Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:21:09

Гороскоп на наступний тиждень 6 - 12 листопада

05.11.2017   16:38Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 6 по 12 листопада 2017 року

 Овен (21.03—20.04). Ви захочете почати все спочатку, щоб деякi моменти розчинилися. Дещо вдасться забути, але для цього важливо діяти швидко, без роздумів.
Дні: спр. — 6; неспр. — 8.
 
Телець (21.04—21.05). Якщо у ваших справах мають бути задіяні інші, а вони не хочуть, iдіть на компроміси. Якщо ситуація так і не вирішується, займіться поки чимось іншим.
Дні: спр. — 11; неспр. — 12.
 
Близнюки (22.05—21.06). Безтурботність збереже вашi нерви. Можете дозволити поводитися більш відкрито з оточуючими, але не діліться секретами. Не стримуйтеся, якщо захочете щось сказати.
Дні: спр. — 7; неспр. — 9.
 
Рак (22.06—23.07).
Ваша наївнiсть дозволить уникнути проблем. Не намагайтеся підстрахуватися, не слухайте порад. Особливо це стане в нагоді у спілкуванні з недоброзичливцями.
Дні: спр. — 10; неспр. — 11.
 
Лев (24.07—23.08).
Вам слід повністю зануритися в питання, щоб знайти на них відповіді. Вибирайте поступове сходження, у вас будуть гарантії, що ви зможете піднятися.
Дні: спр. — 9; неспр. — 12.
 
Діва (24.08—23.09).
Якщо хтось плете інтриги навколо вас, ви дізнаєтеся про це й обiграєте противника. Ваші дії можуть бути жорсткими — вирішуйте, наскільки це вам потрібно.
Дні: спр. — 8; неспр. — 11.
 
Терези (24.09—23.10). У вас погiршаться стосунки з колегами. Від нападок захищайтеся звичними для вас способами. Якщо ж раніше з цим не стикалися, знайдіть тих, хто вас підтримає і навчить.
Дні: спр. — 6; неспр. — 7.
 
Скорпіон (24.10—22.11). На перший план вийдуть мрії, віра в краще. Обставини будуть двоякими, тож вибір за вами. Перш ніж комусь повідомити новини, обміркуйте, чи варто це робити зараз.
Дні: спр. — 10; неспр. — 12.
 
Стрілець (23.11—21.12). Краще спробувати налаштуватися на гірше, а належне сприймайте як випадковість. Як результат — ви зможете вчасно виправити помилки.
Дні: спр. — 7; неспр. — 8.
 
Козеріг (22.12—20.01). Спектр додаткових можливостей розшириться — використовуйте їх. Не намагайтеся бути в перших рядах, фортуна не на вашому боцi.
Дні: спр. — 6; неспр. — 9.
 
Водолій (21.01—19.02). Розширюйте коло знайомств. Доведеться чітко визначитися зі своїми позиціями. Якщо не визначитеся, вас оцінюватимуть не кращим чином.
Дні: спр. — 6; неспр. — 8.
 
Риби (20.02—20.03). Вам варто наполягати на чомусь певному, боротися за це, а не показувати, що вам це не так уже й важливо. Бiльше спiлкуйтеся, не нехтуйте порадами.
Дні: спр. — 9; неспр. — 11.

Інша версія:

ОВЕН

Зірки радять вам приборкати свою гординю і прийняти запропоновану допомогу. Не виключені конфлікти з сусідами або далекими знайомими через випадково розкритий обман. У вихідні серйозно поставтеся до проблем близьких людей.

ТЕЛЕЦЬ

З’явиться можливість реалізувати свої плани, навіть найбожевільніші. Важливо не спізнюватися на роботу й ділові зустрічі. Оригінальність, жвавість і відкритий розум допоможуть вам упоратися з багатьма проблемами, а вроджена дипломатичність – вирішити матеріальні труднощі. Вихідні порадують дружніми зустрічами.

БЛИЗНЮКИ

Вас помітять і гідно оцінять, а справи, початі в цей період, закінчаться успішно. Недоброзичливці можуть активізуватися, тож намагайтеся виявляти особливу обережність, але свої інтереси все одно слід захищати. Не будьте занадто довірливими у вихідні, щоб не потрапити на вудку обману.

РАК

Настрій може виявитися абсолютно неробочим. Однак постарайтеся зібратися, адже саме зараз ви повинні вирішити найскладніші проблеми в професійній сфері. Спілкування з дітьми і близькими родичами вимагатиме багато часу, будьте до цього готові, тому що переграти нічого не вийде.

ЛЕВ


Доведеться зібратися – ситуація вимагатиме від вас стійкості та невразливості. Будьте відкриті для змін, не відмовляйтеся від нових можливостей. Ваші трудові подвиги не залишаться непоміченими, і ви доб’єтеся схвалення.

ДІВА

Займіться встановленням більш тісних контактів з колегами, завдяки цьому ви зможете втілити в життя свої давні плани. Розраховуйте тільки на себе – інші можуть помилитися або підвести. На роботі можливі певні протиріччя, тож слід знайти компроміс, це сприятиме вашому стрімкому кар’єрному зростанню.

ТЕРЕЗИ


Ваші плани та задуми реалізуються тільки в тому випадку, якщо ви знайдете в собі сили діяти непомітно. Не приймайте поспішних рішень, бо ситуація може вийти з-під контролю. Приділіть родині більше часу та уваги. Щоб збагатити себе враженнями, проведіть вихідні на природі.

СКОРПІОН


Використовуйте будь-яку можливість, щоб відпочити від перевантажень на роботі, неприємності незабаром зникнуть і з’явиться багато вільного часу. Намагайтеся бути пунктуальними й нікуди не спізнюватися. У вихідні дозвольте собі пасивний відпочинок, можете полінуватись і розслабитися.

СТРІЛЕЦЬ

Сприятливий період для серйозних починань, тільки не варто оглядатися назад. Усі ваші геніальні ідеї можуть реалізуватися лише за підтримки близьких. Не квапте події й не поспішайте втілювати заплановане в життя, не продумавши всіх дрібниць. Дітям знадобиться ваша мудра порада.

КОЗЕРІГ

Імовірні певні складнощі в стосунках з колегами, бажано не вступати ні з ким у суперечки. Відкриються нові перспективи на роботі. Треба пам’ятати про обережність. У вихідні багато часу доведеться присвятити домашнім турботам, на повноцінний відпочинок можна не розраховувати.

ВОДОЛІЙ

Практично все, що ви запланували, зможете втілити в життя. Вам знадобляться рішучість, активність, уміння швидко реагувати на несподівані ситуації. Начальство оцінить ваші ідеї й, цілком імовірно, зробить вам пропозицію про підвищення. У вихідні більше часу приділіть дітям.

РИБИ

Тиждень очікується дуже продуктивний, динамічний і насичений різноманітними подіями. Друзі та близькі родичі виявляться непоганими порадниками. Частиною роботи можна поділитися з колегами, вони не образяться, а ще й підстрахують. Намагайтеся подолати свій страх змін.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини