Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 08:08:40

Гороскоп на наступний тиждень 10-16 грудня

09.12.2018   14:44Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 10 по 16 грудня 2018 року

 Овен (21.03—20.04). У вас може з’явитися безсоння, але не варто зловживати снодійним. Частіше бувайте на свіжому повітрі, живіть повним життям — і все буде добре.
Дні: спр. — 13; неспр. — 14.
 
Телець (21.04—21.05). Ви відкриєте для себе багато нового і зрозумієте своє істинне призначення. Наслідком цього стануть кардинальні зміни у житті.
Дні: спр. — 16; неспр. — немає.
 
Близнюки (22.05—21.06). Не стримуйте притаманну вам від природи щедрість, і вона окупиться вам устократ. Намагайтеся при першій можливості підтримати близьких.
Дні: спр. — 14; неспр. — 15.
 
Рак (22.06—23.07). Дехто з вас захоче завести дитину. Не бійтеся, що це змінить ваше життя — на все свій час. Зірки сприятимуть сім’ям, які зважаться на такий крок.
Дні: спр. — 13; неспр. — 16.
 
Лев (24.07—23.08). Будьте уважними у стосунках з коханою людиною, не ображайтеся через дрібниці. Можливо, східна філософія допоможе вам спокiйнiше дивитися на деякi речі.
Дні: спр. — 10; неспр. — 11.
 
Діва (24.08—23.09). Можлива зустріч iз людиною, яка буде для вас ідеальною парою. Цілком iмовірно, що ваші стосунки увінчаються весіллям впродовж кількох наступних місяців.
Дні: спр. — 14; неспр. — 15.
 
Терези (24.09—23.10). Ваші особисті стосунки будуть нестійкими — ви будете в пошуку справжнього кохання. Будьте обережні, стикаючись iз новим і незвичним.
Дні: спр. — 11; неспр. — 12.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Початок тижня — сприятливий період для професійного вдосконалення. Вашому успіху сприятимуть висока працездатність і наполегливість.
Дні: спр. — 14; неспр. — 15.
 
Стрілець (23.11—21.12). Для пошуку нової роботи цей час несприятливий. Якщо ви не можете знайти того, що вам підходить, доведеться погодитися на наявні пропозиції. Інакше на довгий час ризикуєте залишитися без роботи.
Дні: спр. — 10; неспр. — 12.
 
Козеріг (22.12—20.01). Ваша робота вимагає від вас творчої уяви та сміливих ініціатив. Не бійтеся висловлювати свої ідеї — до вашої думки прислухатимуться.
Дні: спр. — 13; неспр. — 14.
 
Водолій (21.01—19.02)
. Не нехтуйте професійними виставками, семінарами, шукайте ділових партнерів. Пам’ятайте, що нові знайомства обіцяють вигідні пропозиції.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.
 
Риби (20.02—20.03).
Сприятливий період для кар’єрного зростання. Але будьте уважні, уникайте порад непрофесіоналів, намагайтеся не образити колег і керівництво, тоді ви зможете уникнути проблем.
Дні: спр. — 13; неспр. — 14.

Інша версія:


ОВЕН

Цього тижня треба обов’язково виявляти розсудливість у словах і вчинках. Не варто вдаватися до крайнощів. Ваші рішучі дії неодмінно увінчаються успіхом. Не виключене підвищення по службі. Зустріч з друзями у вихідні обіцяє чудові враження та відпочинок.

ТЕЛЕЦЬ

З’явиться можливість швидко розібратися зі складними ситуаціями. Постарайтеся плавно ввійти в робочий ритм: не варто хапатися за все відразу. Для вас практично не буде перешкод у досягнення будь-якої мети. У вихідні рекомендується відзначити свої успіхи з друзями.

БЛИЗНЮКИ

Матимете шанс створити міцний фундамент для подальших досягнень у роботі та творчості. Успіх залежатиме від ваших пунктуальності й сумлінності. Нікому не дозволяйте маніпулювати вами, не йдіть на нескінченні компроміси. Вихідні присвятіть активному відпочинку, не сидіть удома.

РАК

Важливо не спізнюватися, приходити на роботу вчасно. Однак не варто намагатися завоювати репутацію трудоголіка, ваші зусилля не оцінять. Приділіть не менше часу відпочинку та розвагам. У вихідні візьміть до уваги плани близьких людей. Вони можуть запросити вас кудись.

ЛЕВ

На порядку денному з’являться питання, пов’язані з кар’єрою. Упоратися з багатьма проблемами допоможе ваш підхід до справ. Ретельно аналізуйте події, які відбуваються, і не робіть імпульсивних та необдуманих кроків. У вихідні вас порадує особисте життя.

ДІВА

Почнете відчувати, що наповнюєтеся життєвою енергією та стаєте здатні бути творцем. Сприятливий час для планування як найближчого, так і віддаленого майбутнього. У вихідні можете розраховувати на підтримку друзів у здійсненні ваших задумів.

ТЕРЕЗИ

Тиждень насичений спілкуванням з друзями та колегами. Один із нових знайомих може виявитися дуже впливовою персоною, що піде вам тільки на користь. У вихідні займіться прибиранням будинку, а також постарайтеся приділити час та увагу близькими людьми.

СКОРПІОН

Приділяйте належну увагу дрібницям і не забувайте про пунктуальність. Намагайтеся зосередитися на головному. Тепер ваше завдання – зберегти досягнуте, тож уникайте різких змін. Не варто демонструвати всім свої негативні емоції. Вихідні вдалі для візитів та зустрічей.

СТРІЛЕЦЬ

Не допускайте, щоб вами керували негативні емоції. Не намагайтеся всіма командувати. Можете сміливо розраховувати на допомогу друзів, а от начальству проханнями краще не дошкуляти. Цей тиждень – гарний час для руйнування старого та створення нового.

КОЗЕРІГ

З’явиться можливість завершити багато справ, а також поліпшити стосунки з колегами та знайомими. Намагайтеся не брати на себе чужі обов’язки й не перенапружуватися. Ваші ділові якості можуть піддатися серйозній перевірці, але ви з честю вийдете зі складної ситуації.

ВОДОЛІЙ

Не варто сваритися з друзями та родичами, без них ваше життя все одно не буде щасливим. Зможете багато чого встигнути, якщо змусите себе зібратися. Наприкінці тижня може настати довгоочікуваний період везіння. У вихідні треба зайнятися спортом.

РИБИ

Усі ваші таємні задуми можуть реалізуватися, тому будьте мудрішими й бажайте тільки того, що вам дійсно потрібно. Важливо показати колегам свої нові вмінням та навички. У вихідні для здійснення задумів спочатку треба трохи відступити, а вже потім іти вперед.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини