Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 11:18:10

Гороскоп на наступний тиждень 15-21 травня

14.05.2017   09:22Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 15-21 травня 2017 року

Овен (21.03—20.04). Найвірніше рішення — жити згiдно з законами. Мудрі вчинки, гнучкість, обачність, спокій та витримка повинні супроводжувати вас упродовж усього тижня.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.
 
Телець (21.04—21.05). Доля прихильно ставиться до тих, хто допомагає ближнім. Благодійність тільки вітається. Цього тижня вас супроводжуватиме удача.
Дні: спр. — 16; неспр. — 17.
 
Близнюки (22.05—21). Не робiть підлості та не злословте. Дуже хороші плоди принесе духовний саморозвиток. Медитації та східні практики — найкращі заняття для організації дозвілля.
Дні: спр. — 15; неспр. — 17.
 
Рак (22.06—23.07). Тиждень обіцяє удачу в сімейних стосунках. Дехто з вас одружаться. Зміцнення сім’ї та народження дітей — це спрямованість представникiв вашого знаку.
Дні: спр. — 19; неспр. — 20.
 
Лев (24.07—23.08). Що стосується політичного та громадського життя, то в цих сферах з’являться нові лідери. Можлива зміна раніше наміченого курсу. Соціальних вибухів і потрясінь не варто чекати.
Дні: спр. — 21; неспр. — немає.
 
Діва (24.08—23.09). Не давайте приводів для ревнощів. За вашу необачність може послідувати відплата. У сімейних стосунках конструктивні діалоги допоможуть уникнути проблем і знизять рівень агресивності.
Дні: спр. — 15; неспр. — 18.
 
Терези (24.09—23.10). Сприятливий перiод для людей iз розвиненою інтуїцією. Ви зможете досягти вершин. Стане в пригоді ваше вміння бути в тонусі. Відсутність паніки та продумані дії принесуть свої плоди.
Дні: спр. — 16; неспр. — 19.
 
Скорпіон (24.10—22.11). На вас чекають найприємніші клопоти, які можуть бути пов’язані з облаштуванням побуту. Можете сміливо втiлювати ідеї — наприклад, зайнятися ремонтом квартири.
Дні: спр. — 18; неспр. — 20.
 
Стрілець (23.11—21.12). Питання кар’єри відійдуть на другий план. Пріоритетним напрямом стане ваше особисте життя. Ваша невгамовна енергія буде спрямована в потрібне русло і принесе відповідні результати.
Дні: спр. — 19; неспр. — 21.
 
Козеріг (22.12—20.01). Друзі знайдуть у вас підтримку та опору, ви налагодите родинні зв’язки. Вiзьмiть на себе відповідальність за тих, хто живе поруч iз вами.
Дні: спр. — 19; неспр. — 20.
 
Водолій (21.01—19.02). Станеться потужний прорив у вашiй кар’єрі, попереду професійне зростання. Робота і ще раз робота — все інше піде на другий план.
Дні: спр. — 15; неспр. — 17.
 
Риби (20.02—20.03). Ви матимете багато нових знайомих, серед яких будуть як особисті контакти, так і професійні. Втрачені зв’язки поступово відновлюватимуться.
Дні: спр. — 20; неспр. — 21.

Інша версія:

ОВЕН

Настає час плідної, але монотонної роботи. Тож доведеться виявити терпіння та вміння йти до своєї мети, незважаючи на труднощі. Зусилля, докладені вами, неодмінно дадуть результат, хоча й заберуть масу сил. У вихідні обов’язково потрібно виспатися.

ТЕЛЕЦЬ

Удача буде прихильною до вас, справи благополучно завершаться на вашу користь. Не уникайте спілкування, тому що будь-які контакти сприятливі. Випаде шанс познайомитися з цікавими людьми. У вихідні доведеться займатися господарськими справами, які вже дуже набридли, але є необхідними.

БЛИЗНЮКИ

Намагайтеся не будувати грандіозних планів. Удача супроводжуватиме вас у дрібних справах. Можете поліпшити стосунки з начальством. Зосередженість і пунктуальність дозволять уникнути випадкових помилок. У вихідні близька людина влаштує для вас приємний сюрприз.

РАК

Не варто переоцінювати власні сили. Це той випадок, коли краще не зробити зовсім нічого, ніж загальмувати посередині. Дослухайтеся до порад колег. Терміново доведеться прийняти ряд невідкладних рішень. У вихідні не варто планувати серйозних справ, а от домовитися про зустріч із друзями буде не зайвим.

ЛЕВ

Прийшов час згадати про себе. Настає сприятливий період для реалізації планів і задумів. Однак слід залишатися реалістом і не переоцінювати своїх сил та можливостей. Краще триматися подалі від начальства, ближче до колег. У вихідні важлива інформація дозволить вам досягти бажаних результатів.

ДІВА

Ідеї, які відвідають вас, варто відразу ж випробувати на практиці. А от авантюр та інтриг краще уникати, вони можуть обернутися проти вас. Не шукайте стандартних рішень. Оригінальність мислення дозволить легко впоратися з проблемами. У вихідні бажано відпочити в колі родини.

ТЕРЕЗИ

На вас чекає досить сприятливий період, коли навіть мінімальні зусилля приноситимуть істотні результати як у справах, так і в особистій сфері. У вихідні доведеться розбиратися з проблемами друзів. Утім вам буде приємно відчути, що ви потрібні та здатні допомогти.

СКОРПІОН

Опинитеся в епіцентрі подій і будете затребувані всюди: як на роботі, так і вдома. Якщо життя все-таки здасться нудним і ви захочете створити собі непередбачені проблеми, дайте волю своєму авантюризму. У вихідні можливі сварки з близькими через побутові проблеми, тож краще проведіть вільний час на самоті.

СТРІЛЕЦЬ

Тиждень буде метушливий та насичений різноманітними подіями. Бажано відкласти серйозні справи, а поки що зайнятися творчістю і вирішенням особистих проблем. Не розповідайте стороннім зайвого про себе, якщо не хочете дати привід для інтриг і пліток. У вихідні продумайте конкретні плани на найближче майбутнє.

КОЗЕРІГ

Спробуйте чітко з’ясувати, чи влаштовує вас та роль, яку ви зараз виконуєте. Якщо ні, то від неї можна досить легко відмовитися. Озирніться навкруги, без ілюзій погляньте на своє життя, адже настав момент конструктивних змін. У вихідні приємні враження подарує поїздка за місто.

ВОДОЛІЙ

На роботі краще бути непомітним і не привертати до себе увагу, але водночас можна розраховувати на похвалу від начальства та премію. Поринаючи у професійні проблеми, не забувайте про дім та родину. У вихідні постарайтеся приділити більше часу й уваги близьким людям.

РИБИ

Ретельно розподіляйте навантаження, аби встигнути впоратися з усіма справами, яких виявиться чимало. Бажано уникати суєти. Намагайтесь поводитися з усіма уважно й тактовно. Однак не втягуйтеся до виру чужих проблем. У вихідні вдалими будуть поїздки в гості та далекі подорожі.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини