Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 09:28:26

Гороскоп на наступний тиждень з 15 по 21 квітня

14.04.2019   10:34Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 15 по 21 квітня 2019 року.

 Овен (21.03—20.04). У вас будуть надзвичайно великі запити, тому мало кому вдасться підкорити ваше серце. Але якщо зустрiнеться ідеальна людина, не тягніть, а вигадайте оригінальне освідчення i бiжіть швидше до РАЦСу.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.
 
Телець (21.04—21.05). Закохатися по-справжньому вдасться не всім. Ваша витончена натура чекає тільки бездоганних відносин. Намагайтеся не переробляти обранця, адже, якщо партнер стане ідеальним, ви через день занудьгуєте.
Дні: спр. — 20; неспр. — 21.
 
Близнюки (22.05—21.06). Справи підуть угору, головне — запастися терпінням і не здаватися. Перешкод на шляху до успіху буде багато, але вам удасться покращити фiнансове становище.
Дні: спр. — 15; неспр. — 18.
 
Рак (22.06—23.07). Деякі питання ви легко вирішите за допомогою фiнансових надходжень. Дружба з хорошими юристами ще нікому не завадила, а вечеря з корисними людьми в ресторанi пiде вам на користь.
Дні: спр. — 19; неспр. — 20.
 
Лев (24.07—23.08). З грошима проблем не буде, вашій працелюбності можна тільки позаздрити. Не забудьте про відпочинок — ділові партнери не зрозуміють, якщо на важливій зустрічі ви несподiвано заснете.
Дні: спр. — 15; неспр. — 17.
 
Діва (24.08—23.09). Гроші потрібні для того, щоб їх витрачати. Ви можете собі це дозволити, бізнес не розвалиться, якщо ви іноді розслаблятиметеся на дорогих курортах.
Дні: спр. — 16; неспр. — 18.
 
Терези (24.09—23.10). Ви можете стати досить багатими, але погодьтеся, Рокфеллер iз китайським годинником на руці — це якось несерйозно. Настав час думати про соліднiсть, поспішіть у магазин по новi аксесуари.
Дні: спр. — 17; неспр. — 19.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Вас очікує хвилюючий період. Перед вами відкриються нові можливості в усіх сферах діяльності, які зажадають від представників знака неабиякого запасу терпіння та сили волі.
Дні: спр. — 18; неспр. — 20.
 
Стрілець (23.11—21.12). Якщо ви зробите правильний ви­бір і рухатиметеся в потрібному напрямку, то вам не страшні будь-які підводні камені. Що стосується змін в особистому житті, то ваш девіз «Усе заради кохання».
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.
 
Козеріг (22.12—20.01). Якщо у вас уже є партнер, то ваші почуття стануть серйознiшими і довірливiшими. У стосунках з’являться новi нотки. Дехто з вас скаже найзаповітніші слова своїй половинці.
Дні: спр. — 16; неспр. — 18.
 
Водолій (21.01—19.02). Доля підготувала вам сюрприз у вигляді нового романтичного знайомства. Можливо, це ваша доля. Ви зустрінете людей, які відіграють важливу роль у вашому житті.
Дні: спр. — 20; неспр. — 21.
 
Риби (20.02—20.03). Попереду успіхи в кар’єрі, хто з вас знайде нову роботу. Настав час міняти щось у своєму житті, тим більше перед вами вiдкриваються новi перспективи.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.

Інша версія:

ОВЕН

Ви можете впоратися з усіма проблемами і виявити ініціативу у вирішенні складних справ. Стримуйтеся, навіть якщо почуєте критику. Докладайте всіх зусиль, щоб уникнути скандалу. Не будьте занадто вимогливими до того, хто спізнюється і змушує вас чекати.

ТЕЛЕЦЬ

У принципових питаннях упевнено відстоюйте свої переконання. Вам буде вдаватися будь-яка робота. Намагайтеся не пропустити важливу ділову інформацію і не зволікайте з призначеними зустрічами. У вихідні стежте за собою, не дозволяйте емоціям вихлюпуватися назовні.

БЛИЗНЮКИ

Ваші плани починають стрімко реалізовуватися. Можливі невеликі неприємності в діловій сфері. Краще зараз звернути увагу на свою домівку та родину, там на вас будуть очікувати щире щастя і успіх. Постарайтеся вихідні присвятити відпочинку або візьміть невелику відпустку.

РАК

Справ у вас буде все більше і більше, а от часу на них залишатиметься все менше і менше. Не переживайте, всі проблеми будуть вирішені, якщо ви виявите зібраність, уважність і зосередженість. Діти порадують вас своїми успіхами й досягненнями.

ЛЕВ

Постарайтеся зіставити свої бажання зі своїми можливостями. Ви не зможете швидко вирішити всі питання, що виникатимуть, це буде дратувати. Будуть вдалими переговори та інша ділова взаємодія з людьми старшого віку. У вихідні вам доведеться перейнятися проблемами ваших дітей.

ДІВА

Щось, можливо, доведеться переробляти через непередбачені ускладнення. Настає час перегляду цінностей. Почніть із себе – ви себе явно недооцінювали. Потрібно виявити наполегливість і впевненість у собі, доведеться витратити чимало сил на те, щоб переконати близьких у своїй правоті.

ТЕРЕЗИ

Найімовірніше, у мистецтві вияву компромісів рівних вам не буде. Можливо, вас спробують обдурити. Будьте до цього готові. Якщо виникне така необхідність – не відмовляйте рідним у фінансовій підтримці. На вихідні займіться плануванням відпустки.

СКОРПІОН

Ви встигнете зробити багато чого з того, що було задумано. Не покладайтеся на інших, а робіть усе самі, у вас вийде. Необхідно пам’ятати, що зайва впертість може призвести до сварок і конфліктів – як із колегами, так із родичами. У вихідні, можливо, отримаєте приємні новини.

СТРІЛЕЦЬ

Перед вами відкриються нові можливості для основної діяльності, друзі також будуть цьому сприяти. Прислухайтеся до голосу своєї інтуїції. Вам доведеться приймати серйозне рішення, від якого будуть залежати подальші події вашого життя. Вихідні або хоча б їхню частину присвятіть дітям.

КОЗЕРІГ

Більше довіряйте собі, тільки не приймайте рішень поспіхом. Реалізація добре продуманих ідей вам під силу. Якщо впевненість не покине вас, справи підуть на відмінно. Вихідні проведіть із родиною на природі.

ВОДОЛІЙ

Сконцентруйтеся на ідеях та планах, і тоді ви зможете досягти багато чого за короткий проміжок часу. Намагайтеся хоча б трохи подумати, перш ніж відверто розмовляти з близькими людьми. Вихідні краще провести вдома, де ви зможете відпочити в колі родини і відновити витрачені сили.

РИБИ

Може початися стрімкий зліт активності і приплив життєвих сил. Справи на роботі будуть складатися досить успішно, особливо в питаннях кар’єри. Поновлення дружніх стосунків може виявитися для вас досить корисним.

Останні новини Чернігівщини

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини