Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 20:04:39

Гороскоп на наступний тиждень 18-24 грудня 2017 року

17.12.2017   09:01Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 18 грудня по 24 грудня 2017 року

 Овен (21.03—20.04). Знявши з себе  відповідальність, ви нарешті відчуєте легкiсть. Загостреність емоцій, відкритість нових відчуттів зробить ваше життя цiкавим i насиченим.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.
 
Телець (21.04—21.05). Якщо вам іще не зробили пропозицію руки і серця, то варто проявити ініціативу. Цей перiод наповнить ваше особисте життя щирими глибокими почуттями.
Дні: спр. — 19; неспр. — 21.
 
Близнюки (22.05—21.06). Тих, хто страждав від самотності, чекає несподівана зустріч і занурення в океан справжнього кохання. Сімейним людям можна тільки позаздрити — у них навiть думки збiгатимуться.
Дні: спр. — 23; неспр. — 24.
 
Рак (22.06—23.07). Ви будете емоційніші, ніж зазвичай. Вашому супутнику ці зміни припадуть до душі. Та й тим, хто ще не зустрів свою половинку, скаржитися не доведеться.
Дні: спр. — 20; неспр. — 22.
 
Лев (24.07—23.08). У вас будуть усі шанси просунутися по службі, але будьте уважні, ситуація може ускладнитися низкою непорозумінь, спровокованих нечесністю партнерів. Незважаючи на це ви з ентузіазмом рухатиметеся до успіху.
Дні: спр. — 20; неспр. — 23.
 
Діва (24.08—23.09). Вашою основною тактикою має стати терпіння. Ви зможете використати всі шанси, якi надасть доля. Не будьте занадто вимогливими, проявіть терпіння — і все буде добре.
Дні: спр. — 19; неспр. — 20.
 
Терези (24.09—23.10). Ви будете в постійній активності, буквально літатимете від справи до справи, бажаючи всюди встигнути і з усім упоратися. Ви цiлком усвiдомлюватимете відповідальність i зробите все від вас залежне.
Дні: спр. — 22; неспр. — 24.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Ви вийдете на передній план і здивуєте всiх своїми досягненнями. Вам важко буде втриматися від необдуманих вчинків. Щоб виправити ситуацiю, займiться благодiйнiстю.
Дні: спр. — 21; неспр. — 22.
 
Стрілець (23.11—21.12). Удари долі неминучі. Ви наламаєте багато дров, але водночас зважитеся на те, чого раніше не наважувалися зробити. Вихiднi присвятiть родинi.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.
 
Козеріг (22.12—20.01). Можлива криза в особистих стосунках, що може призвести до розриву з постійним партнером. Прийміть випробовування спокійно. Несподiвано зірки змінять гнів на милість: буде багато зустрічей і приємних подій.
Дні: спр. — 19; неспр. — 21.
 
Водолій (21.01—19.02). На вас чекає нове кохання. Ці стосунки дозволять позбутися низки комплексів. Ви житимете так, як вам подобається, відкинувши всі табу. У декого вiдбудуться серйознi змiни на роботi.
Дні: спр. — 23; неспр. — 24.
 
Риби (20.02—20.03). Ви ризикнете запустити новий проект або організувати свою справу. Не відкладайте ці ідеї на потім, усі козирі у вас уже на руках. На роботі вас очікують непередбачувані події.
Дні: спр. — 20; неспр. — 21.

Інша версія:

ОВЕН (21.03-20.04)

Цей тиждень вiдкриває перед вами багато нових можливостей. Головне - зробити правильний вибiр i зайнятися в першу чергу тим, що укрiпить вашi матерiальнi позицiї. Працюйте на перспективу, ведiть переговори з потенцiйними партнерами. У четвер можна оформляти угоди, вирiшувати фiнансовi питання. У особистому життi зараз ви схильнi керуватися почуттям обов`язку, i це може послужити стимулом для важливих рiшень. Виконуйте зобов`язання, обiцянки - це хороший час укладення мiцних союзiв, оформлення вiдносин, старту в новому напрямi.
Сприятливi днi: 19, 23; несприятливi: немає.

Бiзнес-прогноз

У першiй половинi тижня вiрогiднi певнi труднощi i обмеження, пов`язанi з фiнансами. У вiвторок краще не носити з собою великi суми. У вихiднi матерiальне становище змiниться в кращу сторону. Якщо, звичайно, ви скористаєтеся порадою зiрок i в недiлю не станете захоплюватися азартними iграми.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Весь цей тиждень вашi фiзiологiчнi потреби виявляться дуже далекi вiд духовних, i щоб домогтися бажаного злиття, вам доведеться добре попрацювати. Для початку налаштуйтеся на одну хвилю з оточуючими вас представниками протилежної статi: примружтеся, розслабтеся i дайте витає в атмосферi флюїдам сексуальностi проникнути в вас ...

ТIЛЕЦЬ (21.04-21.05)

Зараз в центрi уваги опиняться домашнi справи i особистi вiдносини. Цiлком можливо, що теми виникнуть достатньо серйознi. У понедiлок не обмежуйте себе в можливостях - щось може приємно здивувати i порадувати. Надавайте пiдтримку i допомогу тому з членiв сiм`ї, у якого з`являться новi перспективи. Побути в ролi психотерапевта i вислухати сповiдi друзiв або колег вам доведеться за цей час не раз. Ближче до кiнця тижня спробуйте зайняти активнiшу позицiю, повертайтеся до планiв, якi ви на якийсь час залишили.
Сприятливi днi: 19; несприятливi: 23.

Бiзнес-прогноз

Можливо, що ваше фiнансове становище покращає. Вiрогiднi незапланованi грошовi надходження на початку тижня. Також цей перiод сприятиме створенню, i, можливо, втiленню дiлових проектiв. Не упустiть слушний момент.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Надати власної сексуальностi пiкантну гостроту допоможуть Тельцям ювелiрнi прикраси, особливо сережки. Адже не дарма вважається, що ритмiчне погойдування блискучих предметiв перед очима заворожує i гiпнотизує "жертву". Так що негайно надягайте найдовшi сережки з камiнцями i частiше кивайте головою в розмовi.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06)

Хай ваша потреба в романтицi не входить в суперечнiсть з тенденцiями, що намiтилися в оточеннi, до постiйностi. Зараз час поглиблювати зв`язки. Проявляйте емоцiйнiсть, обговорюйте з близькою людиною плани на майбутнє. Кульмiнацiя важливої теми можлива у четвер. Вiдверта розмова стане точкою вiдлiку для початку взаємодiї вже за новими правилами. Все, що вiдбувається зараз, має серйознi перспективи, i краще не вiдкладати рiшення важливих питань на потiм. До кiнця тижня з`являться новi орiєнтири i в дiловiй сферi.
Сприятливi днi: 18, 22; несприятливi: 24.

Бiзнес-прогноз

Приведiть до ладу всю документацiю, перевiрте наявнiсть i правильне оформлення всiх необхiдних паперiв. На початку тижня вашi грошi можуть повнiстю пiти на необхiднi покупки, але це не привiд для засмучення. Четвер - один з найвдалiших днiв: є вiрогiднiсть отримання суми, яка стабiлiзує ваш бюджет.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Не зупиняйтеся на пiвдорозi - i щоб iз вами благословення всiх небесних свiтил. У сексi варто постаратися i застосувати всi досягнення технiки i прогресу. А якщо ви ще й легенду складете - наприклад, про людей, що вiдправленi на ракетi в космос - то все взагалi пройде як у Гагарiна!

РАК (22.06-22.07)

Зараз ви готовi узяти на себе новi обов`язки. I якщо на роботi все йде задовiльно, то при бажаннi ви можете використати цей тиждень для домашнiх справ. Вплив планет бiльше схиляє до прикраси житлового простору, естетичних занять, вiдвiдин салонiв i магазинiв. З другої половини тижня випробуванням можуть пiддатися вашi почуття. Не йдiть вiд вiдвертої розмови з близькою людиною у четвер. Все, що вiдбувається зараз, знакове i отримає розвиток найближчим часом.
Сприятливi днi: 21; несприятливi: 18.

Бiзнес-прогноз

У понедiлок проявiть обережнiсть i передбачливiсть, оскiльки можливий обман i, вiдповiдно, втрати. Середа сприятлива для призначення дiлових зустрiчей i переговорiв, також цього дня будуть вдалими операцiї. В цiлому тиждень у фiнансовому планi буде стабiльним.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Раков на цьому тижнi цiкавлять в протилежному полi виключно руки. Саме верхнi кiнцiвки будуть приковувати вашу увагу в громадському транспортi або на роботi, i при одному поглядi на них ви вже будете знати, чи хочете ви вiдправитися з їхнiм власником в країну любовi. Так що в iнтересах вашого ж улюбленого уявити перед вами свої руки у вигiдному свiтлi!

ЛЕВ (23.07-23.08)

Вас може охопити неспокiй - чи вистачить сил або коштiв для реалiзацiї тих планiв, якi у вас виникли. Поки особливо не поспiшаєте, але й не упускайте можливостi, якi самi йдуть в руки. В середу не розслабляйтеся, iнакше швидкий розвиток подiй може вибити у вас грунт з-пiд нiг. З четверга ви вже вiдновите контроль над важливими аспектами свого життя. Але запасайтеся терпiнням i спокiйно вiдносьтеся до часових перевантажень. Вихiднi цiлком присвятiть вiдпочинку i розвагам, оскiльки з понедiлка ви знову активно займетеся справами.
Сприятливi днi: 20; несприятливi: 22.

Бiзнес-прогноз

Понедiлок i вiвторок - бiльш нiж вдалi днi для дiлових зустрiчей i розмов з керiвництвом. Вiрогiдний приємний сюрприз - вас можуть вiдзначити як успiшного працiвника i запропонувати якусь вiдповiдальнiсть - не дуже обтяжливу, але вельми почесну i, що важливо, добре оплачувану. Можливе закордонне вiдрядження, що сприятиме полiпшенню фiнансового становища. Грошовi надходження вiрогiднi в кiнцi тижня.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Левам краще всього дотримуватися золотої середини: бути не голими i не одягненими, що не тверезими i не п`яними, не верхи, але i не "знизу". Загалом, продумайте той самий "золотий" варiант, при якому ви з партнером станете одним цiлим, i нiкому не буде образливо!

ДIВА (24.08-23.09)


У вас з`являється можливiсть узяти реванш за всi упущенi можливостi, вiдстрочення i обмеження останнiх тижнiв. Розширюйте коло спiлкування. Друзi i родичi можуть скласти вам протекцiю i допомогти у втiленнi ваших iдей. Реалiзувати найбiльш важливу частину своїх планiв на цей тиждень краще всього у четвер. Операцiї i домовленостi бажано закрiплювати формально. У вiдносинах з близькими людьми, як нiколи, важлива згуртованiсть i умiння зрозумiти протилежну точку зору. Зараз добре об`єднуватися навколо якихось спiльних проектiв.
Сприятливi днi: 18, 23; несприятливi: немає.

Бiзнес-прогноз

Фiнансове становище стабiлiзується. Цього тижня можливi вдалi операцiї, якi напевно принесуть хороший прибуток. Можливi цiкавi пропозицiї. Краще не ухвалювати рiшень у понедiлок, якщо є можливiсть - перенесiть на вiвторок.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Дiви воiстину сп`янiють вiд усвiдомлення власної неприступностi i одночасно бажаностi. А допоможе утриманню цих почуттiв не що iнше, як пояс з панчохами, i капелюшок з вуаллю на додачу - саме вони повиннi бути надiтi перед найпотаємнiшим i таємним процесом ...

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10)

Головне - тримати в рiвновазi емоцiї. Тодi ви зможете спокiйно наполягти на своїй точцi зору i зробити все так, як вважаєте за потрiбне. Зростає роль друзiв у вашому життi. Цiлком iмовiрно, що з кимось з них ви захочете зайнятися спiльною справою. Це вдалий час для планування, обговорення перспектив i пошуку необхiдної iнформацiї. Не поспiшайте - момент для ривка ще не настав. Користуйтеся можливiстю вiдпочити, придiлити бiльше часу здоров`ю i своєму зовнiшньому вигляду. Розберiться з безладом вдома - незабаром на це у вас не залишиться часу.
Сприятливi днi: 22, 24; несприятливi: 20.

Бiзнес-прогноз

Якщо у вас є грошi - це ще не все. Головне - щоб їх вистачило не тiльки на нагальнi витрати i маленькi розкошi, але й залишилося ще трохи на потiм. Тому прагнiть подолати в собi прагнення кидатися грошима. В цiлому фiнансова ситуацiя не викликатиме неспокою не тiльки у вас, але й у ваших близьких.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Терезам, на думку небесних свiтил, загрожують урагани i грози, особливо тим, хто має законного чоловiка. Щоб уникнути негоди в будинку, спробуйте заздалегiдь приготувати якусь "приманку" i покласти її на любовне ложе. А пiсля акту любовi все хмари напевно пройдуть стороною!

СКОРПIОН (24.10-22.11)


Не дивлячись на те, що ви готовi наполегливо рухатися до намiчених цiлей, поки не все вдасться узяти пiд контроль. Зi стартом нових проектiв доведеться почекати, якщо вiдчуваєте, що партнери ще не "дозрiли", щоб пiдтримати вашi iнiцiативи. У особистому життi тенденцiї сприятливiшi. Можливо, цьому тижню не вистачатиме романтики. Але якщо останнiм часом ви стали придiляти менше уваги коханiй людинi, то тепер з`являється можливiсть не поспiшати, повернути почуттям колишню глибину. Знайдiть привiд для побачення у четвер, якщо шукаєте шлях до примирення.
Сприятливi днi: 24; несприятливi: 21.

Бiзнес-прогноз

Намагайтеся розумно використовувати одержанi грошi. При поводженнi з чужими фiнансами будьте уважнiшi i обережнiшi. У четвер кошти, на якi ви розраховуєте, можуть затримати. Не турбуйтеся, наступного дня це непорозумiння, швидше за все, буде усунено. Намагайтеся не брати грошей у борг.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Небеснi свiтила хором обiцяють цiлком вiдчутну можливiсть завагiтнiти. Так що в залежностi вiд вашого бажання - або працюєте як тато (i мама) Карло, "вистругiвая" довгоочiкуване дитя, або i зовсiм не починайте. Дiти - вони ж як таргани, якщо захочуть, так заведуться навiть там, де десять разiв дрiбному "Машенька" намазали ...

СТРIЛЕЦЬ (23.11-21.12)

Настроюйтеся добре попрацювати. Це сприятливий час для того, щоб почати якийсь довготривалий проект. Якщо у понедiлок вам вдасться уникнути додаткового i не особливо бажаного навантаження, то спокiйно займайтеся пошуком необхiдної iнформацiї i ведiть переговори. Зараз вам будуть потрiбнi вагомi аргументи, щоб схилити начальство або партнерiв до своєї точки зору. Безпосередньо приступати до нової справи краще з наступного тижня. А поки не упускайте можливостi, якi дарує вам цей час, - вiдпочивайте i розважайтеся.
Сприятливi днi: 18; несприятливi: 19.

Бiзнес-прогноз

Можливо, ваше фiнансове становище дещо покращає. Можуть повернути старi борги, про якi ви давно забули. У вiвторок краще не призначати важливих дiлових зустрiчей: пропозицiї, висловленi на них, можуть здаватися дуже цiкавими, але результат, ймовiрно, засмутить вас. В п`ятницю можливi грошовi надходження.

Еротичний астрологiчний гороскоп

На цьому тижнi вас втягнуть в авантюру, що не передвiщає нiчого доброго. Постарайтеся виключити зустрiчi з малознайомими вам чоловiками, особливо на вашiй територiї. Секс-то, можливо, здасться вам феєричним, зате пiсля нього ви, як мiнiмум, недорахуєтеся улюблених ювелiрних прикрас, а може бути, i чогось бiльш цiнного ...

КОЗЕРIГ (22.12-20.01)

Якась важлива для вас тема йде до своєї кульмiнацiї. Найбiльш вiрогiднi змiни у сферi професiйнiй. Цей тиждень прояснить вашi можливостi i зобов`язання, якi треба на себе узяти, а вже самi подiї краще планувати на наступний тиждень. Не дайте емоцiям узяти верх над вами в середу, якщо вiдчуєте, що на вас чинять активний тиск. У четвер знайдете додатковi аргументи i прихильникiв, щоб наполягти на своєму, якщо в цьому буде необхiднiсть. Намагайтеся, щоб близька людина не вiдчувала весь цей час вашу вiдчуженiсть.
Сприятливi днi: 20; несприятливi: 23.

Бiзнес-прогноз

У понедiлок вчасно сказане слово дозволить укласти важливий договiр, i вiдразу ж знайдеться, кому оцiнити гiдно цей факт. Поїздка в середу та четвер, з якою б метою вона не органiзовувалася, принесе iстотнi витрати.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Козероги нинi схильнi неймовiрно збуджуватися вiд споглядання чогось брудного i вiдверто непристойного. Звичайно, найпоширенiшим варiантом цього "чогось" зазвичай є порнофiльми, але сьогоднi трапиться щось бiльш цiкаве. Можливо, ви побачите щось, що нi призначалося для ваших очей - наприклад, пiд час прогулянки або пiсля обiдньої перерви ...

ВОДОЛIЙ (21.01-19.02)

Цей тиждень може стати випробуванням для ваших почуттiв. Можливо, якiсь вiдносини не витримали перевiрку часом, i ви вирiшите вiд них вiдмовитися. Буде багато душевних розмов i визнань. Але якщо у вас з партнером є спiльнi справи або iнтереси, то вiдносинам може судитися саме зараз перейти на новий рiвень. В середу не пiддайтеся на провокацiї на роботi, а вдома будьте поблажливi до своїх близьких. Ви можете вiдчувати, що справ у вас стає все бiльше. Тому, органiзуйте собi у вихiднi повноцiнний вiдпочинок.
Сприятливi днi: 19; несприятливi: 24.

Бiзнес-прогноз

У понедiлок вiрогiднi довгоочiкуванi грошовi надходження. З другої половини тижня вас неминуче чекає пiдвищення добробуту, успiхи в бiзнесi або просто премiя. В середу будьте обережнiшi - зiрки не рекомендують вплутуватися в авантюри.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Проблема, з якою, швидше за все, зiткнуться нiс до носа представники вашого зодiакального знаку - це передчасна еякуляцiя вашого коханого. Спробуйте заздалегiдь приготувати злегка "заморожують" кошти - наприклад, спецiальну змазку з ментолом i м`ятою ...

РИБИ (20.02-20.03)

Якщо на порядку денному у вас є актуальнi питання або плануєте почати щось нове, то вам варто поквапитися. Важливi переговори теж не вiдкладайте на наступний тиждень. Зараз у вас хороша можливiсть сформувати групу пiдтримки i обговорити плани на найближчий час. Вашi позицiї змiцняться, якщо те, що вiдбувається, зможете оцiнити не з погляду проблем, а як новi можливостi. У особистому життi чудовi перспективи для змiцнення вiдносин, що вже склалися. Але навiть безневинний флiрт може викликати ревнощi партнера.
Сприятливi днi: 23; несприятливi: 19.

Бiзнес-прогноз

Сприятливий час для дiлових зустрiчей i укладення угод. Ви можете одержати винагороду за добросовiсну роботу чи ж за оригiнальну iдею. Пригадайте про дрiбнi покупки, якi вам необхiдно зробити, оскiльки вiдсутнiсть якоїсь дрiбницi може серйозно ускладнити вам життя.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Не варто в найближчi вiдвiдувати злачнi i публiчнi мiсця. Вас i так можна спокусити з напiв-погляду, а якщо ви ще й в стриптиз-клуб або в публiчну лазню пiдете, то потiм взагалi заснути не зможете вiд уяви, що розiгралася ... А ваша половинка, як на зло, буде спати, як убита. ..
 

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини