Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 20:21:12

Гороскоп на наступний тиждень 7 - 13 жовтня

06.10.2019   18:13Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на тиждень з 7 по 13 жовтня 2019 року.

Овен (21.03—20.04). Інодi важко довести рідним, що ваші вимоги заслуженi. Звичайно, вас правильно зрозуміють і підуть назустріч. Та це не означає, що вам зробили велику послугу.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.
 
Телець (21.04—21.05). Якщо кохана людина почала нудьгувати, поверніть яскравість і новизну стосункам, влаштуйте вечiрку зi свiчками. Будете готовi на все заради щастя і спокою.
Дні: спр. — 9; неспр. — 12.
 
Близнюки (22.05—21.06). Можливо, що тиждень ознаменується кар’єрним злетом. Це позначиться не лише на пiдвищеннi посади, а й на фiнансах.
Дні: спр. — 7; неспр. — 8.
 
Рак (22.06—23.07). Щоб вас зрозумiли, iнодi досить одного вчасно сказаного слова. Тоді авангардні рішення прийматимуть «на ура». Це стосується ділових та особистих стосункiв.
Дні: спр. — 11; неспр. — 12.
 
Лев (24.07—23.08). Вірити в казку іноді корисно, але реальне життя та земні проблеми все частiше нагадують про себе. Краще мати синицю в руках, нiж журавля в небі.
Дні: спр. — 8; неспр. — 10.
 
Діва (24.08—23.09). Нарештi за свою роботу ви отримаєте пристойну компенсацію. Ви отримаєте дуже вигідну пропозицію, від неї залежить ваша подальша кар’єра.
Дні: спр. — 13; неспр. — немає.
 
Терези (24.09—23.10). Альтруїзм може привести до того, що ви станете об’єктом підвищеної уваги. Будьте скромнiшими, не афішуйте свої перемоги на любовному фронті.
Дні: спр. — 9; неспр. — 11.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Для вас важливо, як складуться стосунки з колективом. Радимо розслабитися в приємній компанії. Не забувайте про батьків, вони не вiчнi.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.
 
Стрілець (23.11—21.12). На цьому тижнi чекайте несподiваних прибуткiв. Не варто витрачати їх на дрібницi, краще заощадити i зробити велику покупку.
Дні: спр. — 10; неспр. — 12.
 
Козеріг (22.12—20.01). Сприятливий перiод для стратегічного ривка. Коли підніметеся на сходинку, що веде до більших досягнень, не забувайте про тих, хто першим простягнув руку.
Дні: спр. — 11; неспр. — 13.
 
Водолій (21.01—19.02). Накопичилося багато роботи, але ви знайдете час для зустрічей iз друзями. Вам доведеться прийняти важливе рішення, у цьому допоможуть рiднi.
Дні: спр. — 7; неспр. — 9.
 
Риби (20.02—20.03). Не радимо вкладати гроші в сумнiвні проекти, якi не гарантують прибутку. Попереду час здійснення бажань, неможливе стане можливим.
Дні: спр. — 8; неспр. — 10.

Інша версія:

ОВЕН

Завдяки своїй працездатності ви можете досягти небувалих висот у більшості своїх проектів. Самостійність і рішучість дозволять устигнути завершити багато запланованих справ. Вихідні – сприятливий період для домашніх турбот, у тому числі й досить серйозних.

ТЕЛЕЦЬ

Не кваптеся приймати рішення, почекайте на новини, вони внесуть цікаві корективи до ваших намірів. На вас спробують натиснути, вистояти буде непросто, але вам варто постаратися. Не забувайте про існування друзів, вони можуть виявитися досить корисні там, де ви зовсім не очікували на допомогу. Вихідні бажано витратити на домашні справи.

БЛИЗНЮКИ

Потреба самоствердитися в ситуації, що виникла, зажадає значних зусиль. Бажано не проявляти зайвий раз бурхливих почуттів, оскільки це може не сподобатися деяким вашим колегам. Постане шанс багато чого встигнути, використайте його по максимуму. У вихідні не зловживайте добрими стосунками близьких, присвятіть час їх відпочинку і розвагам.

РАК

Ви опинитеся в центрі подій. Ситуація повинна стати гранично сприятливою, що знайде конкретне відображення в зростанні матеріального добробуту. Вразливою може стати сфера стосунків із родичами. Ретельно перевіряйте будь-яку інформацію, щоб не зробити висновків, що ґрунтуються на невірних фактах.

ЛЕВ

Необхідно зосередитися на службових справах. Скромність – найкраща лінія вашої поведінки. Будьте стримані. Краще не приймати блискавичних рішень, бажано все продумати. Не варто вести переговорів і укладати важливих угод. У вихідні вас можуть відвідати гості здалеку.

ДІВА

Ваша удача вже ходить поруч. Вам треба тільки виявити свої кращі якості і на деякий час забути про лінощі. На роботі мають бути сприятливі зміни, вам надається можливість кар’єрного зростання. У вихідні варто спрямувати свої сили на наведення ладу в сімейних стосунках.

ТЕРЕЗИ

Можуть здійснитися всі ваші бажання. Всупереч внутрішнім бажанням, вам варто зосередитися на роботі. Зайва неуважність може дуже зашкодити. Успіх буде залежати від швидкості реакції на все, що відбувається, і комунікабельності. У грошових справах можливе нове неофіційне джерело доходів. Бажано більше часу і уваги приділяти дітям.

СКОРПІОН

Вам придасться обачність у прийнятті рішень. Ви зумієте домогтися багато чого. Сприятливий період для одержання і засвоєння нової інформації. У вихідні вам не варто вносити в атмосферу хаос і суєту, постарайтеся зберігати щиросердечну рівновагу і не проявляти невдоволення.

СТРІЛЕЦЬ

Імовірний успіх у професійних починаннях. Найдужчою вашою рисою виявиться інтуїція. Не будьте надто принциповими, щоб нікому не зіпсувати настрою. У вихідні не відмовляйтеся від запрошень, що надходять із боку друзів, – не пошкодуєте.

КОЗЕРІГ

Ви можете одержати цікаву ділову пропозицію. Вам буде забезпечений успіх на роботі, на який ви зовсім не очікували. Вирішаться проблеми, що давно турбують. У вихідні в спілкуванні з близькими людьми постарайтеся бути максимально тактовними, сімейні конфлікти будуть зовсім зайвими.

ВОДОЛІЙ

Перед вами розгорнуться нові перспективи і нові спокуси. Не варто звалювати на свої плечі більше того, що ви здатні зробити. Будьте обережнішими зі словами, обмірковуйте їх як слід, перш ніж вимовити вголос. У вихідні прагніть до гармонії і рівноваги, дотримуйтеся власного сердечного комфорту.

РИБИ

Ваші задуми можуть реалізуватися ніби за помахом чарівнивної палички, про такі результати ви і мріяти не сміли. Висока ймовірність бути поміченим і гідно оціненим. Можливо, відкриється джерело додаткового заробітку.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини