Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 12:50:51

Гороскоп на наступний тиждень 16-22 січня

15.01.2017   10:45Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Провідна роль цього тижня належить родині, особистим i діловим відносинам. Можливі деякі проблеми і втрати на роботі, у стосунках iз друзями та знайомими.
Дні: спр. — 19; неспр. — 20.
 
Телець (21.04—21.05). Попереду особисті та суспільні зміни. Чималу роль у вашому житті вiдіграють непередбачені ситуації та неординарні особистості. Прийде час переосмислення цінностей.
Дні: спр. — 16; неспр. — 18.
 
Близнюки (22.05—21.06). Вiдбудуться зміни в особистих відносинах, на роботі, а також у житлових питаннях. Вам треба підлаштовуватися під обставини, намагатися змінюватися у кращий бік і міняти все навколо.
Дні: спр. — 17; неспр. — 19.
 
Рак (22.06—23.07). Можливо, доведеться вирiшувати як свої, так і чужі проблеми, брати участь у життi друзiв i колег. Розраховуйте на визнання заслуг i чималий прибуток.
Дні: спр. — 16; неспр. — 20.
 
Лев (24.07—23.08). З’являться сильні друзі, могутні покровителі. Ви знайдете духовну підтримку, отримаєте матерiальну допомогу. Наприкiнцi тижня чекайте приємнi новини.
Дні: спр. — 20; неспр. — 21.
 
Діва (24.08—23.09). Ви станете надійною опорою для інших людей. Це може бути як матерiальна, так i моральна пiдтримка. Будьте уважнi до власного здоров’я.
Дні: спр. — 16; неспр. — 18.
 
Терези (24.09—23.10). На перше місце вийдуть питання релігії, загальнолюдської моралі. Ви сіятимете зерна вічної мудрості. Це принесе чималий прибуток, однак і витрати будуть значними.
Дні: спр. — 19; неспр. — 21.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Друга половина тижня — це період віддачі й загального визнання. Навколо все постійно змінюватиметься. Події, які відбудуться у вашому життi, стануть доленосними.
Дні: спр. — 18; неспр. — 20.
 
Стрілець (23.11—21.12). Ваші партнери активно підніматимуться, їх варто підтримати, поступитися, де потрібно, і допомагати. Іноді виникатиме відчуття, що сім’я поступово віддаляється від вас.
Дні: спр. — 20; неспр. — 21.
 
Козеріг (22.12—20.01). Якщо ви самотнi, то займiться пошуками ідеального партнера. При цьому уникайте випадкових зв’язкiв. Стосунки з колегами значно покращаться.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.
 
Водолій (21.01—19.02). Обговорюйте з близькими всі проблеми, не варто ізолювати дітей від себе і від сім’ї. Бережіть своїх коханих, подбайте про їхнє життя, здоров’я та справи.
Дні: спр. — 19; неспр. — 20.
 
Риби (20.02—20.03). Тиждень обіцяє активну перебудову будинку, а можливо, і зміну житла. Ви зможете переїхати, поміняти місце проживання, сміливо плануйте ремонт оселi.
Дні: спр. — 16; неспр. — 18.

Інша версія:

ОВЕН
Напружена робота може послабити ваші сили, проте фінансові перспективи стануть набагато яснішими та приємнішими, тож це окупить усі труднощі. Приховані проблеми, які мучать вас, стануть очевидними для тих, хто поряд, але ви встигнете вжити своєчасних заходів для їхнього вирішення. У вихідні матимете можливість зробити те, що давно собі обіцяли.

ТЕЛЕЦЬ
Намагайтеся стримувати свої запити й амбіції, дослухайтеся до мудрих порад тих, хто поряд. Зможете перебороти труднощі та досягти прекрасних результатів, лише якщо не станете вимагати від життя всього й одразу. Вам дуже придасться терпіння. У вихідні не відмовляйтеся від запрошення друзів завітати в гості або здійснити заміську прогулянку.

БЛИЗНЮКИ
Вам необхідно виявляти ініціативу та здобувати новий досвід. Не можна піддаватися зайвій суєті. Цього тижня не займайтеся відповідальними питаннями. Варто взяти турботу про домочадців на себе, адже навряд чи хтось зможе зробити це краще за вас. Вихідні будуть зайняті винятково сімейними проблемами.

РАК
Бажання виділитися із загальної юрби може допомогти вам досягти давньої мети. Подбайте про те, щоб пропозиції про роботу посипалися як з рога достатку. Залишати старе, звичне місце при цьому не варто, але донести до начальника думки про те, які ви талановиті й затребувані, буде до речі. Займіться благоустроєм дому.

ЛЕВ
Не варто реагувати на вимоги начальства занадто емоційно, побережіть свої нерви. Цього тижня знайдете дипломатичний спосіб уникнути неприємної розмови й обов’язково досягнете потрібного вам рішення. Завзята праця принесе швидкий успіх, можете розраховувати, що вам багато чого вдасться. Навіть якщо сили закінчуватимуся, відкриється друге дихання.

ДІВА
Життя битиме ключем, хоча багато своїх планів вам доведеться переглянути. Будете завзято боротися з найменшими проявами невпевненості у власних силах. Постарайтеся знайти підтримку скрізь, де тільки можна. Краще скористатися допомогою сторонніх, ніж відмовитися від дій цілком. Вихідні ідеальні не тільки для руйнування старого, але й для створення нового.

ТЕРЕЗИ
Вищі сили будуть підтримувати вас, пам’ятайте про це й довіряйте своєї інтуїції. Не уникайте прямих відповідей, говоріть тільки те, що ви дійсно думаєте, у чому точно впевнені. Варто переглянути свою систему цінностей, занадто явне прагнення до кар’єрного зростання може завдати шкоди стосункам із близькими. У вихідні будете сповнені енергії й готові до нових пригод.

СКОРПІОН
Варто звернути увагу на поради, якими близькі щедро ділитимуться з вами. Не слід занадто захоплюватися захистом інтересів інших, тому що й власні справи накопичуватимуться з неймовірною швидкістю і вимагатимуть негайного вирішення. У вихідні будьте уважні, будь-яке необережне слово може стати причиною конфлікту.

СТРІЛЕЦЬ
З’явиться можливість виправити деякі помилки, постарайтеся нею скористатися. Важливо зберігати рівновагу й контролювати власні емоції. Утримуйтеся від важливих починань, тримайте при собі свої ідеї та плани. Вихідні принесуть приплив енергії і творчий підйом, використайте цей час з користю. Діти можуть злегка спантеличити вас своїми творчими пошуками.

КОЗЕРІГ
Цього тижня вас переповнюватиме невгамовна енергія. Не варто занадто розслаблюватися, доля ще знайде спосіб вас здивувати. Не приймайте близько до серця слова тих, хто поряд. Вихідні проведіть з родиною.

ВОДОЛІЙ
Вам не завадить підсумувати прожите. За допомогою отриманої інформації можна відповісти на багато важливих життєвих питань. Намагайтеся не патякати про таємне зі сторонніми, одні можуть не зрозуміти, інші позаздрять. Чим благополучніше проведете тиждень, тим цікавіше складуться для вас вихідні.

РИБИ
Можете організувати тих, хто поряд, для перспективної спільної справи, однак без вашої особистої участі все розпадеться. Не пропустіть шанс поліпшити стосунки з близькими. У всьому шукайте привід для радості, не допускайте негативних емоцій та думок. У вихідні будьте обережні у висловах, адже можете ненароком позбавити спокою когось із рідних.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини