Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 18:51:36

Гороскоп на наступний тиждень з 29 квітня до 5 травня

29.04.2019   13:39Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 29 квітня до 5 травня 2019 року

 Овен (21.03—20.04). Не варто поспішати, краще пустити все на самоплив і надати вищим силам вирішувати за вас. Самотнім людям удасться знайти свою другу половинку i влаштувати сiмейне життя.
Дні: спр. — 29; неспр. — 30.
 
Телець (21.04—21.05).
Ви сповнені енергії, тож впораєтеся з усіма проблемами, використавши свою енергію для досягнення цілей і роботи над новими проектами. Попереду вигідні пропозиції i кар’єрне зростання.
Дні: спр. — 30; неспр. — 2.
 
Близнюки (22.05—21.06). Вам варто зробити все можливе, щоб зосередитися на просуванні своєї кар’єри. Після того як ваші професійні зобов’язання і справи будуть улагоджені, в коханнi все влаштується.
Дні: спр. — 29; неспр. — 1.
 
Рак (22.06—23.07). На особистому фронті правитимуть спокій і стабільність. Часом вам навіть здаватиметься, що амурні справи протікають надто спокійно та врівноважено, але повірте, це на краще.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.
 
Лев (24.07—23.08). Великим плюсом у будь-яких стосунках є те, що ви вчитеся розуміти себе і свого партнера набагато краще, ніж раніше. Також є ймовірність, що дружні стосунки можуть перерости в романтичні.
Дні: спр. — 5; неспр. — немає.
 
Діва (24.08—23.09). Тиждень обіцяє вдалі перспективи та вигідні пропозиції. Не бійтеся брати кермо влади у свої руки. Таке завзяття позначиться на фінансах — їх стане бiльше
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.
 
Терези (24.09—23.10). Варто більше уваги приділяти близьким і друзям. Ваші стосунки дуже важливі в цей час. Саме близькі люди допоможуть впоратися з будь-якими проблемами на роботі та в особистому житті.
Дні: спр. — 1; неспр. — 2.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Радимо змінити звичнi стосунки. Вирушайте в романтичну поїздку або невеликий уїк-енд удвох, це трохи змінить ваші застояні почуття. Здивуйте свого партнера несподіваними сюрпризами та пропозиціями.
Дні: спр. — 29; неспр. — 30.
 
Стрілець (23.11—21.12). Незабаром очікується пік у вашій роботі: вигідні пропозиції та успішні угоди вам гарантовано. Ближче до лiта буде затишшя: в цей час ви можете взяти відпустку і поєднати корисне з приємним.
Дні: спр. — 2; неспр. — 4.
 
Козеріг (22.12—20.01). Вдалий перiод для навчання та підвищення кваліфікації. Можете здати на права або відвідати курси. Зробіть те, що давно хочеться, потрібно щось змiнити у своєму життi.
Дні: спр. — 1; неспр. — 3.
 
Водолій (21.01—19.02). Вам буде важко розставити пріоритети. На кону — особисте життя та робота. Невдовзi ви зможете остаточно визначитися з вибором. Для багатьох представників знаку це буде перiодом нових починань.
Дні: спр. — 2; неспр. — 4.
 
Риби (20.02—20.03). Вам варто навчитися довіряти близьким людям, щоб уникнути непорозумiнь. Тим у кого є друга половинка, варто не забувати про особисте «я» партнера і не обмежувати його свободу.
Дні: спр. — 29; неспр. — 30.

Інша версія:

ОВЕН

Можливі перепади настрою від негативних до позитивних. Якщо друзям буде потрібна ваша допомога, виявіть великодушність. У середині тижня не розраховуйте на службові успіхи і розуміння з боку керівництва. До вихідних життя прийде до норми, чому посприяє любов до авантюр.

ТЕЛЕЦЬ

Вас можуть повністю зайняти домашні проблеми. Компромісні рішення виявляться гарними на роботі, але зовсім неприйнятними в родині. На вас чекає багато дрібної та нудотної роботи, що буде потребувати терпіння і посидючості. У вихідні є шанс зіпхнути частину домашніх проблем на старших родичів.

БЛИЗНЮКИ

Не соромтеся запитати в друзів, чим вони стурбовані, можливо, ви легко можете їм допомогти, а вони будуть приємно здивовані широтою ваших можливостей. Ви встигнете зробити більше, ніж заплануєте, але постарайтеся не завантажувати себе чужими справами. У вихідні ймовірні конфліктні ситуації з близькими людьми.

РАК

Колеги, які ще недавно насторожено ставилися до ваших ініціатив, тепер із задоволенням скинуть частину своєї роботи на ваші плечі. Практично рішення багатьох проблем виявиться вам по силах. Розраховуйте тільки на себе, пропускайте повз вуха «ділові поради». У вихідні можливі непорозуміння з родичами.

ЛЕВ

Ви можете зіштовхнутися з різними бюрократичними проблемами, не сприймайте це як поразку. Не оминайте увагою навіть найменший дріб’язок. У вихідні просто відпочивайте, розважайтеся, бо це у вас гарно виходить.

ДІВА

Не поспішайте і не поривайтеся починати щось нове, намагайтеся не форсувати події, це лише нераціональне витрачання сил. Постарайтеся зберігати рівновагу і навчайтеся радіти тому, що маєте, навіть у дрібницях. Відмежуйтеся у вихідні від непотрібних зустрічей і безглуздих суперечок.

ТЕРЕЗИ

Вам буде щастити, тож постарайтеся зосередитися на головному. З начальством краще не спілкуватися: якщо вам кортітиме його покритикувати, то йому захочеться перевірити якість вашої роботи. Будьте чарівними і доброзичливими, тоді оточуючі відповідять вам взаємністю і допоможуть багато в чому. У вихідні може збутися ваша давня мрія.

СКОРПІОН

Ви будете блискавично вирішувати найскладніші і навіть непереборні завдання. Наступає період рішучих дій і миттєвої реакції. Весь тиждень вам будуть надходити цікаві пропозиції в діловій сфері. У вихідні вдома на вас можуть очікувати проблеми і зміни, до яких ви не цілком готові.

СТРІЛЕЦЬ

Основну роботу доведеться робити самому, об’єктивно розраховуючи свої сили і можливості. Бажання зняти напругу, зриваючись на оточуючих, варто знищити в зародку. Інакше ви надовго зіпсуєте стосунки з близькими і нічого не доможетеся.

КОЗЕРІГ

Одноманітності, нудьзі і депресії просто не знайдеться місця у вашому житті! Не приховуйте від оточуючих свої таланти і можливості. Суперечки і незлагоди оминуть вас. Можуть прокинутися зовсім нові, несподівані здібності. У вихідні постарайтеся не приймати необачних рішень.

ВОДОЛІЙ

Досить напружений тиждень, що дозволить вам реалізувати багатопланові можливості. Може надійти пропозиція нової цікавої роботи. Можуть нагадати про себе і старі невирішені проблеми. Присвятіть вихідні облаштуванню свого будинку.

РИБИ

Прийшов час вашого розквіту. Але витратити його доведеться на трудові подвиги. Нові знайомі запропонують свіжі ідеї і відкриють перед вами чудові перспективи. Ваш авторитет помітно зміцниться. У вихідні вам пробачать будь-яке навіженство, використайте свою чарівність в інтересах справи.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини