Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 01:27:44

Гороскоп на наступний тиждень 27 лютого - 5 березня

26.02.2017   11:24Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень 27 лютого - 5 березня

Овен (21.03—20.04). Вам здається, що хтось намагається встановити дипломатичні стосунки. Чудове рiшення — правильна дистанція.
Дні: спр. —27; неспр. — 28.

 Телець (21.04—21.05). Попереду нові відносини та суттєві змiни у вашому житті. Переживаючи складну ситуацію, ви підсвідомо намагаєтеся її полегшити.
Дні: спр. — 28; неспр. —2.

 Близнюки (22.05—21). Щоб розвіяти ілюзії, варто покластися на логіку та здоровий глузд. Ви здатні критично поставитися до ситуації, що склалася, і зробити правильний висновок.
Дні: спр. —2; неспр. — 4.

 Рак (22.06—23.07). Близька людина довірятиме вам ще більше і спробує створити гармонію, що дозволить зміцнити стосунки. У вихiднi чекайте запрошення на вечiрку.
Дні: спр. — 1; неспр. — 2.

 Лев (24.07—23.08). Якщо ви вже знайшли другу половину, цей тиждень стане ключовим у ваших стосунках. Щоб уникнути напруженості у відносинах, обережно вибирайте теми для обговорення.
Дні: спр. — 3; неспр. — 5.

 Діва (24.08—23.09). У першій половині тижня у вас виникнуть проблем з оплатою рахунків, фінансове становище значно погiршиться. Доведеться шукати новi джерела прибуткiв.
Дні: спр. — 27; неспр. — 1.

 Терези (24.09—23.10). Перед вами постане дилема, що вам дійсно потрібно в даній ситуації, а від чого краще відмовитися. Вдасться збільшити прибутки, завдяки чому зможете повернути борги.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.

 Скорпіон (24.10—22.11). Будьте обережнi з документами, адміністративними грошима або значними витратами. Усе це може призвести до збиткiв, тож будьте завбачливі.
Дні: спр. — 3; неспр. — 4.

 Стрілець (23.11—21.12). Ви відчуєте гостру потребу в свободі. У вас з’являться шанси для втілення в життя проектів. Можливість отримання прибуткiв цiлком залежатиме вiд партнерiв.
Дні: спр. — 1; неспр. — 5.

 Козеріг (22.12—20.01). Завдяки підтримці близьких ви зможете закiнчити тi справи, на якi не були спроможнi самi. Усі проблеми з легкістю вирішаться, головне — не втрачати надiю.
Дні: спр. — 4; неспр. — немає.

 Водолій (21.01—19.02). Ваше життя стане більш напруженим. Актуальним буде питання про вашу відповідальність. Тому доведеться докласти максимум зусиль, щоб довести це оточуючим.
Дні: спр. — 27; неспр. — 28.

 Риби (20.02—20.03). Ви будете сповнені енергії. Зверніть увагу на хронічні захворювання, зведіть до мінімуму інші фактори ризику. Вiдвiдайте спортивнi заклади.
Дні: спр. — 28; неспр. — 2.

Інша версія:

ОВЕН

Тиждень пройде успішно, якщо зможете зберегти гарний настрій. Треба з обережністю ставитися до компліментів від малознайомих людей. Не дозволяйте собі розслабитися – цим можуть скористатися вам на шкоду. Не слід сподіватися на підтримку начальства, краще розраховувати на себе. У вихідні удача буде супроводжувати вас у всьому.

ТЕЛЕЦЬ

Тиждень обіцяє бути досить неквапливим та розміреним. Давні задуми та плани нарешті почнуть реалізовуватися. Усі колишні конфлікти вам удасться благополучно залагодити. Думайте не тільки про сьогоднішній день, але й найближче майбутнє. У вихідні добре відпочиньте.

БЛИЗНЮКИ

На роботі вас очікуватиме удача, у багатьох справах ви будете просто незамінні. Відчувши приплив енергії, не варто хапатися за багато справ відразу, краще зупинитися на чомусь одному, найбільш значущому. Присвятіть вихідні родині та дітям, їм необхідне інтенсивне спілкування з вами.

РАК

Перш ніж рішуче діяти, спочатку все добре продумайте. Поставтеся з увагою до деталей. Бажано не виявляти нетерпимість до деяких службових проблем, це може мати негативні наслідки. Ви здатні перевернути гори й показати себе в усій красі. Зможете підняти свій авторитет і вплив на тих, хто поряд. До ваших порад почнуть дослухатися.

ЛЕВ

Опирайтеся на старі зв’язки та перевірених друзів – саме вони стануть вам опорою на тривалий час. Не поспішайте з початком активних дій, краще займіться виправленням допущених помилок і недоліків. У вихідні в жодному разі не кидайте своїх починань.

ДІВА

Невгамовна енергія не дозволить вам всидіти на місці. Ті, хто поряд, будуть частіше помічати та належно оцінювати ваші успіхи. Бажано займатися поточними справами й не задумувати нічого нового та серйозного. З вихідних почнеться захоплюючий і багатообіцяючий період, який порадує вас появою цікавих друзів.

ТЕРЕЗИ


Удача супроводжуватиме вас протягом цілого тижня. Дехто зможе поміняти роботу. Відчуєте приплив сил та активності, тому впораєтеся з будь-якою роботою. Намагайтеся дотримуватися старих, перевірених шляхів. У вихідні займіться фізичними вправами, а також не забудьте приділити увагу рідним.

СКОРПІОН

У колективі очікуються розбрід та хитання, і тільки від вас колеги можуть почути мудре рішення. Більше довіряйте тим, хто поряд, – вони не такі погані, як вам здається. Геніальні осяяння, які прийдуть до вас у вихідні, виявляться плідними в найближчому майбутньому.

СТРІЛЕЦЬ

Протипоказана метушливість: якщо хочете уникнути перенапруги й нервових зривів, робіть усе неспішно. Утримуйтеся від активної діяльності, будьте обережними в контактах. Злегка запущене домашнє господарство потребуватиме уваги та відновлення. Вихідні краще присвятити відпочинку, наприклад, здійснити поїздку за місто.

КОЗЕРІГ


Тиждень у цілому виявиться спокійним і благополучним, але надто розслаблятися теж не варто. Ті, хто поряд, будуть підтримувати вас, друзі складуть компанію в справах. Активність принесе справжній успіх. У вихідні відпочинок на природі стане чудовим рецептом від поганого настрою.

ВОДОЛІЙ

Апатія та неуважність зміняться бадьорим настроєм, оптимізмом, активною дружелюбністю. Імовірне більше навантаження на роботі. Ваша титанічна праця буде оцінена начальством та колегами, вас любитимуть і поважатимуть. У вихідні на вас очікує багато спілкування, нових зустрічей та цікавих пропозицій.

РИБИ

Можете отримати схвалення своїх починань з боку керівництва. Намагайтеся бути зібраними й уважними, виявляти терпіння та витримку. Виявіть більше самостійності у справах і волі у творчості. Гарний час для захисту своїх ідей та досягнень. У вихідні тримайте під контролем емоційні сплески – можливі конфлікти з дітьми.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.