Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 07:05:12

Гороскоп на наступний тиждень 15-21 січня 2018 року

14.01.2018   12:02Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 15 по 21 січня 2018 року

 Овен (21.03—20.04). Свята спустошили вашi фінансові запаси, тож доведеться тугіше затягнути паски і значно урізати свої витрати. Дехто з вас шукатиме додаткову роботу.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.
 
Телець (21.04—21.05). Зі здоров’ям у вас особливих проблем не виникне, якщо ви прислуховуватиметеся до свого організму, вчасно відвідуватимете лікаря, навіть при незначних захворюваннях.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.
 
Близнюки (22.05—21.06). Ви наполегливі й безапеляційнi. Цi риси характеру допоможуть вам упевнено крокувати по життю. Ви будете впевнені у своїх силах i вийдете на провідні ролі як у родині, так і на роботі.
Дні: спр. — 16; неспр. — 17.
 
Рак (22.06—23.07). Завдяки своїй працездатностi ви шукатимете способи домогтися успіху. Життя ставитиме перед вами складні завдання, але ви зможете подолати всi перепони.
Дні: спр. — 19; неспр. — 21.
 
Лев (24.07—23.08). Представники цього знака зможуть зробити кар’єру на організаторських та управлінських посадах. Менше пощастить тим, хто працює поодинці або зайнятий творчістю.
Дні: спр. — 17; неспр. — 18.
 
Діва (24.08—23.09). Ви багато заробляєте і багато витрачаєте. Всi грошi ви вкладатимете в розвиток або в банк під відсотки. Можливе придбання нерухомості, але це, швидше, для збереження капіталу, нiж для життя.
Дні: спр. — 15; неспр. — 17.
 
Терези (24.09—23.10). Ви перестанете звертати увагу на здоров’я, більше займаючись кар’єрою. А такий необачний крок може зіграти злий жарт. Постійні стресові ситуації можуть спричинити серцево-судиннi захворювання.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Ви можете займати ключові пости та впливати на маси. Вам доведеться піклуватися як про батьків, так і про спадкоємців. Удасться укласти дiловi контракти з партнерами.
Дні: спр. — 17; неспр. — 18.
 
Стрілець (23.11—21.12). У діловій сфері на вас чекає чимало випробувань. По-перше, це важка робота, по-друге — конкуренція у будь-якій сфері розвитку буде серйозна. Опоненти чекатимуть помилки, щоб розгорнути проти вас кампанію.
Дні: спр. — 19; неспр. — 20.
 
Козеріг (22.12—20.01). Через постійну зайнятість у вас у сiм’ї виникнуть проблеми. Близькі не захочуть миритися з тим, що ви не приділяє уваги сімейному життю, і всіляко протестуватимуть.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.
 
Водолій (21.01—19.02). Ви зможете помітно поліпшити своє матеріальне становище, якщо навчитеся контролювати емоції й не конфліктуватимете з партнерами по бізнесу. Ви перебуватимете в центрі подій i матимете шанси на найкращі контракти.
Дні: спр. — 20; неспр. — 21.
 
Риби (20.02—20.03). Ваша перевтома викликана недосипанням і відсутністю відпочинку. Часті переїдання, відсутність будь-якого режиму харчування призведуть до проблем зі здоров’ям.
Дні: спр. — 16; неспр. — 18.

Інша версія:

ОВЕН

З’явиться прекрасна можливість реалізувати творчі здібності, але слід контролювати свою дратівливість і не провокувати конфліктів, адже вони можуть виявитися затяжними. Плануйте поїздки, зустрічі з друзями та покупки для дому. Вихідні не варто проводити в блаженному неробстві, займіться чимось корисним.

ТЕЛЕЦЬ

У вас з’являться нові плани та ідеї. Займіться втіленням своїх задумів у життя – ви не пошкодуєте про це. Не варто демонструвати свою унікальність і доводити власну незамінність, краще посидьте тихо. Домашні справи у вихідні можуть забрати практично весь ваш вільний час, але опір та сварки справі не допоможуть.

БЛИЗНЮКИ

Ви ризикуєте виявитися в центрі подій – на вашій скромній персоні зосередиться вся увага тих, хто вас оточує. Професійні та організаторські здібності Близнюків цього тижня будуть гідно оцінені. Стежте за своєю мовою, намагайтеся продумувати те, про що говорите. Приділіть більше турботи батькам – їм це необхідно.

РАК

Усю свою увагу слід сконцентрувати винятково на робочих питаннях. Намагайтеся не форсувати події, дозвольте їм плавно текти, і тоді зосередженість дозволить вам упоратися з поставленими завданнями. Необхідні обережність та уважність у виконанні будь-яких справ. У вихідні вас може охопити творчий порив.

ЛЕВ

Бажано стежити за своїми словами, інакше з’явиться ризик потрапити в несприятливу ситуацію. Може стати в нагоді допомога друзів, адже самостійно вам буде складно впоратися з великим обсягом роботи. Імовірні гарні новини, пов’язані з перспективними пропозиціями. У вихідні будьте зосереджені та уважні.

ДІВА

Смуга невдач залишилася позаду. Можна радуватися й діяти. Розширте свої обрії, навчіться чогось нового, опануйте ті навички, яких вам гостро не вистачає. Обраний вами напрям може з легкістю змінитися на протилежний, стежте за собою. У вихідні займіться домашніми справами, наведіть лад у своєму помешканні.

ТЕРЕЗИ

Ретельно аналізуйте події, що відбуваються, опираючись на свій життєвий досвід і логіку. Імовірні кар’єрний стрибок та перехід на нову посаду. Можливо, на вас очікує справжній успіх і поліпшення фінансового становища. Ваші плани можуть значно відрізнятися від задумів тих, хто поряд, імовірні конфлікти на цьому ґрунті.

СКОРПІОН

Ваш авторитет може врятувати від провалу вкрай важливу справу, будьте готові взяти на себе відповідальність. Багато справ вирішуватимуться самі собою або за інерцією. Не вступайте в дискусії, якщо не до кінця впевнені у своїй правоті. Приготуйтеся до несподіваного прориву в справах. У вихідні близьким може знадобитися ваша допомога.

СТРІЛЕЦЬ

На роботі у вас можуть виникнути нові ідеї, які швидко втіляться в реальність. Стосунки з колегами налагодяться, що створить позитивну атмосферу в колективі. Намагайтеся бути відвертішими з собою й тими, хто оточує вас, і тоді ви самі не станете жертвою обману. Виявляйте обережність у вихідні.

КОЗЕРІГ

Фортуна вам посміхнеться, і ви зможете ризикнути відкрити власну справу, тільки для цього, крім везіння, буде потрібно чимало сил і часу. Вас спокушатимуть привабливими пропозиціями, від яких нелегко відмовитися, але все-таки не давайте згоди відразу, подумайте. Від начальства можете не лише почути слова похвали, але й одержати премію.

ВОДОЛІЙ

Цього тижня зможете впоратися практично з будь-якою проблемою. Удача буде супроводжувати вас у всіх починаннях. Для успішної роботи знадобляться терпіння, незворушність і витримка. Усі справи необхідно доводити до кінця. Імовірні позитивні зміни на роботі. У вихідні краще відпочити в спокійній сімейній обстановці.

РИБИ

Імовірні різкі перепади настрою, які можуть призвести до кризи. Вам буде важкувато втілити свої проекти в реальність. Намагайтеся не починати нових справ, краще як слід відпочиньте. Попереду на вас чекають цікаві й доленосні зустрічі, які принесуть у ваше життя багато позитиву. На вихідні краще не планувати важливих справ.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини