Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 09:47:30

Гороскоп на наступний тиждень 20-26 листопада

19.11.2017   13:01Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 20 по 26 листопада 2017 року

Овен (21.03—20.04). Зверніть увагу на свої сумніви. Вони можуть бути попередженням. Спостерігайте і намагайтеся вберегтися від необачних крокiв, не дайте втягнути себе в авантюру.
Дні: спр. — 20; неспр. — 21.
 
Телець (21.04—21.05). Будьте уважнi з фiнансовими документами, а також уникайте сумнiвних пропозицiй. Якщо ж потрапили в халепу, пам’ятайте, що завжди можна знайти вихід.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.
 
Близнюки (22.05—21.06). Не довіряйте першому враженню, спробуйте поглянути на ситуацію інакше. Вам доведеться відповісти за всі невиконані обіцянки.
Дні: спр. — 22; неспр. — 23.
 
Рак (22.06—23.07).
Спробуйте розібратися, що вам потрібно. Займайтеся тільки тим, що знадобиться в перспективі. Приділіть час можливим змінам, регулярно спілкуйтеся, навіть якщо не хочеться.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.
 
Лев (24.07—23.08). Усі ваші зусилля окупляться. Якщо немає віддачі, значить, ви нічого для цього не зробили. Прислухайтеся до чужої думки.
Дні: спр. — 21; неспр. — 23.
 
Діва (24.08—23.09)
. Ви невдоволенi тим, що не можете себе зайняти. Присвятіть свій час практичним цілям, боріться зі своїми слабкостями.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.
 
Терези (24.09—23.10).
На вас чекає багато відкриттів. Усі події будуть взаємопов’язані. Щоб не наробити помилок, стежте, як роблять інші в таких же ситуаціях.
Дні: спр. — 23; неспр. — 24.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Проблемою цього тижня стануть запізнення, через них ви втратите користь від подій. Будуйте плани заново, зараз не час економити.
Дні: спр. — 21; неспр. — 22.
 
Стрілець (23.11—21.12). Облиште свої страхи. Вони викликані лише тим, що ви не до кінця усвідомлює свої сили. Смiливо дiйте, відмовитися можна на будь-якому етапі.
Дні: спр. — 20; неспр. — 21.
 
Козеріг (22.12—20.01). Робіть ставки на себе. Використовуйте колективну енергію на свою користь. Дозвольте собі замахнутися на те, на що раніше не наважувалися.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.
 
Водолій (21.01—19.02). Ритм життя буде гідною кандидатурою, ви будете впевнені у своїх діях. Не беріть участі в суперечках і змаганнях. Не йдіть на поступки і не намагайтеся вислужитися.
Дні: спр. — 26; неспр. — немає.
 
Риби (20.02—20.03). Не йдіть шляхом найменшого опору, наступна ситуація буде вигіднiшою. Уникайте крайнощiв i жорстких принципiв. Чудовий перiод для поїздок.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.

Інша версія:

ОВЕН

Головне – виявляти ініціативу та активність. Особливо корисним це буде для кар’єрного зростання, але знадобиться все ваше терпіння і завзятість. Є ризик у поспіху нажити неприємностей удома, оскільки родина чекає від вас підтримки та уваги.

ТЕЛЕЦЬ

Ваша сумлінна робота має всі шанси бути відзначеною премією або підвищенням. Багато цікавого й приємного обіцяють знайомства з новими людьми та їхніми оригінальними ідеями. Можна сміливо розраховувати на допомогу друзів. У вихідні варто знайти час для заміської прогулянки.

БЛИЗНЮКИ

На вас очікують важливі й цікаві події. Зберігайте чесність, і тоді ніякі плітки не зможуть зашкодити вам. Відчуєте, що слід негайно зайнятися проблемами, які нагромадилися. Розумний компроміс може принести несподіваний прибуток. Якщо у вихідні вирішите влаштувати вдома перестановку, порадьтеся з близькими.

РАК

Бажано стримати свій запал та уважніше поставитися до нових проектів. Зайвий поспіх призведе лише до серйозних фінансових втрат. Розберіться з дрібними, але нудними справами. Несподіваний поворот подій вплине на вашу подальшу долю. Проте, щоб ці зміни були сприятливим, необхідно докласти максимум зусиль. Вихідні проведіть в колі друзів.

ЛЕВ

Більша частина часу піде на вирішення професійних завдань. Постарайтеся не забути про обіцянки, які ви дали близьким людям. Висока ймовірність конфліктних ситуацій. Критично подивіться на проблеми, не звалюйте провину на інших. Можуть виникнути проблеми в спілкуванні з дітьми. Вихідні будуть вдалими практично в усьому.

ДІВА


Потрібно стримуватися при спілкуванні з колегами, щоб уникнути конфліктів. Слід бути особливо уважними й менше часу віддавати мріям. Не варто займатися тим, чим не хочеться. Події дозволять по-новому оцінити багато позицій в особистій сфері. У вихідні не варто довіряти імпульсивним бажанням.

ТЕРЕЗИ

Настає час рішучих дій. У вас практично все виходитиме. Необхідно завершити кілька важливих справ, але не слід починати нових. У вихідні постарайтеся допомогти всім, хто звернеться до вас за підтримкою.

СКОРПІОН

У професійних справах вам будуть потрібні стрімка реакція на зміну ситуації та вміння знаходити нестандартні рішення. Не слід розраховувати на миттєві результати й великий прибуток. Особливо чекати на допомогу навколишніх теж не варто. У вихідні позбудьтеся домашнього мотлоху.

СТРІЛЕЦЬ


Найбільш неприємною подією можуть виявитися нападки недоброзичливців або необґрунтовані претензії далеких родичів. Потрібно ігнорувати їх. Доведеться відстоювати власні інтереси без усякої підтримки, тож покладайтеся на свій багатий життєвий досвід. У вихідні може порадувати нова інформація. Постарайтеся виділити час для домашньої рутини.

КОЗЕРІГ

Будуть сказані слова, які можуть вплинути на вашу долю, і тоді життя зміниться на краще. Усі ідеї, які прийдуть вам у голову, виявляться чудовими, залишиться тільки втілити їх у життя. Будете знемагати від купи незавершених справ і побутової суєти. Вихідні пройдуть у розкішній обстановці, але де? Обирати вам.

ВОДОЛІЙ

Ваші плани почнуть стрімко втілюватися в життя. Покращаться стосунки з близькими, будуть залагоджені практично всі конфліктні ситуації. Можете розраховувати на підтримку друзів та рідних. Самі теж не відмовляйте в допомозі, а також виконуйте необхідну роботу вчасно. У вихідні надійде приваблива пропозиція, яку варто обміркувати.

РИБИ

На ваші плечі може лягти велика відповідальність, не дозволяйте іншим керувати вами, тоді успіх буде забезпечений. Настане зручний період для зміни стосунків з колегами по роботі й начальством. Будьте зважені, у всьому знайте міру – така позиція дасть багаті плоди. Близькі люди підтримають вас у нових починаннях.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини