Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 10:40:31

Діти від 10 років і старші можуть записатися до міського центру туризму

13.02.2017   07:46

Чернігівські діти, починаючи з 4 класу середньої школи, можуть записатися до гуртків міського Центру туристсько-оздоровчої та виховної роботи з дітьми і молоддю.

Він є одним із закладів Управління освіти Чернігівської міської ради. Знаходиться в урочищі Ялівщина по вул. 77-ої Гвардійської дивізії, тел. 60-83-06. 

Також є навчальний корпус, який знаходиться по вул. Захисників України, 3б, тел. 3-12-40.

На базі центру працює 51 гурток за такимии напрямками: пішохідного туризму, спортивного орієнтування, історико-краєзнавчий, еколого-туристичний, туристсько-краєзнавчий, народознавчий.

Навчання у гуртках безкоштовне.

Гуртківці постійно беруть участь у походах та екскурсіях. Зокрема, цього тижня діти від 14 до 18 років, які є вихованцями центру, провели пішохідну подорож І ступеня складності “Шляхами першої людини” (с. Криски — с. Радичів — с. Деснянське).

Мезинський національний природний парк зустрів туристичну групу чудовою погодою, незабутнім ландшафтом з багатотисячною історією та засніженими берегами Десни. Під час подорожі було проведено практичне заняття з географічного краєзнавства. Саме на цій місцевості чітко було видно генетичні горизонти ґрунту, а саме: лісова підстилка, дернина, гумусовий горизонт, елювіальний та ілювіальний горизонт, материнська порода.

Всі учасники подорожі заглибилися в часи палеоліту та захопилися незабутніми пейзажами, які притаманні тільки цій місцевості.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:13

Протягом минулої доби зареєстровано 2 пожежі.