Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 13:31:30

Гороскоп на наступний тиждень 1-7 липня

30.06.2019   13:39Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на тиждень з 1 по 7 липня. 1 та 2 липня зірки радять мінімізувати витрати енергії, більше відпочивати та займатися щоденними справами. А з 3 липня, коли Місяць буде рости, то зірки обіцяють усіх у фінансових справах та реалізації великих проєктів.

ОВЕН

Успіх чекає на ділових зустрічах під час обговорення угод. Вам доведеться багато працювати. Не втрачайте можливості виявити свої кращі ділові якості: розум, наполегливість, посидючість і організаторські здібності. У вихідні бажано остерігатися суєти, агресивності і самовпевненості.

ТЕЛЕЦЬ

Ви сповнені сили і енергії. Не відмовляйтеся від жодних вигідних пропозицій. Це сприятливий період для вас. Постарайтеся не вступати в суперечки з колегами. У вихідні саме пора різнобічно виявити свої ділові якості і організаторські здібності.

БЛИЗНЮКИ

Постарайтеся пригальмувати зі своїми амбіціями і не розчавлюйте своєю ерудицією оточуючих. Розв’язуючи проблеми, ви зможете сміливо скористатися допомогою близького друга. Ділова зустріч у вихідні відкриє блискучі перспективи для вашого проекту.

РАК

Ваші зусилля увінчаються успіхом, ви зможете вибратися з багна існуючих проблем і зайнятися якимись приємнішими справами. Бажано не метушитися марно і не брехати, не набридати начальству своїми ідеями. У вихідні не можна кидати розпочату справу.

ЛЕВ

Нарешті ви зрушили з мертвої точки. Сумлінніше ставтеся до документів, є небезпека їх втрати. Постарайтеся більше часу проводити вдома з близькими людьми, урізноманітніть дозвілля, це допоможе вам відпочити. Можуть виникнути непередбачені витрати на дітей.

ДІВА

Бажано критично розглянути своі плани і корегувати їх відповідно до побаченого. Виявіть щедрість, і вам відплатять тією ж монетою. Можливо, відбудеться подія, що відкриє перед вами вікно нових можливостей і перспектив кар’єрного зростання. Вихідні вдалі для поїздок, переїздів і початку подорожей, про які ви так мріяли.

ТЕРЕЗИ

Ваші плани поступово починають реалізовуватися. Робота спробує зайняти весь ваш вільний час, але за значимістю вона лідирувати не буде. Завдяки своїй енергійності і активності ви зможете зміцнити свої позиції. На вихідних наведіть порядок і створіть комфорт у будинку.

СКОРПІОН

Для вас цей тиждень обіцяє пріоритетне становище практично в будь-якому оточенні. Від ризикованих пропозицій вам бажано відмовитися. У вихідні найкращим способом відпочити буде демонстративне байдикування, якщо, звичайно, ваші близькі готові будуть це зрозуміти.

СТРІЛЕЦЬ

Спілкування із впливовими друзями значно поліпшить стан ваших справ. Доведеться посперечатися з колегами. Вислухайте опонента і не кваптеся з висновками. У вихідні постарайтеся не брати участі в закулісних інтригах.

КОЗЕРІГ

Гарний час для вирішення непростих питань. Вам доведеться присвятити багато сил і часу організаційним питанням, стежте за власною дисципліною і намагайтеся нікуди не спізнюватися. У вихідні якась стара заплутана історія заповнить ваші думки, але ви знайдете довгоочікуване рішення.

ВОДОЛІЙ

Вам треба буде доводити високий рівень професіоналізму. Будьте вільнішими і контактнішими. Більш уважно стежте за новинами, щоб не пропустити важливу для вас інформацію. Розмов із начальством краще уникати. У вихідні тримайтесь якнайдалі від вечірок, це буде просто порожнє проведення часу.

РИБИ

Настає сприятливий період для реалізації творчих ідей. Але не варто йти на принцип і тиснути на партнерів. Бажано зайнятися побудовою планів на найближче майбутнє. У вихідні можливі деякі труднощі, пов’язані із взаєминами з близькими людьми.

Інша версія

Овен

Любые диагностические процедуры, касающиеся здоровья, сейчас будут информативны. Пройдите их! Не копите рабочие дела, потом разобраться с ними будет трудно. Не слишком напрягайтесь на даче, иначе старые болячки дадут о себе знать, и вы на время выйдете из строя.

Телец

Держать негативные эмоции в себе сейчас нельзя. Выплесните их, главное - не на близких. Будьте внимательнее к собственному состоянию. Больше отдыхайте. Спортом сейчас заниматься не рекомендуется, так же как и соблюдать строгие диеты. Организм должен отдыхнуть!

Гороскоп на неделю с 1 по 7 июля 2019 года Близнецы

На работе ожидается аврал. Чтобы справиться с ним, отложите на время домашние заботы. Семейным Близнецам звезды советуют чаще идти на компромисс. В противном случае ссоры в семье затянутся надолго. В выходные отправляйтесь за город - это будет лучшим решением.

Рак

Обязательно отправляйтесь в путешествие сейчас. Это может быть даже небольшая поездка: главное, не оставайтесь дома. Если к вам будут обращаться за помощью, корректно откажите. Зато будьте внимательнее к детям! Следите за их поведением, чтобы ничего не пропустить важного.

Лев

Будьте готовы дать отпор, если у вас появятся недоброжелатели. Не бойтесь отстаивать свою точку зрения, даже в спорах с начальством. Финансовые затруднения возможны, но вы с ними справитесь. Чего нельзя сказать о любовной сфере: звезды прогнозируют разлад.

Дева

Ваша самооценка снижается. Пора ее поднимать! Посетите салон красоты, встретьтесь с друзьями, если есть возможность - начните новые отношения. Деньгами лучше не разбрасываться. Девам-дачникам звезды рекомендуют быть аккуратнее со спиной!

Весы

Если в период с 3 по 7 июля вы получите интересное предложение, не отказывайтесь от него! Возлюбленный может удивить сейчас, причем не лучшим образом. Не горячитесь: принимайте решения на холодную голову. В это время будьте внимательнее к самочувствию.

Скорпион

Попробуйте решить все бытовые вопросы. Это благоприятный период для ремонта. Старайтесь читать больше книг, полезны будут и курсы личностного роста: это отличное время для саморазвития и роста.

Стрелец

Не пренебрегайте мелочами! Именно от них будет зависеть ваш успех. На работе меньше общайтесь с коллегами: они задумали что-то неладное в отношении вас. Будьте аккуратны на дороге: 2 июля лучше вообще не садиться за руль, если вы водите сами.

Козерог

Пора сделать небольшую паузу. На этой неделе ждите знака свыше. Главное - правильно его истолковать! Возможны ссоры с близкими, которые затянутся надолго. Будьте снисходительнее, даже если уверены, что правда на вашей стороне. В дальнейшем это вам зачтется.

Водолей

Романтическое настроение вам обеспечено! Будьте готовы принимать комплименты и подарки от мужчин. Не рекомендуется сейчас начинать крупные дела и совершать серьезные сделки. Лучше провести это время с пользой для души и тела, отдохнуть так, как давно мечтали.

Рыбы

Не удивляйтесь, если сейчас вам будет удаваться то, что раньше казалось невозможным. Особенно это касается профессиональной деятельности. С 3 по 7 июля ожидается поступление финансов. Потратьте их не на себя, а на близких. Окупится сторицей!

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини