Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 10:33:14

Гороскоп на наступний тиждень з 6 по 12 серпня

05.08.2018   12:35Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 6 по 12 серпня 2018 року.

 Овен (21.03—20.04). Складними можуть бути стосунки зі старими партнерами, які займуть позицію, що суперечить інтересам справи. Конфлікти з ними призведуть до серйозних фінансових розбіжностей.
Дні: спр. — 6; неспр. — 7.
 
Телець (21.04—21.05). Ви розчаруєтеся в друзях або покровителях. Попереду аврали, екстрені наради, норми і наднорми, робота у вихідні. Бунтувати не потрібно. Навпаки, надзусилля себе виправдають у грошовому еквіваленті.
Дні: спр. — 8; неспр. — 10.
 
Близнюки (22.05—21.06). Можливі і преміальні, і збільшення винагороди. Нова робота виявиться набагато цікавішою та перспективнішою за попередню. Особливий успіх чекає на людей творчих професій.
Дні: спр. — 12; неспр. — немає.
 
Рак (22.06—23.07). Незважаючи на видимий професійний успіх, з грошима можуть бути проблеми. Ваше фінансове становище може похитнутися. Усiм, чия діяльність пов’язана з фінансами, слід бути уважнішими й не робити ризикованих кроків.
Дні: спр. — 9; неспр. — 11.
 
Лев (24.07—23.08). Бiзнесменiв підстерігають реальні фінансові претензії родичiв або складні ситуації з дітьми, які потребують великих витрат. Доведеться взяти блокнот і ретельно записувати всі витрати.
Дні: спр. — 10; неспр. — 11.
 
Діва (24.08—23.09). В особистих i любовних відносинах багато ви шукатимете вихід зі складної i навiть тупикової ситуації. Вплив Юпітера зробить вас сміливими, рішучими і самостійними, що позначиться на стосунках з близькими.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.
 
Терези (24.09—23.10). Якщо ви остаточно визначитеся зі своїм вибором, можна розраховувати на продовження стосункiв. Якщо ж ні — засмучуватися не варто, у майбутнє веде багато доріг, і у вас буде чудова можливість знайти другу половинку.
Дні: спр. — 10; неспр. — 12.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Ви станете заручником обставин, коли свобода дій може бути обмеженою. Вам доведеться вiдіграти незвичайну для себе роль. Щоб невдачі обійшли вас, треба перехитрити їх.
Дні: спр. — 6; неспр. — 7.
 
Стрілець (23.11—21.12). Зірки радять відсторонитися від проблем, подумати й вивчити ситуацію, не роблячи остаточних рішень і не виносячи категоричних суджень. Тиждень сприяє честолюбцям і трудоголікам.
Дні: спр. — 10; неспр. — 12.
 
Козеріг (22.12—20.01). Не виключено, що вам доведеться займатися рутинною роботою. Підприємці затіють реорганізацію справи, яка в різних варіантах триватиме до кінця року. Не виключено розширення старого офісу або придбання нового.
Дні: спр. — 7; неспр. — 8.
 
Водолій (21.01—19.02). Сміливо беріться за найризикованіші проекти і справи. Ви досягнете успіху не тільки своєю наполегливою працею, а й чужими руками. У вас буде така сила впливу на колег, що вони підтримають вас і допоможуть робити кар’єру.
Дні: спр. — 12; неспр. — немає.
 
Риби (20.02—20.03). Незважаючи на професійні неузгодженості, сфера фінансів особливо не постраждає. Багато представників цього знака можуть розраховувати на отримання кредиту, спонсорську допомогу, підтримку батьків або близької людини.
Дні: спр. — 7; неспр. — 9.

Інша версія:

ОВЕН

З’явиться шанс вирішити певні протиріччя, які турбували вас, але для цього з вашого боку буде потрібний розумний компроміс. Зможете приступити до реалізації багатообіцяючих планів. Можливі дрібні неприємності. У вихідні постарайтеся навести порядок як у своєму домі, так і в думках та почуттях.

ТЕЛЕЦЬ

Зможете максимально повно використати свої можливості для завершення багатьох важливих справ, а мрії втілити в реальність. Варто залучити на свій бік впливових людей, це допоможе досягти певних ділових результатів. У вихідні близькі можуть поводитися непослідовно, що викличе у вас здивування.

БЛИЗНЮКИ

Матимете можливість здійснити свої задуми, але будь-який ризик або авантюра призведуть до провалу та розчарувань. З начальством краще не конфліктувати, тоді ваші справи складуться досить успішно. Не розпорошуйтеся по дріб’язках, сконцентруйтеся на головних проблемах. Вихідні, швидше за все, пройдуть досить романтично.

РАК

Не варто надто захоплюватися своїми блискучими успіхами й досягненнями. Продовжуйте робити все, що потрібно для досягнення чергової з намічених висот. Запасіться витривалістю, завзятістю та довірою до своєї інтуїції, тоді можна будувати грандіозні плани на найближче майбутнє. Вихідні краще провести з родиною та рідними.

ЛЕВ

Вас переповнюватиме енергія, і все задумане успішно втілюватиметься в життя. Ідеї можуть сипатися, немов з рога достатку, що принесе вам моральне задоволення й упевненість у власних силах. Вихідні проведіть за містом у колі родини та друзів.

ДІВА

Ваші плани почнуть поступово реалізовуватися. Однак удача, яка здавалася близькою, може виявитися примарною, що призведе до неприємностей у діловій сфері. Тому зверніть увагу на дім і родину, тут на вас очікуватимуть щастя та успіх. У вихідні постарайтеся присвятити відпочинку більше часу.

ТЕРЕЗИ

Незважаючи на успішність, вам доведеться зосередитися й не дозволяти собі розслаблюватися. Але розібравшись, ви ввійдете в плідний робочий ритм. Будьте обачніші, є ймовірність спровокувати напруженість у стосунках з колегами. У конфліктній ситуації вдома краще промовчати, так ви збережете мир у родині.

СКОРПІОН

Ваша успішність залежатиме від енергійності в справах. Не відмовляйтеся від допомоги друзів і близьких людей, вона виявиться доречною. Уникайте сварок у вихідні, відновити зламане буде непросто, краще не ризикувати. Натомість постарайтеся на якийсь час забути про справи й добре відпочити.

СТРІЛЕЦЬ

На вас можуть чекати серйозні життєві зміни. Уникайте суперечок, вони будуть недоречні, як ніколи. Ситуація вимагатиме від вас багато сил і терпіння. У вихідні продумайте свої дії та погодьте їх із правилами моралі, тоді ви не станете предметом осуду для тих, хто поряд.

КОЗЕРІГ

Не виключено, що вам знадобиться сприяння впливових знайомих і надійних друзів. Може надійти пропозиція щодо зміни роботи, яка здаватиметься дуже заманливою, але добре прорахувати всі за і проти не буде можливості. Певні труднощі підстерігатимуть вас у вихідні в домашніх справах та спілкуванні з дітьми.

ВОДОЛІЙ

У діловому партнерстві вам відкриється щось нове й вигідне, прийде допомога та звільнення від минулих боргів. Женіть геть невпевненість і сумніви, настає ваш час, коли матимете змогу багато що втілити в життя. У вихідні перш ніж діяти виявіть особливу обачність, зважте все й не відкидайте поради людей, яким можна довіряти.

РИБИ

У роботі зможете багато чого домогтися. Не беріться за все одразу. Намагайтеся не потрапляти на очі начальству та іншим можливим опонентам або ж утримуйтеся від будь-яких заперечень, щоб не поплатитися чимось більшим, ніж перемога в суперечці. Вихідні краще присвятити особистим справам та повноцінному відпочинку.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини