедні олень Свен і сніговичок Олаф, змушені покинути своє затишне ї дружнє королівство. Вони вирушають у подорож на північ, де розбудять стародавні легенди і розкриють таємниці минулого власної родини.

«Вальхалла: Тор Раґнарок» (Valhalla), реж. Фенар Ахмад

Прем’єра: 21 листопада

Пригодницький фантазійний трилер, знятий за мотивами серії коміксів. У фільмі йдеться про дітей вікінгів, які разом із богами Тором і Локі вирушають у небезпечну подорож до Вальхалли – саме це місце є раєм для сміливих воїнів. Але його безпеці загрожують могутні та страшні вороги. Світ треба врятувати від Рагнарока – тобто апокаліпсису, а тому дітям і богам треба об’єднатися і прийняти епічний бій.

«Кохання з другого погляду» (Mon inconnue), реж. Юго Желен

Прем’єра: 21 листопада

Одного ранку герой прокидається і розуміє: кохана дружина, завдяки якій він став знаним письменником і яка ділила з ним щасливе життя, – навіть не знайома з ним. Він сам тепер не прикрашає обкладинки журналів, а працює в школі, а вона – відома піаністка і виходить заміж за іншого. Хлопець хоче повернути своє життя і свою любов. Але як, коли в його історію не вірить жодна людина?

«Мідвей» (Midway), реж. Роланд Еммеріх

Прем’єра: 21 листопада

Історична військова драма про зіткнення американського та японського військових флотів, розказана через людей – солдатів і керівників, досвід, інстинкти й мужність яких дозволили запобігти трагічній долі і не стати другим «Перл Харбором».

«Ідеальна брехня» (The Good Liar), реж. Білл Кондон

Прем’єра: 21 листопада

Коханню всі віки покірні. Як і брехні. Талановитий шахрай знайомиться з багатою вдовою і планує заволодіти її грошима. Але почуття несподівано стають істинними. Правда, і з шаф вивалюється кілька несподіваних «скелетів».

«Ціна правди» (Mr. Jones), реж. Агнешка Холланд

Прем’єра: 28 листопада

Історична драма, знята в копродукції Польщі, Великої Британії та України, розповідає про вельського репортера Гарета Джонса. Пошуки великої історії приводять його в Радянський союз у 1933 році, і він починає розслідування виворотної сторони «радянської ідилії» – про українські землі, Голодомор і репресії.

джерело

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини