Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:05:08

Гороскоп на наступний тиждень з 25 по 31 березня

24.03.2019   10:52Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на тиждень з 25 по 31 березня 2019 року

 Овен (21.03—20.04). Хоча гроші вас не дуже хвилюватимуть, їх усе одно буде багато. Ви притягатимете до себе капiтал, щоб почуватися падишахом. Поклоніння і повагу місцевих багатіїв вам забезпечено.
Дні: спр. — 28; неспр. — 29.
 
Телець (21.04—21.05). Ви краще впораєтеся з роботою, яка пов’язана з творчістю. Малюйте, вишивайте, плетіть кошики. Все, що ви зробите, обов’язково виявиться потрібним і затребуваним.
Дні: спр. — 25; неспр. — 27.
 
Близнюки (22.05—21.06). Вам буде настільки нудно від ідеального життя, що ви самі почнете шукати собі проблеми. Вас приємно здивують фiнансовi сюрпризи. Тож ні в чому собі не відмовляйте.
Дні: спр. — 29; неспр. — 31.
 
Рак (22.06—23.07).
ВІд розваг доведеться ненадовго відмовитися, ваші близькі дещо втомилися розшукувати вас у нічних клубах і дорогих ресторанах. Час подумати про сім’ю.
Дні: спр. — 26; неспр. — 28.
 
Лев (24.07—23.08).
Спробуйте менше аналізувати почуття, вам сподобається віддаватися коханню повністю і без залишку. Доля зведе вас iз людиною, яка зможе підкорити ваше серце.
Дні: спр. — 27; неспр. — 29.
 
Діва (24.08—23.09). Ви будете чарівні, це позначиться на стосунках iз протилежною статтю. Постарайтеся не нашкодити собі й не заводьте непотрібних романів заради спортивного інтересу.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.
 
Терези (24.09—23.10). Ваша чарівність буде настільки великою, що багатьом захочеться поставити вас на п’єдестал. Але пам’ятайте, що відкинуті шанувальники можуть і нашкодити, тому  не грайте чужими почуттями.
Дні: спр. — 27; неспр. — 28.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Ви досягнете успіху в любовних стосунках, а вже якщо справа стосується флірту, то рівних вам немає. Будьте уважнi у фiнансових питаннях i ретельно перевiряйте документи.
Дні: спр. — 26; неспр. — 29.
 
Стрілець (23.11—21.12). Ваші здібності підприємця зростуть у кілька разів. Гроші відтягуватимуть кишені, тому подбайте про відкриття рахунку в банку. Знайдiть час для вiдвiдання батькiв.
Дні: спр. — 30; неспр. — 31.
 
Козеріг (22.12—20.01).
У вас можуть з’явитися додаткові обов’язки, але переживати не потрібно, просто активізуйтеся і здивуйте начальство своєю працездатністю.
Дні: спр. — 29; неспр. — 30.
 
Водолій (21.01—19.02). Ваші таланти швидко оцінять, через деякий час від вас потребуватимуть лише особисту присутність на роботі, а все інше зроблять колегі, звичайно, під вашим наглядом.
Дні: спр. — 26; неспр. — 28.
 
Риби (20.02—20.03). Було б добре перетягнути на свiй бiк кількох конкурентів — вони давно мріяли грати у вашій команді. З грошима бажано поводитися розумно, вигідно їх інвестувати.
Дні: спр. — 25; неспр. — 27.

Інша версія:


ОВЕН 

Перед вами можуть відкритися нові перспективи. Вам необхідно  докласти максимум зусиль і терпіння, щоб не виправдати очікувань недоброзичливців. Не варто давати поради, вам ні до чого відповідальність за інших. У вихідні можуть виникнути проблеми у стосунках із дітьми. Бажано спокійно їх вислухати і не сваритися.

ТЕЛЕЦЬ 

Можливо, виникнуть непрості ситуації. Імовірна фінансова залежність від партнера або офіційної установи. Будьте готові відповісти за свої слова. Можлива багатообіцяюча розмова з начальством, що дасть шанс для реалізації нових перспективних планів. Постарайтеся зрозуміти суть претензій близьких людей, адже вони бажають вам тільки добра.

БЛИЗНЮКИ 

Вам для досягнення мети залишилося докласти зовсім небагато зусиль, і результат незабаром принесе очікувані плоди. Під тиском обставин ваша точка зору може змінитися, і нехай вас не бентежить, що хтось зможе потерпати через цю незручність. Варто хоча б до кінця тижня привести ваш будинок до ладу.

РАК 

Бажано присвятити час вирішенню купи проблем. Досить напружений період через конфліктні ситуації. Можливі професійні інтриги. Вихідні краще присвятити родині і провести їх на природі.

ЛЕВ 

Ділові стосунки можуть зненацька перейти в іншу площину. Остерігайтеся службових романів, вони можуть на корені загубити вашу кар’єру. У вихідні виявіть адекватність у ситуації, яка склалася навколо вашого помешкання.

ДІВА 

Домогтися успіху ви зможете тільки завдяки особистим організаторським здібностям. Щоб досягти позитивного результату, вам доведеться докласти максимум зусиль. Зате і нагорода буде достатньою. У вихідні можете розраховувати на підтримку друзів.

ТЕРЕЗИ 

У вас з’явиться реальний шанс реалізувати всі свої плани. Постарайтеся не пропустити вдалу нагоду. Остерігайтеся дрібних хитрощів та інтриг. У вихідні намагайтеся не братися за справи, які вимагають фізичних зусиль. Ваші м’язи можуть вас підвести.

СКОРПІОН 

Наступає цікавий час, багатий на різноманітні події. Роботи непочатий край. Втілюйте власні ідеї в реальність. Результати будуть прямо пропорційно залежати від затрачених зусиль, натхнення і сумлінності.

СТРІЛЕЦЬ 

Постарайтеся отримати від життя задоволення, відкрийтеся для нових можливостей і зустрічей. Не ведіться на щедрі обіцянки, тоді ви будете в більшому виграші. Є ймовірність турбот, пов’язаних із проблемами друзів. У вихідні постарайтеся розібратися в близькому оточенні, цілком можливо, що вас використовують.

КОЗЕРІГ 

Ситуація може зажадати від вас більшої активності, що підвищить імовірність успіху як в особистих справах, так і в бізнесі. Дотримуйтеся обережності, тому що недоброзичливці можуть негативно вплинути на ваш добробут. Будьте гранично чесними і відвертими з друзями та рідними.

ВОДОЛІЙ

Зросла продуктивність у справах. І рішучість базується на підйомі працездатності. До вас будуть часто звертатися по допомогу і за порадою. Справи на роботі будуть складатися успішно, якщо ви докладете хоча б мінімум зусиль.

РИБИ

Тиждень може сповнитися спокусами. Можливо, вас спробують обдурити, тому будьте напоготові, щоб не потрапити на гачок. Не беріть на себе додаткових зобов’язань. У вихідні будьте обачливими у витратах і постарайтеся, хоча б по змозі, не відмовляти близьким у фінансовій підтримці.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини