Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 13:41:47

Гороскоп на наступний тиждень 14-20 жовтня

13.10.2019   15:20Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 14 до 20 жовтня 2019 року

 Овен (21.03—20.04). Ви намагаєтеся усiм допомагати морально i матерiально, давати корисні поради. Але при цьому ви шкодите собi.
Дні: спр. — 14; неспр. — 15.
 
Телець (21.04—21.05). У цей перiод виникне чимало проблем. Друзi можуть розраховувати на вашу допомогу, тому що ви готовi пожертвувати заради спокою iнших.
Дні: спр. — 16; неспр. — 18.
 
Близнюки (22.05—21.06). Вам щаститиме в усьому, ви станете для всіх жилеткою, в яку можна поплакати. Ви зустрiнете людей, які в майбутньому допомагатимуть вам.
Дні: спр. — 17; неспр. — 20.
 
Рак (22.06—23.07). Ви захищатимете всіх, завойовуючи собі славу «матері Терези». Найчастіше свої стосунки ви зав’язуватимете з тими, кого змогли повернути до життя.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.
 
Лев (24.07—23.08). Знайшовши розуміння у вашій особі, люди самi тягнутимуться до вас. Завдяки цьому вдасться завоювати прихильнiсть у багатьох.
Дні: спр. — 14; неспр. — 15.
 
Діва (24.08—23.09).
Ви зможете зустріти людину, яка допоможе вам розкрити свої найкращі якості. Випадкове знайомство згодом переросте в мiцну дружбу.
Дні: спр. — 17; неспр. — 19.
 
Терези (24.09—23.10). Ви відчуватимете фiнансовi труднощі. Брак коштiв пiдштовхне до пошуку нової роботи. Водночас ви отримаєте пропозицiї руки i серця.
Дні: спр. — 16; неспр. — 18.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Бажання бути забезпеченим може підштовхнути вас до небажаних крокiв. Не варто розраховувати на прихильність долі, граючи в азартнi iгри.
Дні: спр. — 14; неспр. — 15.
 
Стрілець (23.11—21.12). Попереду дуже вдалий i прибутковий перiод. Будьте уважнi, щоб не випустити удачу з рук. У вихiднi влаштуйте дружню вечiрку.
Дні: спр. — 17; неспр. — 19.
 
Козеріг (22.12—20.01). Якщо ви не лiнуватиметеся, то отримаєте все, що бажаєте. Гарантiєю успiху стане ваша популярнiсть. Несподiвано ви отримаєте фiнансову винагороду.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.
 
Водолій (21.01—19.02). Ви притягуєте до себе людей, якi обожнюють жити за чужий рахунок. Тому варто бути вимогливими i розбiрливими. Вам запропонують вигiдний контракт.
Дні: спр. — 14; неспр. — 15.
 
Риби (20.02—20.03). Ви не страждаєте вiд нерозділеного кохання, найчастіше для вас це цікава гра в любов. Щоб не вiдштовхнути вiд себе кохану людину, будьте до неї якомога уважнiші.
Дні: спр. — 16; неспр. — 18.

Інша версія:

ОВЕН

Ви можете зіштовхнутися із соціальними проблемами. Не бійтеся проявляти активність у боротьбі за свої права, дійте рішуче, адже зараз ваші вчинки повністю відповідають вашим бажанням. Імовірне знайомство з людьми, які зацікавляться вашими проблемами. Від родичів можна чекати сюрпризів, здебільшого приємних і корисних.

ТЕЛЕЦЬ

Вам доведеться зайнятися справами близьких родичів. Не поспішайте від них ховатися або голосно протестувати, це заняття, напевно, принесе вам певну вигоду. У вихідні вам доведеться взяти на себе всю відповідальність у спільних справах і планах вашої родини.

БЛИЗНЮКИ

Ваша манера ставити людей перед фактами залишає їм не так вже й багато простору для прояву ініціативи. Не варто йти на повідку в самовпевненості й егоїзму, якщо хочете уникнути зайвих неприємностей. У вихідні варто приділити домашнім побільше часу.

РАК

Вам можуть запропонувати навчання в новій професійній сфері, краще його не відкидати, а мобілізувати свої сили, і тоді успіх вам забезпечений. Зайвий раз на очі начальству краще не потрапляти. Постарайтеся трохи стримати свої амбіції, а інтуїція підкаже вам правильний вихід із ситуації, що склалася.

ЛЕВ

Вам необхідно спромогтися одним ривком упоратися з проблемами, що нагромадилися. Спроби налагодити стосунки з колегами увінчаються успіхом і допоможуть запобігти затяжному конфлікту. Вам випаде прекрасна можливість захопити близьких своїми ідеями і знайти підтримку.

ДІВА

Деякий ореол таємничості і загадковості вам не зашкодить, а тільки посприяє зацікавленості оточуючих у спілкуванні з вами. Використання нових ідей і технологій у роботі дозволить вам домогтися значних результатів. Конфліктну ситуацію бажано вчасно обійти, довіртеся своїй інтуїції. Згадайте про силу-силенну домашніх справ і проблем.

ТЕРЕЗИ

Гарний тиждень для тих, хто звик сумлінно працювати. Не варто давати обіцянок, їх буде важко виконати. Будьте обережними в транспорті, тому що підвищується ризик кишенькових крадіжок. Постарайтеся не розтринькати сили, зв’язки і гроші. Вихідні проведіть із родиною.

СКОРПІОН

Вам не варто робити героїчних вчинків. Ніхто не оцінить. Краще постарайтеся впоратися з дрібними проблемами, що нагромадилися. На вас очікує потік зустрічей, дзвінків і паперової роботи, імовірні й додаткові турботи. У вихідні побоюйтеся плутанини в майнових справах.

СТРІЛЕЦЬ

Із великими досягненнями в професійній сфері доведеться трохи зачекати. Навчання чомусь новому принесе впевненість у власних силах. Найкраще опертися на допомогу друзів і заступників. Імовірні поїздки за кордон.

КОЗЕРІГ

У вас може виникати тільки одна проблема – як усе встигнути і нікуди не спізнитися, але з нею ви цілком зможете впоратися. Бажано стримати свої амбіції і зачекати з проявом ініціативи, зараз для цього не найкращий час. Складно буде даватися дипломатичність у деяких ситуаціях.

ВОДОЛІЙ

На цьому тижні для вас відкриються нові можливості, розширяться обрії, відбудеться зростання у професійній сфері. Прийняття важливого рішення відкладіть на наступний тиждень. Тримайте свої емоції у шорах, особливо не давайте волю гніву, він лише буде сприяти погіршенню ситуації.

РИБИ

Тиждень буде наповнений сюрпризами і приємними несподіванками. Ваше становище значно покращиться, з’явиться шанс відновити колишні позиції і плідно попрацювати. Причиною конфлікту з колегами можуть стати деякі категоричні висловлювання.

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.