Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 17:28:48

Розпочала свою роботу "Літня школа-2017" для прийомних батьків з дітьми

15.08.2017   10:07Агенцiя

14 серпня на базі дитячого табору «Юний турист» с. Количівки Чернігівського району розпочала свою роботу «Літня школа-2017» для прийомних батьків з дітьми.

Служба у справах дітей облдержадміністрації разом з Чернігівським обласним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді вперше проводить таку нову форму організації роботи з питань надання соціальної підтримки батькам, які взяли на виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.

Мета заходу – запобігання емоційному вигоранню прийомних батьків, залучення їх до більшої соціальної активності та обміну досвідом, створення сприятливого середовища як для відновлення власних життєвих сил прийомних батьків, так і для організації змістовного дозвілля та активного відпочину для прийомних дітей.

У роботі «Літньої школи - 2017» візьмуть участь 8 прийомних сімей із Бахмацького, Ічнянського. Коропського. Куликівської, Прилуцького, Семенівського районів та міст Новгород-Сіверський, Прилуки, всього 27 осіб.

Батьки отримають групові та індивідуальні консультації щодо особливостей і типових помилок виховання, сучасних проблем підліткового віку та вирішення підліткових конфліктів, впливу новітніх технологій на формування та становлення особистості дитини.
Для дітей організовано майстер-класи з мультиплікації, музичну інтерактивну ігротеку, музично-спортивну гру для дітей «Козацькі розваги». Діти також відвідають розважальний комплекс «Базис» та побувають у «Дитячій планеті» розважального комплексу «Голівуд».

За ці п’ять днів у дружній атмосфері батьки разом з дітьми матимуть можливість позайматись і порозважатись, взяти для себе корисну інформацію, зблизитись та обмінятись власним досвідом.

Загалом провести час з позитивним настроєм і бажанням продовжити таку чудову практику зустрічей і надалі.
 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.