Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 05:18:13

Гороскоп на наступний тиждень 21-27 травня

20.05.2018   09:57Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на наступний тиждень з 21 по 27 травня 2018 року

 Овен (21.03—20.04). Спробуйте по-новому поглянути на флірт, який спонтанно почався на роботі. Почуття помітно вплинуть на ваш характер. Воно вплине й на ваші ділові якості, додасть тверезості мислення i ґрунтовність висновків.
Дні: спр. — 21; неспр. — 22.
 
Телець (21.04—21.05). Остерігайтеся неправильного кроку, необережно сказаного слова, щоб потім не довелося довго відновлювати мир і зализувати рани. Керівництво неодмінно помітить вас як сумлiнного робітника.
Дні: спр. — 23; неспр. — 25.
 
Близнюки (22.05—21.06). Ваш стан нагадуватиме летаргійний сон. Не можна бути таким трудоголіком! Займiться спортивними вправами, також не завадять вечiрнi прогулянки.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.
 
Рак (22.06—23.07). Постарайтеся не загострювати відносини з колективом. Можливо, ви маєте рацiю, але їх більше. І зовсім не виключено, що вашi колеги змінять думку, а ви опинитеся на висоті.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.
 
Лев (24.07—23.08). Поблажливість до співрозмовника і визнання за ним права на помилку зіграють вам на руку. Постарайтеся зосередити всю увагу на роботі, велика ймовірність укладання вигідних контрактів.
Дні: спр. — 27; неспр. — немає.
 
Діва (24.08—23.09). Сміливо використовуйте знання, отримані на практиці, це лише додасть вам ваги в очах начальства. Якщо виникне необхідність заручитися підтримкою пропонованого вами проекту, доведеться проявити витримку і такт.
Дні: спр. — 23; неспр. — 26.
 
Терези (24.09—23.10). Останнiм часом у вашу голову приходять цiкавi iдеї. Трохи терпіння, і оточуючі зрозуміють очевидну вигоду співпраці з вами. Ближче до вихiдних чекайте приємнi новини.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Найважливіше і цінне для вас лежить на поверхні. Потрібно тільки придивитися уважніше й не втратити свій шанс. Помилки бути не може, адже ви проникливі як ніколи.
Дні: спр. — 22; неспр. — 23.
 
Стрілець (23.11—21.12). Протегувати тим, хто слабший, і викликати вогонь на себе — ваше життєве кредо. Доведеться не те що позбавитися  його повністю, а трохи більше подумати про себе. Найголовніше — зміцнювати завойовані позиції.
Дні: спр. — 21; неспр. — 24.
 
Козеріг (22.12—20.01). Ви готуватиметеся до рішучого ривка. Ваші бажання цілком збiгатимуться з можливостями. Друзі скучили за вами, так що приділіть їм більше уваги. Довіртеся зіркам, вони ведуть вас до успіху.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.
 
Водолій (21.01—19.02). Ви вирішите зміцнити старі зв’язки, але це не завадить завести новi. Ті, у кого не вирішене квартирне питання, мають можливість успішно впоратися з ним. Та розраховувати на блискавичний результат не варто.
Дні: спр. — 22; неспр. — 26.
 
Риби (20.02—20.03). Можливі переговори з начальством краще провести на спокійній ноті, пустивши при цьому в хід свої жіночі чари і чималий розум. Найкращим відпочинком стануть дівич-вечори, після яких зустрічі з коханим стануть ще бажанiшими.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.

Інша версія:

  ОВЕН

До нових знайомств бажано ставитися з обережністю. Розраховуйте свої енергетичні ресурси та взяті на себе зобов’язання, не виключено, що ви звалили на плечі занадто великий обсяг роботи. Настала пора розслабитися в оточенні близьких людей, намагайтеся наповнити свій дім теплом турботи.

ТЕЛЕЦЬ

Іноді вам здаватиметься, що все неможливе можливо. На роботі поставтеся до своїх обов’язків з більшою увагою, не пропустіть жодних дріб’язків. У вихідні відпочиньте від суєти та не відмовляйте близьким у їхньому прагненні побалувати вас.

БЛИЗНЮКИ

Будете схильні критикувати всіх і все, що в цілому непогано, якщо виступатимете небагатослівно та у справі. Краще знизити напружений темп роботи, це дасть вам можливість нарешті згадати про себе, дім та інші приємні речі. Не розтрачуйте у вихідні всі свої сили, вони вам ще придадуться.

РАК

Можливі дрібні домашні неприємності. Від ваших талантів залежатимуть перспективи та просування по кар’єрних сходах. Притаманна вам товариськість зробить вас у вихідні душею будь-якої компанії.

ЛЕВ

Можливі нескінченні турботи як на роботі, так і вдома. Ви ще на один крок наблизитеся до своєї мети, а ваші нові проекти одержать додатковий поштовх. Поїздки та відрядження дозволять поліпшити добробут. У вихідні варто побути на самоті або в оточенні тільки найближчих друзів.

ДІВА

Будьте привітні з тими, хто бажає стати вам другом. Ваша енергія має принести гідний результат. Певна підозрілість і недовірливість виявляться цілком доречними, тому що ваші таємні недоброзичливці можуть будувати проти вас плани. У вихідні зможете втілити в життя навіть зухвалі ідеї.

ТЕРЕЗИ

Перед тим як почати втілювати в життя свої ідеї, бажано проаналізувати все ще раз, щоб усунути можливі недоліки. Непотрібну інформацію безжалісно відкидайте та намагайтеся бути зібраними. У вихідні можете сміливо звертатися по допомогу до друзів.

СКОРПІОН

Спокій вам буде тільки снитися, тому постарайтеся набратися сил та озброїтися мудрістю і знаннями. Ваш раптовий ривок уперед приведе вас до перемоги над обставинами. Стосовно начальства бажано зайняти нейтральну позицію. У вихідні доведеться трохи попрацювати.

СТРІЛЕЦЬ

Настав час прийти в себе й ретельно виконувати свою роботу. Іноді доведеться займатися одноманітними, але необхідними справами. Щодо близьких людей вам слід послабити свою вимогливість, інакше вона може спровокувати конфлікти. У вихідні бажано приділити дітям більше часу й уваги.

КОЗЕРІГ

Вам необхідно бути реалістом. Робота, імовірно, вимагатиме від вас повної самовіддачі, але бажано не надто нею захоплюватися, тому що можлива перевитрата енергії. Намагайтеся контролювати свої емоції, шукайте в усьому позитив.

ВОДОЛІЙ

Не виключені конфлікти на роботі, тому намагайтеся менше спілкуватися з колегами та рідше потрапляти на очі начальству. Можуть реалізуватися ваші найпотаємніші плани й задуми. До вихідних вільного часу стане більше, а справ і спілкування – набагато менше.

РИБИ

Усі кардинальні та позитивні зміни у вашому житті залежатимуть від уміння належним чином показати свої здібності. Якщо ви не будете лінуватися, удача сама почне плисти вам просто в руки.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.