Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 17:27:08

Близько 40 чернігівських дітей відпочили у літньому таборі на "Голубих озерах"

15.07.2017   10:28Агенцiя

У Чернігові виконується міська Програма «Молодь міста Чернігова» на 2017-2020 роки. У рамках цієї Програми за підтримки управління у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради чернігівська обласна благодійна організація «Аратта» реалізувала проект «Цвіт папороті».

У період з 1 по 10 липня представниками організації на території туристичного еко-комплексу «Голубі озера» (с. Олешня, Ріпкінського району) організований літній табір для дітей та молоді шкільного віку.

Пріоритетні завдання цього проекту - формування в учасників літнього табору ціннісного ставлення до своєї Батьківщини та українського народу, його мови, природи, культурних та духовних надбань, виховання почуття національної гідності, розширення знань про державні та народні символи України. У програмі табору, окрім цікавого спілкування, флеш-мобів, квестів та розваг, були й майстер-класи з технік декупажа, валяння, виготовлення оберегів та топіаріїв народної української тематики. Усі ці роботи були представлені на виставці.

Крім того, учасники літнього табору взяли участь у Шостому Міжнародному фестивалі авторської пісні «На Голубих озерах». 7 липня  Чернігівським театром – інтеграції «Дивосад» благодійної організації «Аратта» для дітей організована вистава «На Івана Купала».

 
За повідомленням управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини