Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 14:13:40

Гороскоп на наступний тиждень 29 січня - 4 лютого 2018 року

28.01.2018   09:52Агенцiя

Тиждень обіцяє бути насиченим та плідним. Чого остерігатися? Від чого відмовитись? На що звернути увагу? Про все це детально розповість астрологічний гороскоп на тиждень з 29 січня по 4 лютого 2018 року для всіх знаків зодіаку

Овен (21.03—20.04). Ви працюватимете без відпочинку, щоб мати достаток. Доведеться брати кредити та позики як для розвитку проекту, так i заради задоволення власних потреб.
Дні: спр. — 29; неспр. — 30.
 
Телець (21.04—21.05). Що стосується фінансів, усi кошти ви витрачатимете марно, лише малу частину з них буде вкладено в обiг. На роботi можлива аудиторська перевiрка.
Дні: спр. — 30; неспр. — 31.
 
Близнюки (22.05—21.06). Вашому здоров’ю нічого не загрожує. У вас відмінний тонус і заряд енергії, ви не занурюєтеся в роботу, що збереже нервову систему.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.
 
Рак (22.06—23.07). Дуже багато як у суспільному, так і в особистому життi залежатиме вiд вас самих. Багатьом удасться поміняти своє ставлення до життя й остаточно визначитися з цілями.
Дні: спр. — 1; неспр. — 2.
 
Лев (24.07—23.08). Вашi інтереси повернуться у бiк розвитку кар’єри та самореалізації. У цьому ви досягнете неабияких успіхiв. Існує ймовірність загострення старих хронічних захворювань, варто придiлити особливу увагу здоров’ю.
Дні: спр. — 30; неспр. — 1.
 
Діва (24.08—23.09). В
и прагнутимете лідирувати в колективі, намагаючись виділитися за рахунок особистих якостей, чіткої продуманої стратегії, а також можливості приймати правильні рішення.
Дні: спр. — 2; неспр. — 4.
 
Терези (24.09—23.10). Ви маніпулюватимете людьми, підпорядковуючи їх своїй волі та заражаючи своїми ідеями. З’явиться багато можливостей заробити гроші i вкласти їх у розвиток справи.
Дні: спр. — 1; неспр. — 3.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Навколо вас постійно перебувають люди, які розраховують на вашу допомогу. В результаті цього відчуєте, що витратили майже всі гроші. Щоб поповнити бюджет, доведеться шукати додаткову роботу.
Дні: спр. — 3; неспр. — 4.
 
Стрілець (23.11—21.12). Потрібно проявляти більше уваги до здоров’я, адже ваше небажання звертатися до фахівців може призвести до небажаних наслiдкiв. Бiльше бувайте на свiжому повiтрi.
Дні: спр. — 29; неспр. — 31.
 
Козеріг (22.12—20.01). На вас чекає щасливий перiод, сповнений несподіваних приємних подій і вдалих збігів обставин. З’явиться багато нових знайомих, які багато в чому змiнять ваше життя.
Дні: спр. — 31; неспр. — 2.
 
Водолій (21.01—19.02). Ви звикли бути душею компанії, завжди перебуваєте в центрі уваги, це обіцяє безліч перспектив і вигідних пропозицій. Декому пощастить укласти вигiдний контракт.
Дні: спр. — 3; неспр. — 4.
 
Риби (20.02—20.03). Ви вирішите, що настав час міняти життя у кращий бiк, для цього не пошкодуєте ні сил, ні коштів. Доведеться розширювати коло знайомств i покращувати знання.
Дні: спр. — 30; неспр. — 31.

Інша версія:


Овен  (21.03—20.04).

На перший план вийдуть сiмейнi справи, особливо стосунки з близькими. Не забувайте, що словом можна як надихнути, так i образити. Тобто вашi висловлювання у стосунках з усiма матимуть особливу вагу. Незважаючи, що основнi подiї стосуватимуться особистих справ i родини, не забувайте i про роботу. Тактика «на авось» — не кращий вибiр, зiрки закликають вас до активних дiй. Доведеться докласти багато сил, щоб поліпшити своє матеріальне  становище або принаймні утримати його на попередньому рівні. Приємні емоції дозволять трохи розслабитися й забути про неприємності. Мрії  реалізуються у вигляді конкретних ділових пропозицій. Піднесення в  особистому житті позитивно вплине на професійний успіх. Хороший настрій  допоможе продукувати блискучі ідеї, корисні для подальшої кар’єри.

Телець (21.04—21.05
Ідеальна сфера застосування сил — ваша оселя та iнтер’єр. Це i корисне, i захопливе заняття. Не плануйте нiчого нового, зокрема це стосується фiнансових справ. Не берiть близько до серця те, що вiдбувається на роботi. Настав  час переглянути деякі погляди  і стосунки. У вівторок ви налаштовані  на пусті балачки і нераціональні  грошові витрати. Якщо ви закохані, то вам вдасться справити враження на предмет свого обожнювання. Застрахуйтеся  від переживань і хвилювань у  середу, коли ваша нервова система дуже збуджена. Парадоксально, але те, що іншим шкодить, вам може піти на користь, навіть сварка. Намагатиметься  розширити поле діяльності. Для цього  будуть усі передумови: приплив фізичних і творчих сил, нове коло знайомств.

Близнюки (22.05—21.06).
Тиждень буде доволi насиченим, тож сумувати вам буде нiколи. Але берiться лише за те, що добре знайоме, iнакше ризикуєте наробити помилок. Наприкiнцi тижня вам вдасться втiлити давню мрiю або вiдкрити для себе нове захоплення. Переживає період нервового напруження, стресів, захворювань, пов’язаних з інфекціями. Вдома все буде прозаїчно й  одноманітно, ви змушені будете виконувати рутинну роботу і побутові обов’язки. У любовно-романтичній сфері настає пауза. Зірки дають вам шанс не тільки зайняти  нові позиції, але й міцно на них  закріпитися. В особистому житті  варто діяти за правилом, що від  добра добра не шукають. Уникнути стресів у середу буде складно, тим більше, що ви їх самі провокуватимете. У вихідні знову безсоння. Має шанс реалізувати заплановане. У цей  час для вас дуже важливо оцінити  професійні якості людей, з якими  ви працюєте. Вибирати вам — кого наблизити, а з ким і розлучитися.

Рак (22.06—23.07).
Найважливiшi справи плануйте на буднi. На перший план на цьому тижнi вийдуть сiмейнi та побутовi клопоти. Професійна  сфера обіцяє бути насиченою різноманітними подіями, іноді цілком несподіваними. Допомога друзів і партнерів сприятливо вплине на вашу діяльність. Фінансове  питання може стати причиною сімейних сварок. Остерігайтеся втручання  у ваше особисте життя сторонніх осіб. Творчий потенціал зростає, ви зможете спілкуватися з партнерами по бізнесу на рівних. У середині тижня доведеться звітувати  на роботі і вдома про те, наскільки  ви спроможні керувати грошовими  і матеріальними ресурсами. Ваша чарівність і дотепність дозволять «колекціонувати» залицяльників. Займає  жорстку, непоступливу позицію, внаслідок  чого може постраждати кар’єра або  зіпсуються стосунки з колегами. У четвер може виникнути публічний скандал через розкриття особистої таємниці. Далеко не всі плани реалізувалися, особливо професійні.

Лев (24.07—23.08).
Цей тиждень сприятливий для дiлової активностi, вам удасться вирiшити питання, якi здавалися «замороженими». Реалізація  професійних планів залежатиме від  вашої інтуїції. Головне — із усіх порад, які даватимуть друзі, вибрати  найкращі і найперспективніші. У  грошовій сфері можна розраховувати тільки на допомогу сім’ї. Все іде  згідно з планами. Лише в середу ви змушені займатися не тими справами, які намічали. Проте невеликі стреси середи і четверга не заважають отримати загальний позитивний результат. З фінансами не зовсім стабільно. Особисте життя приємно різноманітне. Тримайте  ситуацію під контролем, хоча деякі  зміни в планах все-таки будуть. На любовному горизонті майже безхмарно. До декого повернеться давнє кохання. І хоча вогонь пристрасті пригас, зірки скоро подарують вам новий приплив сил. Буде непокоїти головний біль. Мозок відчуватиме кисневе голодування. Особливо чутливі люди можуть знепритомніти.

Діва (24.08—23.09).
Найактивнiшою буде друга половина тижня. За необхiдностi ви зумiєте показати себе у вигiдному свiтлi. Чудовий перiод для завершення давнiх справ, вам треба нарештi розставити всi крапки над «i». Минулі  помилки і нереалізовані плани  будуть тяжким тягарем лежати на вашій  совісті. У середу посиляться інтриги, плітки, заздрощі. Період небезпечний  для вашої кар’єри, відносин з  оточенням. Багато що буде залежати від  того, наскільки ви здатні оцінити  ситуацію. Повинна скористатися сприятливим розташуванням  світил і досягти підвищення на службі. Якщо бачите, що у вас є знання, досвід і, головне, свіжі ідеї, сміливо  заявляйте про себе. У четвер зверніть увагу на дієту - ви схильні об’їдатися і набирати зайву вагу. У молодій сім’ї народжується дитина.

Терези (24.09—23.10).
Не витрачайте марно сили, намагаючись зробити бiльше, нiж можете. Трудовi подвиги нiхто не оцiнить. Друзi та знайомi можуть пiдказати вам цiкавi iдеї i дати кориснi поради. На непередбачувані  ситуації на роботі реагуйте спокійно — все повинно залагодитись само собою. Амурні справи принесуть багато приємних хвилин. Сімейний бюджет дозволить зробити невеликі подарунки. Починаючи з середи, спостерігатиметься спад активності, дадуться взнаки недоспані  ночі і загальне перенапруження. Несподівані спонтанні витрати призводять до фінансових труднощів. У сімейному  житті головні проблеми з ремонтом побутової електротехніки. У четвер близька людина вимагає від вас  неможливого. З п’ятниці можна починати втілювати в життя нові сміливі ідеї.

Скорпіон (24.10—22.11).
Не забувайте, що iнiцiатива буває покарана, тому не рвiться на передову. Це стосується як сiмейного життя, так i роботи. Налаштований  поліпшити свої перспективи на майбутнє. У роботі з партнерами знаходите  спільну мову і вони сприятимуть  досягненню цілей. У особистому житті - майже безхмарно. Зверніть увагу  на нові знайомства, серед цих людей може бути ваше «єдине кохання».Не сумуйте, якщо перші дні тижня не дадуть бажаних результатів. Середа - переломний день, коли удача повертається до вас. У справах бізнесу вирішальне слово залишається за вами. Холодний, тверезий розум знадобиться в суботу для з’ясування стосунків з членами родини. Не гарячкуйте, подумайте, перш ніж виносити вердикт. Робіть уранці дихальну гімнастику. Частіше бувайте на свіжому повітрі.

Стрілець  (2.11—21.12).
Ви отримаєте цiкаву й корисну iнформацiю, намагайтеся не вiддалятися вiд людей. Чудовий час для того, щоб щось змiнити в собi або у своєму життi. Довiртеся пiдказкам долi. Вас, вiрогiдно, потягне на подвиги, але не поспiшайте спалювати мости, якщо, наприклад, вирiшите змiнити роботу. В усьому дiйте поступово, не рубiть iз плеча. Не вiдмовляйтеся вiд сторонньої допомоги. Чим би ви не займались, необхідно пам’ятати, що ви не завжди й не в усьому маєте  рацію. У вівторок інтуїція може підказати  нове джерело прибутку. У середу і четвер ви в чудовій енергетичній формі. Друзі мають  до вас серйозні претензії, можливо, це просто ревнощі. До п’ятниці змінювати місце роботи чи проживання небажано. У комерційних справах не варто проявляти слабкість характеру і дозволяти сісти собі на шию. Непродумані бажання перемін викликають у членів вашої родини почуття нестабільності і невпевненості. У вихідні на вас чекає надзвичайна любовна пригода.  Не проводьте біля комп’ютера чи перед екраном телевізора цілий день.

Козеріг (22.12—20.01).
Найцiкавiшою буде перша половина тижня: у цей час на вас чекають дивнi повороти долi. Вашi плани рiзко змiняться. Дiйте згiдно з обставинами. Настав  час реалізувати нові і навіть нестандартні плани. Проте не будьте надто амбітні і авторитарні  — ці якості вам лише нашкодять. У романтичній сфері не випускайте ініціативу зі своїх рук, сміливо телефонуйте і призначайте побачення. Через консервативний підхід до вирішення  питань бізнесу можуть виникнути суперечки з партнерами. Четвер - день емоційної нестабільності, коли хочеться змін, зокрема в особистому житті. Ідея купити чи обміняти житло добра, але передчасна. Зачекайте кілька днів. Натомість можна вирушати у закордонні поїздки. У вашій  голові зароджуються нові плани. Начальство з середини тижня буде налаштоване  щодо вас більш доброзичливо. Підвищений емоційний та сексуальний тонус дозволить насолоджуватись життям.

Водолій (21.01—19.02).
Вашi давнi починання принесуть свої плоди — iдеї, якi здавалися оточуючим нереальними, стануть перспективними. За необхiдностi ви знайдете взаєморозумiння з людьми у будь–якiй ситуацiї. У вас буде привiд вiдчути себе супергероєм — треба допомогти оточуючим або розрулити на роботi складну ситуацiю. Словом, тримайтеся! Успіхи  на професійній ниві залежатимуть від  ставлення до вас керівництва  взагалі і колег зокрема. Є  небезпека переоцінити власні сили. Ці дні можуть стати переломними  у долі — ви маєте шанс познайомитися з людиною, яка відіграє велику роль у вашому житті. Ви змушені  займатися вирішенням матеріальних проблем, нерухомістю, дітьми та їх проблемами. Багато Близнюків перестануть вагатися щодо майбутньої діяльності - профіль роботи нарешті буде обрано. У вихідні можуть поновитися давні любовні зв’язки, критичний період у романтичних стосунках минає.

Риби  (20.02—20.03).
Багато що залежить вiд вас — на руках достатньо козирiв, щоб дiяти. Не залучайте стороннiх людей до питань, якi й самi можете вирiшити. У пригодi стануть ваше вмiння i неабиякий досвiд. Уже з понедiлка у вас з’явиться бажання щось змiнити. У роботi перш нiж починати щось нове, треба завершити старi справи. Варто також вiдкласти вирiшення важливих питань. Проблеми, які виникнуть у професійній  сфері, вимагатимуть від вас сміливих рішень. Розумний ризик буде до речі. Будьте готовими до того, що вас будуть критикувати як керівництво, так  і співробітники. Надмірна  ініціатива на початку тижня не дасть  бажаних результатів. У фінансових справах присутня ілюзорність. Щастить  у знайомствах з людьми авторитетними, на високих посадах. В особистому житті все складається добре - ви почуваєтесь на висоті. Будьте обережними на тренуваннях — погіршується еластичність тканин. Можна пошкодити суглоби. Не піднімайте важкого. 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини