Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 07:38:01

Гороскоп на наступний тиждень 21-27 січня

20.01.2019   11:54Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 21 по 27 січня 2018 року.

 Овен (21.03—20.04). Тиждень обіцяє романтичне переживання. Ви зустрінете людину, яка здасться вам утіленням вашої мрії. Але будьте обережні — кришталевий замок може розсипатися.
Дні: спр. — 21; неспр. —25.
 
Телець (21.04—21.05). Самотнiх людей чекають дружні стосунки. А в одружених може настати новий медовий місяць. Водночас виникнуть старі образи. Візьміть «бика за роги» і владнайте цю проблему раз і назавжди.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.
 
Близнюки (22.05—21.06).
Цей період підходить для спільного облаштування будинку, подорожей. Вас чекають нові любовні пригоди. Ви почуватиметеся сповненим енергії та всепоглинаючої любові до людей.
Дні: спр. — 22; неспр. — 24.
 
Рак (22.06—23.07). Зірки обіцяють нові захоплення. Можливi непорозумiння з коханою людиною. Постарайтеся не викликати ревнощі, якщо хочете зберегти свої стосунки надовго.
Дні: спр. — 23; неспр. — 26.
 
Лев (24.07—23.08). Буде багато нових ділових контактів. Однак будьте завбачливі та уважні, не забувайте фіксувати письмово домовленості й запитувати гарантії — не завжди можна вірити людям на слово.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.
 
Діва (24.08—23.09).
Вам здаватиметься, що колеги вас недооцінюють, і спробуєте відновити справедливість. Можливо, ви станете занадто прямолінійно висловлювати свою особисту думку, але це піде вам тільки на користь.
Дні: спр. — 21; неспр. — 22.
 
Терези (24.09—23.10). Якщо ви хочете змінити місце роботи, то саме зараз сприятливий період. Будьте пильні й розсудливі, утримайтеся від необдуманих вчинків, частіше йдіть на компроміс.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Ви повинні добре попрацювати, щоб у майбутньому уникнути проблем на роботі. Але не беріться за всi проблеми відразу, вирішуйте їх поступово.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.
 
Стрілець (23.11—21.12). Якщо ви до цього хворіли, то організм повністю відновиться. Уникайте переїдання й не лягайте спати надто пізно. Ваш фізичний і моральний стан буде у відмінній формі.
Дні: спр. — 27; неспр. — немає.
 
Козеріг (22.12—20.01). Чудовий перiод, щоб зайнятися будь-яким видом спорту. Спробуйте встати на гірські лижі, походити під вітрилом, освоїти морські глибини. Або просто вiдвiдайте фітнес-центр.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.
 
Водолій (21.01—19.02). Уникайте понаднормової роботи — це може підірвати ваше здоров’я. Щоб покращити фiзичний стан, бiльше бувайте на свiжому повiтрi та робiть фiзичнi вправи.
Дні: спр. — 23; неспр. — 24.
 
Риби (20.02—20.03). Будьте розсудливi, забудьте про догматизм i покладайтеся на вашу високу здатність до адаптації. Будьте більш гнучкими й не бійтеся змінити плани в останню хвилину.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.

Інша версія:


ОВЕН

Уміння слухати й чути подарує вам успіх і непереможність. Зосередженість та уважність у роботі позитивно відобразиться на вашій кар’єрі. З начальством краще не сперечатися. Важливу роль у вашому житті відіграють родичі – вони допоможуть вирішити багато проблем.

ТЕЛЕЦЬ

Намагайтеся даремно не витрачати дорогоцінного часу. Задумане може здійснитися, якщо ви спокійно й наполегливо будете продовжувати свою справу. Спрямуйте всю енергію в одне русло. Відчуття такту й чарівність дозволять вам віртуозно впоратися з поставленими завданнями.

БЛИЗНЮКИ

Ваші можливості збільшаться. Але якщо ви не уповноважені приймати рішення, то поділіться своїми ідеями з начальством – до вас неодмінно дослухаються. Тільки не перевантажуйте себе зайвою роботою, вона від вас нікуди не втече. Подумайте краще про своє духовне вдосконалення.

РАК

На вас чекає багато зустрічей, новин, поїздок по справах. Ваш настрій значно покращиться, тонус підніметься, сил відчутно додасться. Не упустіть удачу, що сама йде до вас у руки. У ділових та особистих питаннях довіртеся інтуїції, а не розрахункам.

ЛЕВ

У ділових питаннях більше покладайтеся на інтуїцію, бо логіка навряд чи приведе вас до потрібних результатів. Не варто робити безвідповідальних вчинків, навіть таких, які здаються вам дрібницями. У вихідні будьте стриманими, не намагайтеся вплинути на кожного члена сім’ї.

ДІВА

Аби не упустити шанс, треба виявляти ініціативу. Згадайте про старих друзів, можливо, їм знадобиться ваша допомога. Постарайтеся зробити все від вас залежне, адже вони дуже розраховують на підтримку. Дітям, імовірно, буде потрібна ваша порада, не відмахуйтеся від їхніх прохань.

ТЕРЕЗИ

Чим більше безкорисливої підтримки надасте нужденним, тим позитивнішими будуть зміни у вашому житті. До отримання бажаного результату залишається зовсім небагато, тому займіться найбільш невідкладними проблемами. Вихідні цього тижня краще провести з родиною.

СКОРПІОН

Можуть відбутися неймовірні події, які змінять ваш світогляд. Спробуйте проаналізувати свої дії – більш-менш об’єктивна оцінка дозволить уникнути складних ситуацій. Робота стане більш цікавою та прибутковою. У вихідні намагайтеся не вередувати, пожалійте своїх близьких.

СТРІЛЕЦЬ

Щоб уникнути критичних зауважень і неприємностей на роботі, виявляйте зібраність та уважність. Будьте терплячіші до незначних недоліків тих, хто поряд, адже ваші постійні причіпки кого завгодно можуть дістати. У вихідні друзі допоможуть упоратися з проблемами.

КОЗЕРІГ

Якщо виявите відкритість та доброзичливість, у вас і нерви залишаться цілі, і справи підуть на лад. Щоб успішно реалізувати свої задуми, слід тримати їх у таємниці. Відкриється спрямована проти вас інтрига, тож доведеться змінити стратегію поведінки. Вихідні присвятіть відпочинку.

ВОДОЛІЙ

Цього тижня зможете реалізувати свої давні плани. З’явиться можливість зайнятися новою справою, яка незабаром принесе додатковий прибуток. Вихідні будуть присвячені вирішенню невідкладних домашніх справ. Будьте уважні та обережні.

РИБИ

Не так давно ви прийняли важливе рішення. Імовірно, цього тижня воно вплине на ваші професійні можливості. Дійте спонтанно, залежно від обставин, які виникатимуть. У вихідні треба приборкати свою впертість, щоб не провокувати конфліктів з близькими людьми.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини