Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:08:04

Гороскоп на наступний тиждень з 25 лютого по 3 березня

24.02.2019   10:05Агенцiя

Тиждень з 25 лютого по 3 березня 2019 року - це період переходу від зимових холодів до весняного пробудження. Можна сміливо використовувати цей час для пошуку нових захоплень, емоцій і свого призначення в житті.

Овен (21.03—20.04). Партнер буде зачарований вашою вразливістю і зробить усе, щоб ви тільки посміхалися. Не зловживайте чуйністю обранця і будьте серйозними.
Дні: спр. — 27; неспр. — 28.
 
Телець (21.04—21.05).
Успiх вам гарантовано. Ви зумієте залучити багато корисних людей. Гроші сипатимуться на вас з усіх боків, адже ви дивним чином їх притягуєте.
Дні: спр. — 25; неспр. — 27.
 
Близнюки (22.05—21.06). У будь-якій справі ви досягнете успіху. Зверніть увагу на конкурентів, серед них знайдуться люди, які давно мріють перейти на ваш бiк.
Дні: спр. — 26; неспр. — 28.
 
Рак (22.06—23.07). Особисте життя буде багате на любовні зустрічі й дивовижні побачення, але щоб не стати другим Дон Жуаном, намагайтеся тримати себе в руках.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.
 
Лев (24.07—23.08). Ви зарекомендуєте себе переможцем по життю. Любов може підстерегти вас у будь-якому місці, тому будьте завжди у всеозброєнні.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.
 
Діва (24.08—23.09). Якщо ви вільні, вам треба знайти обранця, однак при виборі зважайте не тільки на зовнішні характеристики. Шукайте партнера з високим рівнем інтелекту, щоб через місяць вам не стало нудно.
Дні: спр. — 28; неспр. — 2.
 
Терези (24.09—23.10). Не драматизуйте стосунки, краще поставтеся до всього простіше. Мало хто зважиться змагатися з вами. Ваші вміння та здібності будуть на висоті.
Дні: спр. — 3; неспр. — немає.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Ви станете надзвичайно привабливими, що допоможе знайти другу половинку. Намагайтеся частіше виходити у світ, щоб себе показати й подивитися на iнших.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.
 
Стрілець (23.11—21.12). Вам удасться проявити таланти й спробувати себе в бізнесі. Не потрібно боятися грізних конкурентів, просто довіртеся чуттю і дійте. У вихiднi чекайте на важливi новини.
Дні: спр. — 1; неспр. — 2.
 
Козеріг (22.12—20.01). Вiдбудуться змiни у вашому життi, з основної роботи краще не звiльнятися. І хоча грошей буде достатньо, стабільність все одно грітиме душу, та й гаманцю не завадить кiлька тисяч гривень.
Дні: спр. — 28; неспр. — 1.
 
Водолій (21.01—19.02). Зміна вражень просто необхідна, спробуйте себе в різних видах діяльності. Начальство завалить вас різноманітною і дуже цікавою роботою, та й зарплата буде гідною.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.
 
Риби (20.02—20.03). Намагайтеся дбайливіше ставитися до почуттів свого обранця і стежте за своєю поведінкою — недбале слово або дія можуть сильно засмутити кохану людину.
Дні: спр. — 27; неспр. — 28.

Інша версія:

Овен


Овнам цей тиждень принесе багато розміреності і стабільності. Справа в тому, що планети і зірки опиняться в максимально спокійному стані, вони не будуть змінювати свого стану і настрою. Кінець лютого і початок березня варто присвятити творчій роботі та самоаналізу.

На цьому тижні не буде енергетичних ям і злетів. Це означає, що прийшов час для відпочинку в спокійній обстановці, в колі сім’ї. Не варто займатися справами, які не були прописані в планах на тиждень. Ризики і авантюри ні до чого доброго не приведуть, особливо якщо вони пов’язані з фінансовою активністю. Грошові витрати краще зробити помірними. У важливих справах потрібно довіряти внутрішньому голосу.

Телець

Це буде досить повільний тиждень. Понеділок і період з 28 лютого по 2 березня можна вважати самими несприятливими днями. 1 березня, немов за велінням долі, планети змінять становище, але їх енергетика при цьому не зміниться. Це означає, що кінець тижня можна присвятити приємним стандартним справам. Не варто відходити від намічених планів — все обіцяє бути зрозумілим і простим.

На початку березня чекайте змін у коханні та стосунках. Кожному варто поглянути на себе зі сторони, примиритися зі своїми внутрішніми демонами і страхами. Це той самий час, коли можна стати краще, знайшовши в собі сили, щоб перемогти негативні сплески емоцій або забути щось погане з минулого.

Близнюки

Зірки можуть змусити Близнюків прагнути до фінансового успіху, але не дадуть ніякого благословення для подолання перешкод на цьому шляху. Доведеться черпати натхнення і сили там, де їх знайти простіше всього.

Варто прислухатися до порад оточуючих, довіряти внутрішньому голосу і підкріплювати свої рішення мудрістю, аналізуючи отриманий раніше життєвий досвід. Зірки говорять, що вчитися ніколи не пізно, тому Близнюкам буде набагато простіше сприймати нову інформацію.

Рак

Тиждень для Раків може видатися непростий і вкрай мінливим. Найнебезпечніші дні — 25, 28 лютого, а також перші два дні весни. В інші дні астрологи рекомендують Ракам зосередити всі свої сили на любовній сфері життя. Це стосується тих, хто поки що перебуває в пошуку другої половинки.

Чарівність виявиться корисною і у фінансовій сфері, тому що воно допоможе справити перше враження на нових партнерів по бізнесу і на роботодавців. Все буде побудовано на спілкуванні та обміні інформацією та досвідом. Важливо йти назустріч людям, навчитися довіряти інтуїції й відчувати емоції. Астрологи зазначають, що на стику зими і весни можна домовитися з будь-якою людиною — потрібно лише проявити трохи кмітливості.

Лев

У Львів великий шанс зробити типову життєву помилку, властиву даному Знаку Зодіаку. Це означає, що потрібно бути обережніше зі словами та вираженням емоцій. Необхідно рухатися до цілей поступово, не вимагаючи від себе нічого понад норми. Левам доведеться боротися з втомою, яка може прийти несподівано. Для цього слід вчасно міняти обстановку навколо себе.

Необхідно слухати серце і робити те, що хочеться, коли є можливість вибору. Трохи егоїзму ніколи не завадить, якщо мова йде про питання настрою та удачі. Цей тиждень стане однією з найбільш стабільних у сфері роботи і домашніх справ.

Діва

Дівам слід підвищити уважність і бути гранично відповідальними на цьому тижні. Тиждень виявиться вкрай насиченою тільки для тих, хто сам цього захоче, тому що планети будуть стабільно слабкими. Діви надані самі собі, можуть розставляти пріоритети так, як їм зручно, причому без негативних наслідків.

Щастя представникам цього Знаку подарує працьовитість і увага до деталей. Здійснювати якісь надто ризиковані кроки слід лише в деяких ситуаціях. Прийшла пора стати схожими на хижаків, які зачаїлися і чекають на свою здобич. Більше уважності, більше довіри шостого почуття, і інтуїція не підведе Дів. Також бажано уникати зустрічей з неприємними людьми.

Терези

Прийшов час прийняття важливих рішень. Варто уникати будь-якого прояву обману, заздалегідь продумувати всі свої плани. Понеділок буде самим сприятливим і динамічним, тому 25 числа потрібно постаратися не лінуватися, не відкладати справи на потім. Далі на тижні астрологи радять якомога частіше дивитися на себе зі сторони.

На вихідних багато вільного часу можуть забрати домашні клопоти. Є шанс забути щось зробити в будні дні, тому доведеться трохи попрацювати в суботу і неділю. Адаптуватися до нових умов буде дуже непросто, тому що настрій виявиться нестабільним.

Скорпіон

Скорпіонам зірки допоможуть побачити всі свої темні і світлі сторони характеру. Цей тиждень покаже Скорпіонам, хто вони такі насправді. Є ймовірність того, що представники цього Знаку стануть більш сентиментальними і ранимими. У найбільш динамічні і позитивні дні тижня варто проявити стриманість. Мова йде про 28 лютого, 1 та 2 березня.

У важливих справах на роботі і вдома не варто робити щось зайве та необдумане. Це загрожує негативними наслідками і проблемами, які можуть стати незворотними. Не варто звертати увагу на нав’язливу думку оточуючих. Потрібно остерігатися стереотипного мислення, яке може відкинути Скорпіонів далеко назад в процесі пошуку себе. Чужа думка потребує перевірки і доказів.

Стрілець

Деякі зміни на цьому тижні можливі тільки в суботу, і то ймовірність досить мала. Астрологи рекомендують Стрільцям зайнятися ремонтом, відправитися в подорож або зайнятися покупками. Можна придбати щось для дому, купити позаплановий подарунок для близької людини. Позитивними будуть придбання, пов’язані з енергетикою, — можна завести домашню тварину, купити рослина або квітка, камінь-оберіг.

Стрільцям необхідно чітко розмежувати любовні та робочі справи, розподіливши їх в пропорціях 50 на 50. Не потрібно йти з головою в роботу або, навпаки, займатися пошуками другої половинки, забуваючи про справи. Кохана людина зрозуміє Стрільців, якщо вони трохи пожертвують своїм особистим часом заради фінансової стабільності.

Козеріг

Козерогам не варто перебирати на себе чужі проблеми. Астрологи рекомендують сфокусуватися тільки на своїх справах. При цьому краще зберегти дружелюбність і позитивний настрій. Доведеться сказати близьким людям, що зараз поки що допомоги чекати не потрібно. Звичайно, їх може відвідати думка про те, чому Козероги раптом стали такими егоїстичними. Людям цього Знака доведеться знайти в собі сили, щоб донести до близьких і друзів, що нічого страшного не трапилося — що потрібно трохи більше часу витратити на себе.

Навчитися говорити «ні» для Козерогів — задачка не з легких, але з нею можна впоратися на п’ять з плюсом, якщо бути гранично чесними. Тиждень відзначиться великою удачею в справах, особливо 28 лютого, 1 та 2 березня. Ці три дні варто присвятити покупкам, новим знайомствам на діловому фронті.

Водолій

У Водоліїв буде непростий тиждень. Велика кількість негативу може накопичуватися вдома, що неминуче відіб’ється на здоров’ї і настрої людей, які проживають поряд з Водоліями. Це означає, що можуть початися сварки і скандали. Корисно частіше провітрювати приміщення, щоб не застоювався ні повітря, ні негатив.

Вирішувати проблеми вдома і на роботі варто без поспіху, залишаючись залученими у всі важливі справи. Потрібно частіше звертати увагу на прохання про допомогу з боку колег і начальства, але бездумно ставати альтруїстами не варто, тому що необхідно залишати в запасі більше сил для вирішення особистих негараздів.

Риби

На цьому тижні можливі різкі перепади настрою. Спілкування з людьми може доставляти масу проблем, а справи на роботі і вдома будуть складно вирішуваними. Швидко відновити енергію і сили — це завдання для робочих буднів. На вихідних відпочивати потрібно максимально спокійно і розмірено. Корисним буде усамітнення.

Астрологи радять Рибам не ділитися своїми планами, амбіціями і переживаннями з оточуючими людьми, не виливати на них свій негатив, піддаючи ризику себе і свої плани. Цього тижня можливий спалах ревнощів і негативної енергії зі сторони прихованих недоброзичливців. Вони не упустять шансу порушити плани Риб, вставивши палицю їм в колеса, але і Риби можуть дістатися до мети несподіваним шляхом.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини