Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 20:14:44

Відбувся освітній табір національно-патріотичного виховання

01.11.2016   15:26Агенцiя

Громадські активісти, зацікавлені в розвиткові національно-патріотичного виховання молоді, зібралися на Всеукраїнський табір «Джура-Чернігів».

Табір відбувся на території бази відпочинку “Десна”, поблизу с.Ладинки Чернігівської області.

Організували захід Міністерство молоді та спорту України спільно з Департаментом сім’ї, молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації та Спілкою Української Молоді в Україні.

Завданням табору була підготовка майбутніх впорядників та організаторів Всеукраїнської дитячо-юнацької гри «Сокіл» («Джура»), метою якої є виховання юних патріотів України, формування духовно багатої та фізично розвиненої особистості.

Впродовж 24 – 29 жовтня, 55 юнаків та дівчат з 14 регіонів нашої країни, знайомилися з методикою проведення виховних заходів національно-патріотичного спрямування, набували практичних навиків організації вишколів, таборів, дискутували, обмінювалися досвідом.

Табором провадила команда в такому складі: Комендант – Павло Євтушок (Київ), бунчужний – Антон Мусік (Київ), програмові-виховники – Юрій Іляш (Калуш, Івано-Франківська область) та Святослав Липовецький (Тернопіль), запрошені інструктори – Неля Лавріненко (Чернігів) та Таня Ковальова (Київ).

Також, окремі гутірки з дітьми провадили отець Олександр Богомаз (Мелітополь, Запорізька область) та брат Іван Жуган (Київська Трьохсвятительська семінарія УГКЦ).

Таборова програма до обіду була наповнена гутірками та тренінгами. По обіді учасники «Джури» брали участь в теренових іграх, спортивних змаганнях, вчилися надавати першу медичну допомогу, мали заняття зі співів. Вечірня частина складалася з ігротеки «Вулиця», інтелектуальних змагів «Відун», ватри.

Як, в підсумку, зауважили учасники, які представляли різні громадські організації, – це був один із найкращих таборів у їхньому житті, а отриманий багаж знань та вмінь згодом допоможе їй реалізувати себе в якості впорядників та організаторів гри «Сокіл» («Джура»).

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини