Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 04:59:31

Як стати успішним комунікатором. За 8 крокiв

26.11.2017   10:58Агенцiя

Тетяна Гілевич, засновниця Школи вишуканих манер Elegance, про те, як навчити себе пiдтримувати будь-яку розмову.

Люди часто запитують «Як стати професіоналом у комунікаціях? Які навички потрібні людині, щоб завжди досягати своїх цілей? Що необхідно мати, для того, аби справити першокласне перше враження?»

Щодня ми спілкуємось з різними людьми. Наш успіх залежить від того, наскільки ми вміємо налагоджувати та підтримувати зв'язки та стосунки. Мистецтво комунікації є важливим елементом на шляху до вашого успіху в будь-яких стосунках:  з бізнес-партнером, з коханою людиною, з дітьми, рідними, друзями.

Кого можна назвати успішним комунікатором? Що впливає на те, як вас сприймають люди? Чому поспілкувавшись з однією людиною, відчуваєш себе наповненим та щасливим, а від іншої йдеш із відчуттям роздратування, пустоти та змарнованого часу?    Якщо ви людина, яка обіймає високу  або керівну посаду, вам потрібно володіти знаннями та навичками ефективної комунікації.    

1. Плекайте мову

Дбайте про чистоту своєї мови. Уникайте суржика, слів- паразитів, частих повторень, нецензурних висловів. Мова і мовлення діагностують ваше походження і ваші досягнення.

2. Будьте уважним слухачем

Люди за своєю природою егоїстичні та найбільше переймаються собою. Спілкуючись з людиною, не перетворюйте бесіду на монолог. Більше слухайте, ніж говоріть.

3. Готуйтеся

Йдучи на зустріч з людиною, дізнайтесь, які вона має інтереси та вподобання, чим живе та цікавиться. Спілкуючись на ці теми, ви точно влучите в ціль. Людині буде приємно, а ви створите позитивне враження про себе.

4. Будьте в курсі світових трендів

Цікавтеся тим, що зараз актуально. Будьте в курсі основних політичних, технологічних, культурних та спортивних новин

5. Відвідуйте різноманітні культурні події

Прем'єри фільмів, презентації книг, відкриття цікавих закладів гастрономічної насолоди, концерти, модні покази, галереї, бізнес-ланчі, семінари та фестивалі. З одного боку, це прекрасні місця для знайомства з цікавими людьми, а з іншого – спосіб розширити ваш світогляд, що дає можливість бути різносторонньо розвиненою людиною.

6. Подорожуйте

Відвідуючи нові місця, ви перезавантажуєтеся, розширюєтесь, стаєте трішки іншими. Людина завжди повертається із подорожі іншою. Ви пропускаєте через себе нову культуру, їжу, природу та ментальність. Подорож дає зрозуміти, що на планеті багато цікавого та різноманітного.

7. Отримуйте нові враження

Стрибок з парашутом, рафтинг,  дайвінг, підкорення гірських вершин, подорож на повітряній кулі. Будьте відкритими до нового та робіть те, чого ніколи не робили.

8. Зробіть те, про що давно мріяли, але не наважувалися здійснити

Запишіться на латиноамериканські танці, вивчить ще одну мову, відвідайте художню школу, навчіться грати на фортепіано. Всі ці речі зроблять вас цікавою людиною, у якої знайдеться багато тем для підтримання бесіди.    

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.