Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 09:50:04

Гороскоп на наступний тиждень з 19 до 25 червня

18.06.2017   10:05Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на тиждень з 19 по 25 червня 2017 року.

 Овен (21.03—20.04). У декого з вас можливий роман, який закiнчиться серйозними стосунками. Самотніми залишаться лише тi, хто шукатиме легких фліртiв, а не серйозних відносин.
Дні: спр. — 19; неспр. — 20.
 
Телець (21.04—21.05). Цього тижня можливі проблеми з родичами, непорозуміння і сварки, які виникнуть через вашi погляди на життя. Щоб цього уникнути, бiльше спiлкуйтеся на вiдволiкаючі теми.
Дні: спр. — 21; неспр. — 22.
 
Близнюки (22.05—21). Якщо до цього ви жили спокійно, не намагаючись змінювати своє життя глобально, то зараз почнете розробляти серйозні плани просування по службі або з розвитку власного бізнесу.
Дні: спр. — 23; неспр. — 25.
 
Рак (22.06—23.07). Фортуна буде прихильна до вас, ви зможете це відчути. Але через вашi успiхи можливi сварки з колегами та колишніми друзями, з якими раніше були теплі стосунки.
Дні: спр. — 19; неспр. — 21.
 
Лев (24.07—23.08). Займаючись власним бізнесом, ви працюватимете без відпочинку, але стати твердо на ноги зможете тодi, коли знайдете надійних інвесторів для розвитку бізнесу.
Дні: спр. — 23; неспр. — 24.
 
Діва (24.08—23.09). Значно покращиться фiнансова ситуація. Безсумнівно, збільшаться й витрати, але вони підуть на перспективу і гарантуватимуть стабільнi прибутки.
Дні: спр. — 22; неспр. — 23.
 
Терези (24.09—23.10). Ви почнете вкладати гроші у своїх дітей, це буде навчання або розвиток їхнього бізнесу. Для збереження своїх капіталів ви виберете вкладення в нерухомість. Вихiднi обiцяють бути веселими.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Останнiм часом доводиться багато працювати. Якщо ви не будете все робити з оглядкою і стежити за своїми словами, то банальна заздрість може коштувати вам кар’єри.
Дні: спр. — 23; неспр. — 26.
 
Стрілець (23.11—21.12). Ви звикли планувати не тiльки роботу, а й особисте життя. Попереду проекти, якi допоможуть пiднятися по кар’єрнiй драбинi. Колектив допоможе блискуче впоратися з новими завданнями.
Дні: спр. — 26; неспр. — немає.
 
Козеріг (22.12—20.01). Вам не вдасться скористатися відпусткою і взагалі нормально відпочити. Постійна зайнятість погіршить і без того натягнутi стосунки з коханою людиною. Ви постане перед вибором: кохання чи робота.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.
 
Водолій (21.01—19.02). У вас є всі шанси бути на керiвнiй посадi. Швидше за все, робота буде пов’язана з грошима. У професійній діяльності це буде час поновлення, вихід на новий рівень, нові знайомства на більш високому рівні.
Дні: спр. — 20; неспр. — 21.
 
Риби (20.02—20.03).
Вашi ділові якості та високий професійний рівень підтвердять високу ділову репутацію. Звичайно, поставлені завдання не вирішуватимуться легко й самі по собi, для цього буде потрібно працювати з повною самовіддачею.
Дні: спр. — 22; неспр. — 25.

Інша версія:

ОВЕН (21.03-20.04)

Тиждень вiдпочинку i розслаблення. Вiн пов`язаний iз засвоєнням космiчної енергiї, любов`ю, прощенням. Близькi люди можуть надати Овнам пiдтримку i допомогу, i тi ще раз переконаються в їхнiй вiрностi i вiдданостi. Можливо, в кiнцi цього тижня Овни вiдчують неспокiй. Причиною цього може стати порушення зв`язку з далеким партнером або рiдною людиною, що знаходиться у вiд`їздi. Можливi головний бiль, млявiсть i загострення хронiчних захворювань.
Сприятливi днi: 21, 25; несприятливi: 19.

Бiзнес-прогноз на 19-25 червня

Тиждень не надто сприятлива для великих витрат, але при достатньому контролi можна все ж ризикнути використовувати представилися можливостi. Хоча краще все-таки вiдкласти грошi на вiдпустку, який вже скоро почнеться.

Еротичний астрологiчний гороскоп на 19-25 червня

Хтось вирiшить, що ви є його спорiдненою душею - i з цього приводу потрiбно неодмiнно сiсти вам на вуха. Вас чекають розповiдi про залицяння i весiллях, сiмейних негараздiв i проблем з сексом. Вам залишається тiльки змиритися - i витягти з даної обставини хоч якусь користь для себе!

ТIЛЕЦЬ (21.04-21.05)

Тiльцi можуть вiдчути невелике розчарування в особистому життi, необхiднiсть в порадах друзiв. Iснує небезпека потрапити в тенета до шарлатана або прожектера. Можливо, Тiльцi перебiльшуватимуть свої проблеми. Друга половина тижня виявиться спокiйнiшою, передбаченiшою i вдалiшою. Вiрогiднi вiщi сни. Можливi проблеми зi здоров`ям. Благополуччя залежатиме вiд духовних накопичень попереднiх мiсяцiв.
Сприятливi днi: 22; несприятливi: 24.

Бiзнес-прогноз на 19-25 червня

У вiвторок, особливо пiд вечiр, бажаючим згодом виявити гаманець на мiсцi i в цiлостi варто проявити обачнiсть. Четвер може принести прибуток, а п`ятниця може виявитися небезпечним днем, так як можливий конфлiкт з партнером по бiзнесу i невиконання зобов`язань.

Еротичний астрологiчний гороскоп на 19-25 червня

Розлади вiдносин зi своєю половиною i втрата сексуальної гармонiї загрожують обернутися справжньою трагедiєю. Можливо, вам слiд задуматися i вiдповiсти чесно на стоїть ребром питання: а чи не зациклилися ви надмiрно на власних еротичних iнтересах i не забули про почуття i потреби тiєї людини, що на даний момент знаходиться з вами поруч. I не будьте занадто категоричнi, адже пошук оптимального для обох сексуального ритму - це справжнє мистецтво, а також перевiрка на любов i повагу ...

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06)

Тиждень сприятливий для духовних роздумiв, самоосвiти. Цей тиждень обiцяє труднощi в особистих i сiмейних стосунках. Доля посилає Близнюкам черговi випробування на стiйкiсть. Зiрки передрiкають невдачу у всiх починаннях. Напружений тиждень, який перевiрить самовладання Близнюкiв. Не виключений тягар нового клопоту або обов`язкiв. Неприємнi вiстi або помилкова iнформацiя можуть привести до непорозумiнь.
Сприятливi днi: 20, 24; несприятливi: 23.

Бiзнес-прогноз на 19-25 червня

На цьому тижнi у вас є шанс досягти успiху у фiнансовiй сферi. У вас можуть з`явитися цiкавi iдеї, пов`язанi з бiзнесом. Однак зберiгайте вашi фiнансовi таємницi в секретi. У середу будуть вдалi переговори i пiдписання документiв. Вихiднi вам теж обiцяють прибуток.

Еротичний астрологiчний гороскоп на 19-25 червня

На цьому тижнi з вами може статися чергове непорозумiння. Те помилково в чужу квартиру заблукаєте i там ненароком когось спокусити, то випадково чоловiка iм`ям начальника назвете, то ще що-небудь. А головне - все зiйде з рук, i вiд всього-то ви з легкiстю отмурликаетесь!

РАК (22.06-22.07)


Цей тиждень вiдмiчений гармонiєю, оптимiстичним настроєм i ентузiазмом. Гарний настрiй i умiння вислухати спiвбесiдника сприятимуть чарiвностi Ракiв i розташовуватимуть до них оточуючих. Особливо сприятливi романтичнi стосунки. Раки можуть вiдчути оновлення, майже дитячу радiсть. Сприятливi заручини, укладення шлюбу. Тиждень пов`язаний з вiдстоюванням прав, волi. Вiрогiднi масовi громадськi безлади. Володiючи природженим вiдчуттям справедливостi, будь-яке її порушення Раки розглядатимуть як особисту образу.
Сприятливi днi: 19; несприятливi: 24.

Бiзнес-прогноз на 19-25 червня

Цей тиждень стабiлiзує ваше фiнансове становище. Можливе отримання великих сум. Необхiдно продумати, як ними вигiдно розпорядитися, один з найбiльш вдалих на цей момент варiантiв - придбання нерухомостi або хоча б - чогось корисного в господарствi.

Еротичний астрологiчний гороскоп на 19-25 червня

Для вас безпрограшним варiантом виявиться використання в якостi спокушає кошти за все, що пов`язано з рухом. Це означає, що у вас на цьому тижнi вiдмiннi еротичнi вiдносини з автомобiльними сидiннями, вагонами потягiв та iншими прекрасними поверхнями в рiзному транспортi ...

ЛЕВ (23.07-23.08)

Тиждень зажадає вiд вас пунктуального виконання своїх обов`язкiв - як службових, так i сiмейних. Вiд вас потрiбнi рiшучi, але обачнi дiї. Успiх неодмiнно прийде, якщо ви будете настроєнi мирно. Новi справи можуть виявитися вам не пiд силу. Тиждень очищення i вiдмови вiд всього непотрiбного. У другiй половинi тижня ймовiрне вiдновлення старого знайомства. Ваше матерiальне становище може змiцнитися найприроднiшим способом. Наберiться терпiння - чекати залишилося недовго. Гарний настрiй захопить вас цiлком.
Сприятливi днi: 21; несприятливi: 19.

Бiзнес-прогноз на 19-25 червня

На цьому тижнi матерiальнi проблеми можуть виступити на перший план, i вирiшити їх ви зможете тiльки завдяки власним зусиллям i iнiцiативностi. Доведеться багато i наполегливо працювати. В кiнцi тижня можливi грошовi надходження. У вихiднi не варто брати кредити.

Еротичний астрологiчний гороскоп на 19-25 червня

На цьому тижнi вас буде притягувати все таємниче, загадкове, незрозумiле i недоступне. Чим бiльше мiсця виявиться для вашої фантазiї i припущень, припущень, тим сильнiше ви будете жадати знайти вiдповiдi i розгадки, i тим сильнiше, зрозумiло, всi гарячi i в еротичному сенсi. Загалом, доведеться стрiмголов шукати всюди "сфiнксiв" з мерехтливими очима - адже лише вони здатнi вас задовольнити по-справжньому.

ДIВА (24.08-23.09)

Тиждень пробудження внутрiшнiх сил. Зовнiшня серйознiсть i неприступнiсть Дiв може зашкодити прагненню до гармонiї в сiм`ї. Тиждень характеризується як позитивними, так i негативними тенденцiями. Через збiльшенi витрати матерiальне становище не покращає, не дивлячись на вашу збiльшену дiловитiсть.
Сприятливi днi: 20; несприятливi: 23.

Бiзнес-прогноз на 19-25 червня

У понедiлок будьте гранично уважнi, пiдписуючи документи. Вiвторок не пiдходить для серйозних рiшень i фiнансових вкладень. У п`ятницю ймовiрнi новi грошовi надходження, якi дозволять вам реалiзувати ряд планiв, якi потребують значних витрат. Вихiднi - вдалий час для оновлення свого гардеробу.

Еротичний астрологiчний гороскоп на 19-25 червня

Непоганий час для еротичних сюрпризiв i подарункiв, особливо тих, що не є сувенiрами, а використовуються за прямим призначенням. Чому б вам не ощасливити вашого благовiрного якщо i не гумовою жiнкою, але вже, принаймнi, секс-iграшкою поменше? Зрештою, вiн зможе брати її з собою у вiдрядження - а що може краще застрахувати вас вiд випадкової зради?

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10)

Можливо, саме на цьому тижнi вас наздоженуть невирiшенi проблеми або вiдкладенi справи, для вирiшення яких буде потрiбний значний час або фiнансовi витрати. Навiть в стабiльних парах вiрогiднi розбiжностi через неможливiсть повноцiнного спiлкування. Тиждень символiзує змiни, трансформацiї. Вiрне рiшення вам зможе пiдказати ваш покровитель.
Сприятливi днi: 23, 24; несприятливi: 20.

Бiзнес-прогноз на 19-25 червня

Зараз бажано не захоплюватися чужими iдеями, тому що це може сприяти досить великим фiнансовим втратам. В серединi тижня варто очiкувати надбавку до заробiтної плати або iншу винагороду. У п`ятницю краще не планувати похiд по магазинах.

Еротичний астрологiчний гороскоп на 19-25 червня

Вас на цьому тижнi чекає найсильнiший еротичний пiдйом, що одразу ж позначиться на всьому, що вони будуть робити. Швидше за все, серйознi трудомiсткi справи ви вiддасте перевагу вiдкладати на вельми вiддалене "потiм", а в реальному часi станете безтурботно вiддаватися спокусi i вiддаватися насолодi. I тiльки до вихiдних ви вiдчуєте деяке задоволення, а разом з ним, можливо, i провину за такий позаплановий еротичний "вiдпустку".

СКОРПIОН (24.10-22.11)


Багато Скорпiонiв присвятять тиждень пошуку сенсу життя i вiдкриття для себе вiчних iстин. Можливо, це принесе їм деяку користь, примусивши визнати скоєнi помилки. Тиждень боротьби, вiдстоювання своїх iнтересiв i поглядiв. Ймовiрно, що дiї i думки Скорпiонiв прийдуть в суперечнiсть iз загальноприйнятими нормами. Сiмейнi проблеми знов вийдуть на перший план i зажадають значних витрат.
Сприятливi днi: 19, 23; несприятливi: 24.

Бiзнес-прогноз на 19-25 червня

Ви вiдчуєте позитивнi результати в бiзнесi, на новому мiсцi роботи зумiєте проявити себе з кращого боку. В серединi тижня ймовiрнi довгоочiкуванi грошовi надходження, якi вiдкриють перед вами новi можливостi. Ваш авторитет зростає.

Еротичний астрологiчний гороскоп на 19-25 червня

Скорпiонам захочеться уткнуться в широке чоловiче плече i ... нi, зовсiм не розридатися, як хтось може подумати. Задумка куди бiльш небезпечна: вам до жаху захочеться покусати вашого ненаглядного, причому далеко не понарошку. Цiкаво, що чим бiльше оголеним виявиться ваш коханий, тим сильнiше може бути бажання встромити в нього гострi зубки.

СТРIЛЕЦЬ (23.11-21.12)


Тиждень вiдмiчений пiдтримкою Вищих сил, посиленням аури i активiзацiєю всiх позитивних якостей. Цей час сприятливий для укладення довгострокових фiнансових договорiв i ухвалення важливих рiшень. Багатьом Скорпiонам вдасться значно полiпшити матерiальне становище в результатi успiшного завершення справ або отримання несподiваної допомоги. Цей тиждень характеризується внутрiшньою свободою. Вона буде сприятлива для самоудосконалення. Представники творчих професiй зможуть реалiзувати свої плани. Сприятливi дiловi i творчi зустрiчi, прийом гостей.
Сприятливi днi: 25; несприятливi: 21.

Бiзнес-прогноз на 19-25 червня

Вашi фiнансовi можливостi дозволяють на цьому тижнi замислюватися про серйознi придбання. Однак у понедiлок вас можуть розчарувати колеги, не варто занадто розраховувати на їх допомогу. У четвер важливо перемогти лiнь i доробити необхiднi справи.

Еротичний астрологiчний гороскоп на 19-25 червня

Перестановка меблiв, особливо в оголеному виглядi, спонукає вас на безумства в абсолютно несподiваних мiсцях i позах. Забиратися на шафу, а тим бiльше, удвох, - задумка, звичайно, ризикована. Зате якщо ви примудрилися зробити там коханому мине i не звалитися, то вiн запам`ятає ваш подвиг на все життя i буде з гордiстю розповiдати про нього онукам!

КОЗЕРIГ (22.12-20.01)

Цей тиждень може принести Козерогам розлад мiж розумом i серцем. Домашнi справи зажадають найпильнiшої уваги i витрати чималих грошових коштiв. Але не варто ними займатися на цьому тижнi. Можливе зiткнення з хамським вiдношенням, агресiєю або пограбуванням. Козероги можуть втратити контроль над емоцiями i вплутатися у важкий конфлiкт. Вiдповiдальнiсть, яка лежить на їхнiх плечах, може виявитися дуже важкою ношею.
Сприятливi днi: 25; несприятливi: 23.

Бiзнес-прогноз на 19-25 червня

На початку тижня ви можете розраховувати на фiнансову пiдтримку вiд друзiв, яка доведеться вельми до речi. Намагайтеся не давати нездiйсненних обiцянок. У середу вам не варто демонструвати свої фiнансовi досягнення, це викличе заздрiсть i пересуди.

Еротичний астрологiчний гороскоп на 19-25 червня

Шукайте i знайдете - ця прописна бiблейська iстина знову виправдається. Той, хто шукає пригод на свою голову (i iншi ерогеннi зони), той, як вiдомо, обов`язково їх знайде. Але найкраще у вас нинi шукаються пригоди на верхню частину спини, зап`ястя i мочки вух ...

ВОДОЛIЙ (21.01-19.02)

Тиждень конфлiктiв i непорозумiнь. Водолiїв можуть звинуватити в iдеалiзмi, назвати романтиками. Не багато хто розумiє їх дуже скритну i невловиму натуру. Подвiйний тиждень. Водолiї повиннi бути готовi до серйозної розмови з начальством. У другiй половинi тижня вони можуть вiдчути пiдтримку близьких людей, проте неприємностi багатьом не дадуть заспокоїтися. Кориснi фiзичнi навантаження.
Сприятливi днi: 24; несприятливi: 19.

Бiзнес-прогноз на 19-25 червня

Тиждень благополучна в фiнансовому планi, правда, бажано, щоб про вашi успiхи знало якомога менше стороннiх людей. Ймовiрний незапланований заробiток або змiна роботи. Четвер - день для походу по магазинах.

Еротичний астрологiчний гороскоп на 19-25 червня

Зiрки радять пограти в секс-перукарiв! Це дуже захоплююче заняття не тiльки дозволить поглянути на вашого супутника життя новими очима (сподiваюся, ви пам`ятаєте, що клiєнт завжди правий i що вiн повинен залишитися задоволений?), Але i дозволяє подвiйно виплеснути накопичене лiбiдо в свiт. По-перше, в сексуальному пiдтекстi, по-друге, в творчому.

РИБИ (20.02-20.03)

Тиждень припускає порiвняння. Ймовiрно, що ви зможете вiдновити втраченi зв`язки, якi змiнять характер вашої роботи i наповнять її новим змiстом. Основною проблемою цього тижня може стати кризова фiнансова ситуацiя. Багатьом Рибам доведеться виплачувати старi борги i робити новi. Ця ситуацiя може затягнутися надовго. Деякi Риби щиро вважатимуть, що оточуючi готовi їм допомогти у будь-який момент i пробачать їм всi грiхи.
Сприятливi днi: 22; несприятливi: 23.

Бiзнес-прогноз на 19-25 червня

Фiнансове становище стабiльне: скiльки вiддасте - стiльки й повернете. Зараз невдалий час для критики колег, начальство виявиться на їхньому боцi. У вiвторок i четвер уникайте навiть невеликих покупок, будь-яке придбання в цi днi буде не найвдалiшим.

Еротичний астрологiчний гороскоп на 19-25 червня

Вам знову доведеться розбиратися в чужих постiльних витiвки, причому з бiльшою часткою ймовiрностi в них виявляться замiшаними улюблене дiтище чи iншi юнi родичi. Не виключено також, що вам доведеться вчити сексуальному уму-розуму молодших товаришiв - так що швиденько згадуйте все ази "поганого", що вам вiдомi, а ще краще спочатку повторiть на практицi те, чому будете навчати молодь ...

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини