Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 07:18:42

Мода, аніматор та смаколики до Дня захисту дітей

04.06.2018   15:26Агенцiя

Третього літнього дня, саме у вихідний, коли не лише діти, а й їхні батьки мали відпочинок від трудоднів, у прес-центрі «Чиста політика» відбувся найцікавіший з усіх заходів, що проходили тут останнім часом, а саме – розваги до Дня захисту дітей, що вдало й дотепно організував дружній, креативний і сучасний колектив ГО «Рада партнерського розвитку» для усіх діток, котрі протягом року відвідували творчі заняття в цьому закладі.

Цей дитячий захід щиро зацікавив як малечу, так і дорослих, адже розпочався він з професійного показу мод, що дуже заінтригувало усіх мам, очі яких замигтіли вогниками мрій та емоцій.

Показ мод організувала талановита та креативна, ніжна й елегантна дизайнерка і майстриня сучасного одягу Надія Пирожкова, яка є відомою не лише у Чернігові.

Варто сказати, що якщо не брати до уваги перші експерименти – порізані в дитинстві мамині сукні, то сучасна творчість Надії почалася з виробів для власної доньки Влади (яка й нині постійно надихає маму на роботу), а зараз вона займається індивідуальним шиттям будь-якого одягу на замовлення – якось їй навіть замовляли захисний одяг для тренувань з тхеквондо. Хоча сама авторка має широку творчу спеціалізацію і більше полюбляє східні танці, бо вважає, що жінка мусить характеризуватися витонченістю і жіночністю, а для повної гармонії обов’язки в сім’ї мають поділятися на чоловічі й жіночі.

Перше дефіле юних моделей мало назву «Шкільна форма» і довело усім присутнім, що цей стандартний вид одягу може бути зовсім незвичним – яскравим і привабливим, модним і доступним.

Бурхливі овації супроводжували кожен вихід на подіумну доріжку нової моделі, вік яких хоч і викликав сором’язливе почервоніння у них на щоках, але між тим доводив усім, що з такими темпами модельний бізнес для них вже не за горами і має всі кар’єрні перспективи.

Наступний показ здивував не менше, адже дівчатка вийшли в повсякденному одязі, що мав вражаючий вигляд і дотепно підібрані кольори, а присутні в залі мами, напевно, брали собі на замітку цікаві дизайнерські рішення.

Третій вихід моделей мав спільну тематику та назву «Жіночий одяг», а поява кожного нового дизайнерського творіння теж супроводжувалася аплодисментами присутніх та щирими враженими посмішками.

Останнє дефіле було присвячене суто сімейному стилю з відповідною назвою «family style», а вихід чарівної та нарядної мами з такою ж донькою, що кружляли в повільному танці, наче пара мрійливих весняних метеликів, зірвав задоволені овації присутніх, якими ті довго не хотіли відпускати моделей.

Завершився показ мод виходом усіх моделей до глядачів, які ще раз подякували щирими оплесками усім дівчаткам за старанність та сміливість, а дизайнерці – за самовіддану працю і вкладену частинку власної душі у роботу з дітьми.

В проміжках між виходом елегантних моделей заступник керівника апарату облдержадміністрації Ірина Соломаха від імені міського голови нагородила подяками Вікторію Дрозд та Сергія Семененка і окремо відзначила Надію Пирожкову, які завжди власними силами активно допомагали створювати для дитячих гуртків чудову творчу атмосферу.

У свою чергу Надія Пирожкова відзначила двох особливо старанних дівчаток, що не лише мали гарні вміння моделей, а й вправно допомагали дизайнерці у створенні різних елементів одягу власними руками.

Після показу мод усі гості розділилися за віком і територією – батьки перемістилися до творчої кімнати, де мали змогу особисто поспілкуватися з дизайнеркою та задати їй купу цікавих питань, а діти лишилися в головній залі, де їхню увагу міцно прикував неочікуваний виступ аніматора, що був справжнім сюрпризом для малечі, яка раділа кожному його слову і руху, активно долучалася до гри і жваво відповідала на усі цікаві питання, рухалася в бадьорому колі та повторювала усі елементи жвавої гімнастики, й взагалі була готова робити будь що, лише б ці веселощі ніколи не закінчувалися.

Після активних руханок діти мали змогу надійно закріпити святковий настрій солодким столом, що не лише відновив втрачені в розвагах сили, а й дозволив різносторонньо поспілкуватися усім без винятку.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини