Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 16:55:50

Гороскоп на наступний тиждень 20-26 лютого 2017 року

19.02.2017   10:40Агенцiя

Гороскоп на наступний тиждень 20-26 лютого 2017 року для всіх знаків Зодіаку

Овен (21.03—20.04). Переконайтеся у стабільності відносин, міцності та щирості почуттів. Радимо озброїтися терпінням і вірою у свою чарівність.
Дні: спр. —20; неспр. — 21.

 Телець (21.04—21.05). У ваших фiнансах цiлковита стабільність. Ви з легкістю зможете втриматися від необдуманих витрат, незважаючи на велику спокусу.
Дні: спр. — 21; неспр. —23.

 Близнюки (22.05—21.06). Важливою метою для вас залишається сiмейний затишок. Якщо ваша діяльність пов’язана зі сферою культури або мистецтва, то додаткові витрати будуть неминучі.
Дні: спр. —23; неспр. — 24.

 Рак (22.06—23.07). Частi зміни настрою примусять вас замислитися, що ви не можете контролювати події, якi відбуваються. Ви вiдчуєте нездатність до самореалізації.
Дні: спр. — 22; неспр. — 25.

 Лев (24.07—23.08). Ви не впевнені, що колеги розуміють сутність ваших ідей, які ви намагаєтеся втiлити в життя. Переконайтеся в цьому, перш ніж робити будь-якi висновки.
Дні: спр. — 20; неспр. — 22.

 Діва (24.08—23.09). Настав час, щоб почати діалог, порушити табу або зламати заборони, не зустрічаючи великого опору. Також вам слід зрушитися з мертвої точки у всіх сферах життя.
Дні: спр. — 26; неспр. — немає.

Терези (24.09—23.10). У вас виникне необхіднiсть доводити свою перевагу або змагатися, це змусить почуватися ще краще. Ви спробуєте виправити ситуацiю.
Дні: спр. — 21; неспр. — 22.

 Скорпіон (24.10—22.11). Існує ймовірність виникнення проб­лем зі здоров’ям. Бажано в цей період берегти нирки, пити більше рідини, намагатися не вживати важку їжу і робити фізичні вправи.
Дні: спр. — 23; неспр. — 24.

 Стрілець (23.11—21.12). Ви з успiхом завершите всі незакінчені справи. Це вплине на важливі аспекти життя. Вам треба буде прийняти важливе рішення, яке наблизить вас до наміченої мети.
Дні: спр. — 21; неспр. — 22.

 Козеріг (22.12—20.01). Незважаючи на деякі проблеми, які періодично виникатимуть, удача вас не залишить і допоможе здійснити намічені плани. Бережіть здоров’я, оскiльки можуть загостритися хронічні хвороби.
Дні: спр. — 24; неспр. — 26.

 Водолій (21.01—19.02).
Настане дуже вдалий перiод для втiлення професійних якостей. З’явиться потреба в позитивній оцінці суспільством, а шлях для досягнення цілей стане очевидним.
Дні: спр. — 20; неспр. — 23.

 Риби (20.02—20.03). У стосунках iз колегами запанує гармонія, а спілкування стане відвертiшим і пліднiшим. З іншого боку, є можливість укладання контракту з державною установою. Вихiднi проведiть у родинному колi.
Дні: спр. — 21; неспр. — 25.

Інша версія:

ОВЕН

Потрібно сконцентрувати свою увагу на повсякденних справах і дрібних життєвих проблемах. Настає сприятливий момент, який дозволить вам вийти із ситуації, що склалася, та наблизитися до здійснення задуманого. Ваша самовіддача стосовно рідних викликає захоплення тих, хто поряд.

ТЕЛЕЦЬ

Не звертайте з обраного шляху, інакше всі зусилля виявляться марними. Будьте принциповими в усьому, що стосується термінів виконання робіт. Але не варто захоплюватися боротьбою з колегами та приставати на ризиковані пропозиції. Під кінець тижня відчуєте себе господарем становища.

БЛИЗНЮКИ

Треба орієнтуватися на власні сили й можливості. Приємна новина змінить ваші плани. Близькі можуть відмовитися беззаперечно підкорятися вам, тому варто запастися вагомими аргументами й переконувати, а не наказувати. У вихідні займіться облаштуванням свого помешкання.

РАК

Доведеться розраховувати тільки на власні сили. Значні зміни, які відбудуться з вами в ці дні, можуть вплинути на ваше життя на багато місяців уперед. Наберете хорошого робочого темпу, намагайтеся не збиватися з нього якомога довше. Близькі потребуватимуть вашої допомоги.

ЛЕВ

Імовірний матеріальний прибуток від старих вкладень, але треба буде детально продумати свої дії та виявити наполегливість. Кінець тижня може налаштувати вас на більш високі матерії й посприяти відпочинку на лоні природи. Не пропустіть такий шанс у вихідні.

ДІВА

Є ймовірність, що цього тижня у вас виникнуть проблеми соціального плану. За допомогою краще звернутися до друзів або близьких родичів. Не бійтеся виявляти активність у боротьбі за свої права, дійте сміливо. Від сім’ї можна чекати сюрпризів, здебільшого приємних.

ТЕРЕЗИ

Сприятливий період для досягнення успіхів у багатьох справах. Розірвіть непотрібні зв’язки, які обтяжують вас, позбудьтеся ілюзій та марних сподівань. Не виключено, що вам доведеться трохи відкоригувати свої поточні плани. Намагайтеся не давати зайвих обіцянок.

СКОРПІОН

Варто взяти керування справами у власні руки. Намагайтесь уникати конфліктів у погоні за справедливістю, вона переможе трохи пізніше, а поки що побережіть свої сили. У вихідні не рекомендується вести бесіди на жалісливі теми, краще відкласти їх на найближче майбутнє.

СТРІЛЕЦЬ

Працюйте – і ваш професійний успіх забезпечить вам гідне існування. Не кажучи вже про моральне задоволення. Можете сміливо розраховувати на підтримку друзів. Імовірні цікаві ділові пропозиції. У колі родини виявляйте стриманість, інакше спровокуєте конфлікти та скандали.

КОЗЕРІГ

Зберіться з силами й реалістично оцініть свої проблеми. Може загостритися конфліктна ситуація на роботі, що поставить вас у скрутне становище. З начальством при цьому бажано не сперечатися. Фортуна сприятиме вашому кар’єрному зростанню. У вихідні краще уникати гучних компаній.

ВОДОЛІЙ

Добре піддаватимуться виправленню раніше допущені промахи й помилки. Можливий незначний конфлікт з начальством, постарайтеся зберігати спокій, тоді ця ситуація не вплине на вашу подальшу кар’єру. Вихідні присвятіть складанню планів на найближче та віддалене майбутнє.

РИБИ

Удача буде на вашому боці, але цього тижня вона виявиться надзвичайно полохливою. Слід реалістично подивитися на деякі речі й прийняти не зовсім приємні для вас, але потрібні рішення. Гарний час для просування службовими сходами. У вихідні виявіть ініціативу в якійсь новій справі.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини