Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 17:11:19

Як Чернігівщині привабити туристів - інформаційний тур для українців та гостей з Білорусі

16.05.2017   08:32Агенцiя

Унікальні історико-культурні пам’ятки, туристичні комплекси, готелі та заклади харчування Чернігівської області презентували минулого тижня під час триденного інформаційного туру «Рекреаційний відпочинок на Чернігівщині».

Захід провів Департамент культури і туризму, національностей та релігій ОДА, аби прорекламувати туристичний продукт, який пропонує область для гостей з усієї України та закордонних туристів.

Представники туристичних організацій з різних регіонів країни, журналісти, а також гості з Гомельської області Республіки Білорусь мали можливість оцінити багатий туристичний потенціал Сіверського краю. Зокрема, вони відвідали об’єкти Національних історико-культурних заповідників «Качанівка» та «Гетьманська столиця», Спасо-Преображенський монастир у Новгород-Сіверському. Їхній увазі представили центр відпочинку «Княжий» на Прилуччині, туристичні комплекси «Голубі озера» у Ріпкинському районі, «Вітрила Міклухо Маклая» у Батурині, «Бреч» на Корюківщині, кінний двір «Седнівський» у Чернігівському районі.

Презентували учасникам туру й об’єкти сільського зеленого туризму — садиби «Соколиний хутір» у селі Петрушівка Ічнянського району та «На селі у дідуся», що в Олешні на Ріпкинщині.

За три дні гості побачили ще ряд об’єктів, які дають можливість відпочити в мальовничих куточках області та отримати різні туристичні послуги: екскурсії, велопрогулянки, катання на конях, участі в майстер-класах, збирання грибів та ягід та багато іншого.

Здивував представників туристичної сфери та журналістів мистецький хутір «Обирок» у Бахмацькому районі — еко-поселення, де часто проводяться мистецькі та оздоровчі заходи. Це місце дійсно стало майданчиком, який згуртовує активних творчих людей з різних країн.

Організатори туру переконані, що подібні інформаційні заходи відкривають Чернігівщину туристичну для більш широко кола зацікавлених, просувають туристичний продукт області на всеукраїнському і міжнародному рівні.

 
За інформацією Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.