Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 11:49:38

Гороскоп на наступний тиждень 19-25 листопада 2018 року

18.11.2018   13:26Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 19 по 25 листопада 2018 року

Овен (21.03—20.04). Приготуйтесь вирішувати справи, пов’язані з бізнесом, переїздом або придбанням нерухомості. Доведеться витратитися на дiтей або близьких людей.
Дні: спр. — 19; неспр. — 20.
 
Телець (21.04—21.05). Довіряйте своїм внутрішнім відчуттям і чиніть так, як вважаєте за потрібне. Тоді ви зможете домогтися успіху в усіх ваших починаннях. Ближче до вихiдних чекайте важливi новини.
Дні: спр. — 22; неспр. — 23.
 
Близнюки (22.05—21.06). Постарайтеся не прогавити можливостей, хто знає, коли вони з’являться наступного разу. Не сумнівайтеся і дійте — нехай це буде вашим девізом на весь тиждень.
Дні: спр. — 20; неспр. — 21.
 
Рак (22.06—23.07). Тиждень принесе чудові нові переживання в коханнi та дружбi. Однак вірність не буде вашою основною рисою впродовж цього періоду. Попереду новi знайомства i новi враження.
Дні: спр. — 25; неспр. — немає.
 
Лев (24.07—23.08). Нинішні стосунки з коханою людиною чекають серйознi випробування. Можливо, вам варто обмежити себе і не гнатися за примарними мріями, ризикуючи зруйнувати сім’ю?
Дні: спр. — 21; неспр. — 24.
 
Діва (24.08—23.09). Вам доведеться попрацювати, щоб стабілізувати ситуацію. Намагайтеся більше часу проводити разом зі своєю другою половиною, ведіть світське життя. Сварки виникатимуть через дрібниці, не ображайтеся і намагайтеся дивитися на речі з гумором.
Дні: спр. — 22; неспр. — 23.
 
Терези (24.09—23.10). Якщо ви самотні, то зараз несприятливий період для нових романів. Як побудувати своє особисте життя, вам підкаже серце. Не дозволяйте стороннім людям втручатися у ваші стосунки.
Дні: спр. — 23; неспр. — 24.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Радимо утриматися від необдуманих обіцянок. Ваша обачність допоможе захиститися   від неприємних любовних переживань. Настане сприятливий період у сiмейному життi, але не виставляйте свої стосунки напоказ.
Дні: спр. — 22; неспр. — 25.
 
Стрілець (23.11—21.12). Тиждень принесе нові можливості для професійного і кар’єрного зростання. Можливо, вам варто змінити роботу. У будь-якому випадку вас чекає багато різних ділових пропозицій.
Дні: спр. — 19; неспр. — 22.
 
Козеріг (22.12—20.01). Не бійтеся помилитися з вибором і довіртеся своїй інтуїції — вона вас не підведе. У будь-якому випадку знайте, фортуна — на вашому боцi. Зірки пророкують ділові поїздки, можливо, закордонні.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.
 
Водолій (21.01—19.02). Вашій кар’єрі нічого не загрожує. Хоча будьте готові, що непередбачені обставини можуть змінити звичний хід подій. Зберігайте спокій і впевненість у своїх силах, і ви будете у виграші.
Дні: спр. — 19; неспр. — 24.
 
Риби (20.02—20.03). На вас чекає великий успiх, ризикуйте і втілюйте в життя будь-які свої проекти. Несподiвано можуть виникнути конфлiкти з колегами по роботі, але удача вас не покине.
Дні: спр. — 22; неспр. — 23.

Інша версія:

ОВЕН

Уміння моментально орієнтуватися в складній ситуації стане цього тижня важливим фактором. У професійній і побутовій сферах вам треба буде приймати швидкі рішення. Навколо вас може скластися атмосфера нерозуміння та недовіри. Доведеться знову завойовувати друзів.

ТЕЛЕЦЬ

Варто дослухатися до порад тих, хто поряд, це може виявитися дуже корисним для вас. А от у стосунках з давніми приятелями, імовірно, виникне певне напруження. На вихідні заплануйте побачення або дружню зустріч, щоб прояснити всі питання та уникнути непорозумінь.

БЛИЗНЮКИ

Не намагайтеся встигнути виконати всю заплановану роботу, це вам просто не до снаги. Навколо вас буде суцільна суєта: як в офісі, так і вдома. Бажано розраховувати час із запасом, щоб не дратувати себе та інших нескінченними запізненнями. У вихідні зможете гарно відпочити.

РАК

Давні мрії нарешті почнуть здійснюватися завдяки вашим терпінню та старанності, помноженим на високу працездатність. Вихідні принесуть спокій і внутрішнє умиротворення, особливо якщо поруч будуть близькі люди.

ЛЕВ

Настав час для довгострокового планування та поступового втілення проектів у життя. Не обійдеться й без зміни деяких планів: реальність внесе свої корективи. Це період емоційної нестабільності: ви будете то плакати, то сміятися. Постарайтеся взяти себе в руки й жити не тільки почуттями.

ДІВА

Треба дослухатися до свого внутрішнього голосу, під його керівництвом ви зможете діяти значно гнучкіше й ефективніше. Не варто всі проблеми вирішувати самостійно, адже навколо є вірні друзі, готові допомогти вам порадою і справою. Намагайтеся нікого не обманювати, у тому числі й себе.

ТЕРЕЗИ

Ваша неуважність цього тижня може призвести до численних запізнень. Однак ви зможете благополучно розв’язати всі проблеми, тож не варто заздалегідь нервувати. Крім того, вам удасться просунутися кар’єрними сходами. У вихідні сходіть у гості, на концерт.

СКОРПІОН

Не потрібно квапитися з нововведеннями: вони, звичайно, корисні, але поки що несвоєчасні. Доведеться боротися з апатією та лінощами. Намагайтеся хоча б зобразити бурхливу діяльність, адже ви потрапите в поле зору начальства. У вихідні слід вирішити масу домашніх проблем.

СТРІЛЕЦЬ

На роботі можливі нові призначення й ваша участь у цікавих проектах. Щоб зайняти лідерську позицію, вам необхідно стати терплячою та впевненою в собі людиною. У вихідні не кваптеся і не підганяйте події, які відбуваються навколо.

КОЗЕРІГ

Вам потрібне спілкування з близькими людьми, а от чужі будуть тільки дратувати й викликати непорозуміння. Зможете відкрити для себе нові можливості, але для цього необхідні тиша та комфортна обстановка. У вихідні приділіть час рідним.

ВОДОЛІЙ

Імовірно, надійде цікава пропозиція, яка відкриє перед вами нові можливості. Однак варто все обміркувати, а не погоджуватися відразу ж. У вихідні владнаєте сімейні проблеми, тож почнеться період повного взаєморозуміння з близькими людьми.

РИБИ

Будьте готові взяти на себе відповідальність за прийняття рішень та за своїх близьких. Багато справ виконаєте за інерцією. Не вступайте в суперечки, якщо не до кінця впевнені у своїй правоті. На вихідні краще не планувати багато справ, а просто відпочити та виспатися.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини