Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 15:52:53

Гороскоп на наступний тиждень 17-23 квітня

17.04.2017   12:31Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень 17-23 квітня 2017 року

 Овен (21.03—20.04). Фінансових проблем буде набагато менше. Не втрачайте можливостей, зараз усе складається найкращим чином. Пам’ятайте, що у вас завжди є вибір.
Дні: спр. — 17; неспр. — 19.
 
Телець (21.04—21.05). Завжди варто думати про наслідки, щоб уникнути неприємностей. У вас не вистачає терпіння на роботу з документами і планування витрат.
Дні: спр. — 18; неспр. — 20.
 
Близнюки (22.05—21). Ви близько приймаєте до серця все, що пов’язано з коханою людиною. Для захисту інтересів інших людей будете готові пожертвувати собою.
Дні: спр. — 19; неспр. — 20.
 
Рак (22.06—23.07). Те, що бачать у вас оточуючi, не відповідає реальності. Перш ніж почати захищатися всіма можливими способами, варто ще раз оцінити ситуацію або постаратися знайти слабкі місця противника.
Дні: спр. — 20; неспр. — 21.
 
Лев (24.07—23.08). Деяких речей не вдасться уникнути. Тому доведеться докласти всіх зусиль, щоб виконати дані обіцянки. Загальний фізичний стан мобілізує вас для досягнення поставлених цілей.
Дні: спр. — 23; неспр. — немає.
 
Діва (24.08—23.09). Час від часу виникатимуть стресові ситуації, але вони не вплинуть на ваше здоров’я. Ви відчуєте приплив енергії, яка посилить творчий потенціал і подарує багато нових ідей.
Дні: спр. — 19; неспр. — 22.
 
Терези (24.09—23.10). Спільна робота піде вам тільки на користь, але невеликих розбіжностей iз начальством не уникнути. Інноваційні проекти краще розробляти самостійно.
Дні: спр. — 17; неспр. — 18.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Дехто може сприйняти вашу впевненість як самовдоволення, що викличе заздрiсть і непорозуміння. У розмовах намагайтеся не згадувати про власні помилки.
Дні: спр. — 18; неспр. — 21.
 
Стрілець (23.11—21.12). Сприятливий час для вирішення судових справ на вашу користь. У кожної справи будуть далекосяжні наслідки. Нові комерційні угоди виявляться перспективними.
Дні: спр. — 22; неспр. — 23.
 
Козеріг (22.12—20.01). Долаючи перешкоди, ви зможете досягти гармонії. Близькi та друзi потребують вашого захисту. Тривалі стосункии можуть перетворитися на тягар.
Дні: спр. — 20; неспр. — 21.
 
Водолій (21.01—19.02). Можливі проблеми у відносинах iз постійними партнерами, у деяких справах з’явиться непорозуміння. У вирішенні цієї ситуації ключову роль зіграє відкрите спілкування.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.
 
Риби (20.02—20.03). Фінансове становище значно покращиться, особливо якщо ви над цим активно працюватимете. Ви повинні рухатися в обраному напрямку й шукати нові можливості для досягнення успіху.
Дні: спр. — 17; неспр. — 19.

Інша версія:

ОВЕН

Можете впоратися з усіма проблемами і виявити ініціативу у вирішенні складних справ. Стримуйтеся, навіть якщо почуєте критику. Намагайтеся всіма силами уникати скандалів, не затримуйтеся самі, але й не будьте занадто вимогливі до того, хто спізнюється і змушує вас чекати.

ТЕЛЕЦЬ

При вирішенні принципових питань твердо відстоюйте свої переконання. Вам буде вдаватися будь-яка робота. Намагайтеся не пропустити важливу ділову інформацію. Не відкладайте призначені зустрічі, тим паче не спізнюйтеся. У вихідні стежте за собою, не дозволяйте емоціям вихлюпуватися назовні.

БЛИЗНЮКИ

Ваші плани починають стрімко реалізовуватися. Можливі незначні неприємності в діловій сфері. Краще в цей час звернути увагу на свою домівку та родину, там на вас очікують щире щастя й успіх. Постарайтеся вихідні присвятити відпочинку або візьміть невелику відпустку.

РАК

Справ буде дедалі більше, а часу на них усе менше й менше. Не переживайте, усі проблеми вирішаться, якщо ви виявите зібраність, уважність і зосередженість. Діти порадують вас своїми успіхами та досягненнями.

ЛЕВ

Намагайтеся, щоб ваші бажання відповідали реальним можливостям. Зможете швидко вирішити не всі питання, які виникнуть, і це дуже дратуватиме. Будуть вдалими переговори та інша ділова взаємодія з людьми старшого віку. У вихідні доведеться вникнути як слід у проблеми своїх дітей.

ДІВА

Швидше за все, будете дуже завантажені роботою. Щось, можливо, доведеться переробляти через непередбачені ускладнення. Настає час перегляду цінностей. Почніть із себе – ви себе явно недооцінювали. Потрібно буде виявити наполегливість і впевненість у своїх силах, а також витратити чимало сил на переконання близьких у своїй правоті.

ТЕРЕЗИ

У мистецтві знаходження компромісів рівних вам не виявиться. Можливо, вас спробують обдурити. Будьте напоготові, постарайтеся не попастися на гачок. Якщо виникне необхідність, не відмовляйте рідним у фінансовій підтримці. У вихідні займіться плануванням відпустки.

СКОРПІОН

Встигнете реалізувати багато чого із задуманого. Не покладайтеся на інших, а робіть усе самі, у вас вийде. Необхідно пам’ятати, що зайва впертість може призвести до сварок і конфліктів як з колегами по роботі, так і родичами. У вихідні, швидше за все, отримаєте приємні новини.

СТРІЛЕЦЬ

Перед вами відкриються нові можливості для основної діяльності, друзі також сприятимуть цьому. Дослухайтеся до голосу своєї інтуїції. Вам доведеться приймати серйозне рішення, від якого залежатимуть подальші події вашого життя. Вихідні або хоча б їхню частину присвятіть дітям.

КОЗЕРІГ

Більше довіряйте собі, тільки не приймайте поспішних рішень. Реалізація добре продуманих ідей вам до снаги. Якщо впевненість не покине вас, справи підуть відмінно. Вихідні проведіть з родиною на природі.

ВОДОЛІЙ

Сконцентруйтеся на ідеях та планах, тоді ви зможете досягти багато чого за короткий проміжок часу. Намагайтеся хоча б трохи думати, перш ніж відверто розмовляти з близькими людьми. Вихідні краще провести вдома, де ви зможете відпочити в колі родини й відновити витрачені сили.

РИБИ

Може початися стрімкий зліт активності, тож ви відчуєте значний приплив життєвих сил. Справи на роботі складатимуться успішно, особливо в питаннях кар’єри. Поновлення дружніх стосунків може виявитися для вас досить корисним.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини